S obzirom na veliki broj posteraša, tj. posterdzija i na hiperprodukciju veoma glupih definicija predlazem da se vrati dugme za brisanje, kako bi smo moderatorima olakšali posao da ne moraju da pregledaju bas svaku defku i da se zamore na nekoj 50. strani do koje su stigle definicije u proteklih sat vremena.
EDIT: A ako se baš plašite da ce da krene hejt i da se napadaju odredjeni autori, napravite sistem obaveštavanja moderatora gde bi njima definicije mogle da se poredjaju po broju puta koliko je pritisnuto "za brisanje" pa nek oni odluče.
- l
ZA!!! hoću nazad "za brisanje"!

И ја сам ЗА!
Али ја бих допунио овај предлог, под условом да тако није било пре:
Да модератори имају неку топ-листу дефиниција које имају највише ,,за брисање" кликова.
Ја верујем да је ауторима свеједно да ли та опција постоји или не, али ваљда је свима у интересу да читамо што више добрих дефиниција.
Кад сам ја дошао на сајт, а то није било давно, квалитет деф. је био много бољи него што је данас.
Lullaby
Nemam pojma. Brišemo mi dosta i bez tog dugmeta i bez te liste. A uvijek vam ostaje i tema za prijavu onog što se propusti. Ne znam, mislim da je to imalo smisla u paru sa "omiljenim", a sad ko bi ga znao...Razlika izmedju teme za brisanje i dugmeta (na definicji ) je velika jer ko će stalno da traži temu i još da linkuje i da se jebe s tim... uz svo dužno poštovanje prostite na jeziku :)
Razlika izmedju teme za brisanje i dugmeta (na definicji ) je velikaPa ja nisam ni rekla da je to isto, kao prvo - "dugme" je anonimno, i to je najveća razlika, a ne traženje teme ilitištajaznam.
Samo kažem da ne znam koliko je to uopšte ranije bilo korisno, to treba da kaže neko od starijih moderatora, a samo ja se muvam po ovoj temi. :) U svakom slučaju, smatram nepotrebnim, bar zasad, jer se i ovako obriše u prosjeku oko 300 definicija dnevno. Možda 10 % obrišu sami autori.

to ne funkcioniše. ljudi vremenom zamene dugme "minus" za dugme "za brisanje" i svakoj definiciji kojoj daju minus lupe da je za brisanje, što apsolutno nema smisla.
takođe, ljudi počnu da obeležavaju redom definicije autora koji im se ne dopadaju u smislu da se svađaju sa njima. sve u svemu, jedan veliki haos.
oni koji razumno koriste ovu opciju budu potpuno preplavaljeni idiotima, tako da jebiga.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.