The Sims serijal
  • P

Da vas čujem. Igrate li ga ili da li ste ga igrali? Kod mene je još uvek aktuelna dvojka, mogao bi neko da napiše kakva je trojka ako je igrao. :)

• Dzankee

Играх ја то ономад.

ЕДИТ: Тројка је супер.

• Angamar

Igram trojku, deluje gay, ali imam sve ekspanzije :D

Postoje periodi kad se smoris, i kada se zesce napalis.
    Ja sam u ovom drugom trenutno :P

• Stormborn

I od svih devojaka koje su mogle igrati ovo, javljaju se muški članovi. :Đ

• Earthworm Jim

Ja sam mislio da to igraju samo ribe.

• LotosovCvet

Ja obožavam Sims, iako ga nisam igrala više od 2 godine...imala sam sve verzije, trojku nisam ....gde ima da se skine???....sa svim dodaTcima??

• Јова

I ja sam to igrao svojevremeno. Tricu ne mogu ni da pokušam jer mi fali hardvera.

Volio bih vidjeti kakva je trica jer me čisto interesuje napredak te vrste igara, interesuje me koliko se povećao realizam, kakva je grafika i sl.

• Хујо Смрад

Trojka ima zanimljiviji sistem ličnosti.

• Мatriks

pih ja to ne bih pipno ni govnjivom metlom

• Цар

Aко има неко линк за 3, нек ми пошаље на прајват...

• [

Meni jedva radi i dvojka :)

• Облачић

Немој се ни мучити да скидаш тројку, срање је. :Д

• Anabel Lee

Ja sam igrala dvojku prije jedno pet godina. I baš sam bila navučena. Toliko da sam morala svaki dan po par sati da igram.
    Nedavno sam poskidala sa torenta nekih gomilu ekspanzija i kad sam sve to instalirala nije mi se više igralo.
    Ušla par puta i onda obrisala.
    Htjela sam trojku da nađem i instaliram ali nikako da se nakanim.

• Шоми 

СИМС НЕ ЈЕБЕ!

• Christine

ja to igrala kad sam išla u osnovnu.
    interesantno.
    ali smara na momente jer.. kao što šomi reče.. ne jebe.
    :)

• Пд

Мени је овде једина занимација била да им, нпр. саградим базен, пустим их да пливају, па им склоним степенице да не могу да изађу. Или, пустим их у кућу, па срушим врата, и они поцркају.

• Christine

e da.. ja sam volela da igram dvojku i sada.. želela sam da tinejdžer živi ili samo sa babom ili sam.
    i onda napravim majku, tinejdžera i babu. i majku odma' ubijem (najlakše mi je da umre u požaru) i onda se tinejdžer zajebava.. beži od kuće, boli ga tukidid za školu.. ali nastaje problem kad ne mož' da kresne devojku jer nije adult -.- jebem ti sims.
    a posle ubijem i babu.
    :)

• Облачић

Када ти се неко попиша по поду, онда извуче крпу из дупета и обрише то. ♥

• Pojela sam dugu

Namestis krevet pre nego sto legnes na njega |m|

• Облачић

Ставиш бебу на под. \m/

• Pojela sam dugu

Can't afford pizza? SELL THE WINDOW

• mahavishnu

A The Sims Medieval? Ja rekoh kad videh naslov teme biće diskusija o tome ovde, kad niko ni da pomene... Radnja smeštena u srednji vek bla bla bla, ja sam se smorio iz nekog razloga, ali brat kaže da je do jaja.

• Облачић

Medieval је срање зато што мораш да прелазиш мисије. :Д

• Букснетина™

Ајаој, ја сам заборавио да ова игрица уопште постоји. Нисам је играо од четресдруге.

• Anabel Lee

http://24.media.tumblr.com/tumblr_l8ltgxf32u1qc1cwlo1_400.jpg
    Radila sam im svašta od davljenja u bazenu do toga da ih pogodi meteor al' kad sam vidjela ovu fotku skontah da uopšte nisam bolesna.
    lolo

• Букснетина™

Ма дај јел' ме зајебаваш да се симс претоврио у ову болест?

• Anabel Lee

Nemam pojma.
    Fotku sam slučajno našla.
    Nije mi nikad palo na pamet da ovo uopšte može.

• syngrafeas

Taj ko se setio da ovo proba, je nadvrhovni, natprirodni, iz mračnih dubina smisla postojanja car! Zamisli da neko sedi za kompom i razmišlja "A mog'o b' malo bebe da roštiljam" i 'nako smoren klikće da ova odnese bebu i baci na žar.

• messalina

Pre jedno dve godine sam dobra 2-3 meseca potrošila na ovu igricu. Non stop sam igrala, da je to postalo nenormalno. Nabudžila sam ljude samo tako, a onda sam shvatila da od tog nema ništa i da sam isti kreten u realu k'o što sam bila.

Onda sam deinstalirala igricu i još uvek se ne usuđujem da je instaliram opet.

• syngrafeas

Iz nekog razloga sam gledao cela tri minuta. Ima nekog uživanja u gledanju tuđe patnje.

• Хујо Смрад

Jebite se, dobio sam napad smeha. Ova beba caruje!
    A pritom je riba iza nje neka sponzoruša, što se nikako ne uklapa.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.