Jeziva online igrica. Preporucujem svim ljubiteljima horora. Obavezno igrajte sami, u mraku, sa slusalicama i web kamericom(po mogucstvu). Potrebna je samo registracija.
www.hotel626.com- Пд
Играо још одавно, није нешто игрица... Капирам да би требало да буде страшно, али мени није.
- ПдJebi ga, moram da čekam još par sati...
Подеси само сат на компу, па га врати после. :)
- ПдMylyce, ovo je bio NIZAK udarac. :P :)
Бићу папуча, па нећу да се оглашавам, а и нема потребе после овог. :))
- Пд
Ма Царо, само промени време на компу, ја знам да је раније тако шљакало, требало би да може и даље. После само вратиш, само пази да промениш и временску зону, и сат. :)

Ajde i ja da se umetnem u "to" crveno...
Igrao sam odavno to al' ipak se secam, i da vam kazem nemate to na YT.
Poenta je u tome da kad ti stavi na sliku nesto sto je crveno, jednostavno izbroj koliko ima toga crvenog, npr dve sake imaju ukupno (nisam pogresio) 9 crvenih noktiju i naravno to je broj 9 :D
Drvo je 4, neki konj tamo je 3, pauk je nosam, svece su 4...
Eto tako je lako :D Nadam se da sam pomogao.
@Voldermort , ti samo kruzis , i slike stoje, ima ih bar 5 komada, sveca drvo konj pauk, ruka itd.
A sifra ima samo 3 slova, tako da ce ti deda reci koje stvari da racunas. Cuce se cudan zvuk kada ti pokazuje.A onda kad znas koja su stvorenja, radis to sto si rekao i brojis crvene nokte na ruci, korenje na drvetu, noge od konja itd.
- p
onako nista posebno...

@Nikola_M
Pogresno... Kao prvo ja sam presao celu igricu bez zvuka. Kod druga sam igrao sa zvukom i potrebno je samo da vidis sifre i onda bilo kojih 3 komada da ukucas, sad sam se setio da treba 3 komada, samo sto ti deda nista ne govori. Kazem ti ja da sam samo zapamtio brojeve i ukucao od pozadi poslednja 3 i uspelo mi je...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.