Fobije
  • bLeYa

Koji su vasi strahovi/fobije.Cega se najvise plasite???

• jocko

Strah od visine.

• sunshine

Liftova, nije da ne ulazim u njih, ali jednostavno et'. Sta znam seljak :D

• Л0Л

Minusa na Vukajliji :(

• StrajaKg

Od visine, ali ne plašim se svesno, vozio sam se avionom više puta, bio na Ajfelovom tornju, na nekim soliterima itd. i nije me strah da odem ili se popnem, samo kada naglo pogledam dole noge mi se odseku istog trena a opet kažem nekako podsvesno.

• V

Ranidafobija, strah od žaba.
    Delimična akrofobija, strah od visine.
    I za ovo ne znam naziv (jer sam ja verovatno jedini na svetu koji se toga plaši) - VENE. To mi je fobija #1. Gade mi se vene. Mrzim ga ih gledam. Mrzim da mislim o njima, naježim se odmah.

• jocko

i nije me strah da odem ili se popnem, samo kada naglo pogledam dole noge mi se odseku istog trena a opet kažem nekako podsvesno.

I mene isto, samo ja se osećam kao da padam.

• zp

Da se otkriju svi moji dupli.

• Џафтара

Лифт, затворен простор уопште. Болести. ПУПАК.

• bLeYa

Imam strah od ZENA..xPPP

• jocko

Grebanje noktima po tabli ili zidu.

• shitbrix

Ponekad me bude strah buba al' sam ljetos nekako oguglala na njih.

Evo, i ja sam:
    http://www.google.com/search?hl=sr&source=hp&biw=1680&bih=840&q=bube&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=

• Џафтара

Gade mi se vene. Mrzim ga ih gledam. Mrzim da mislim o njima, naježim se odmah.

Е, и то.

• Cenotaph

Jebeno se bojim vješala.Kad na filmu vidim vješala prebacujem kanal...

• Rosoneri

ima tema o strahovima

Najviše se bojim pasa

Isto. Zvakali me sa 5, 8 i 10 godina.

• j

od visine. i ovaj:
    http://www.youtube.com/watch?v=PieS0zG228A
    a, ne, to je pesma :)

• S

Ja nemam fobije.
    Još jedna od stvari koja me čini toliko Awesome.

• pacow1

Zemiofobija - strah od krticolikog pacova :)

• Л0Л

StefanKostic

Ja nemam fobije.
    Još jedna od stvari koja me čini toliko Awesome.

Kostiću ti shvataš da ti nisi Barney Stinson ultramegagigajebač i najkulija osoba na svetu?

• Јова

Klasičnih fobija nemam, a što se strahova tiče, prije svega od bolesti, budućnosti, opšteg sranja, ratova i sl.

Kao klinac sam se i ja bojao pasa, jedan me i ujeo, pa onda otuda ostao strah, sad se više pasa ne bojim u toj mjeri, mada i dalje mi nije svejedno ako procijenim da je neka džukela agresivna u mojoj blizini.

Inače lutalice su uglavnom bezopasne, ti su navikli na ljude. Najgori su oni na lancu. (Što nije ni čudo, kakvi bi vi bili da vas neko priveže?!)

• shitbrix

Kostiću ti shvataš da ti nisi Barney Stinson ultramegagigajebač i najkulija osoba na svetu?

On nije, ali ja jesam. :)

• menijesamodosadno

Ако се нечега бојим то су висина и Змије(намерно велико).
    Колико се плашим змија то није нормално. Имао сам блиске сусрете са њима као клинац, али то није уопште чудно када живите на селу. Мада, обожавам да гледам све оне емисије оног лудака са НатГео-а о змијама. Дивим се тим створењима и гадим их се истовремено.

• BH

Imao sam paničan strah od golubova. Sad sam to doveo u red donekle. Ne ležem u blato po ulicama kao nekad, sad se samo sagnem maksimalno. U snu se plašim visine. Ovako ne.

• j

sad ozbiljno:
    plasim se visine ale ne nesto paranoicno
    pacovi i misevi su mi odvratni, a ko zna mozda se i plasim pacova, mada mislim da mi se vise gade
    bojim se kad se vozim sa nekim autom a taj ocepi gas kao nebazdaren - recimo preko 150
    sta jos? hm ... zasad nista, mozda se setim kasnije
    EDIT: setio sam se
    pomalo i zubara

• Slavk0

Ogromnih prostora. Tipa, da se zateknem sam na pučini, u vodi. Ili u svemiru, eventualno.

• shitbrix

Ranije sam imao dadaskalienofbiju i skolinofobiju. Najozbiljnije.

• Л0Л

Kostiću savladaj Hot Crazy scale pa se onda javi
    http://www.zdistrict.com/wp-content/uploads/2009/08/BS2.jpg
    Da ne spamujem bojim se Fejzbuka jer je sotonski izum

• staklena

Svega što ima više od 4 noge...

• Rosoneri

koji je to kurac?
    to edijevo?

• Rosoneri

zinat necu :()

• j

koji je to kurac?
    to edijevo?

strah od skole

• S

Ne, naravno da ja nisam on.
    Ja sam više Awesome od njega.
    On je najpribližniji meni, pa zato koristim njegov lik.
    Neću da koristim moj, jer je previše Awesome za ovaj sajt.

• shitbrix

I odlaska u skolu.

• Cenotaph

Zaboravio sam.Plašim se Dzimija.Jebote userem se samo dok pišem njegov nick.

• bLeYa

Ima li ko strah "Smak Sveta" da li ce biti ili nece?

• j

I odlaska u skolu.

sta tu ima strasno?

• j

ma kakav smak sveta, ako bude meni bice svima i kraj. toga se ne bojim

• Lu93

Ja se insekata gadim. Onih sto lete vise nego onih sto ne lete, mada su mi bubasvabe odvratne.
    Imam strah od vadjenja krvi iz vene. Ili sam ga imao. Poslednji put, kad sma vadio 4 epruvete, nije mi bilo nista. Inace mi se svaki put vrti u glavi, i suzi mi se vidno polje na tacku. Takodje mi kazu da prebledim,itd. Nekako mi je strasno da mi krv tece i da ne mogu da je zaustavim.
    Inace, postoji teorija da psi mogu da nanjuse strah i da idu samo na ljude koji se plase. Dakle, ako dovedete stanje svesti u to stanje da ubedite sebe da se ne plasite, sve ce da bude u redu.

• Rosoneri

metajte ovaj avatar
    {

• :Dory:

Ја имам длакаву фобију. Седнем за сто, по' сата талашкам по храни, ако нађем какву длаку извадим, наравно уз гађење. Боље и тако негРо да после кад се запетља вадим из уста. И јебига, увек нађем нешто. Трепавицу, обрву, длаку са прса, леђну, са главе... Тражим па и нађем. Прц.

• zp

Imam fobiju od glasa Cece Raznatovic.

• j

Imam strah od vadjenja krvi iz vene. Ili sam ga imao.

i ja nekako. znam i zbog cega: uopste se nisam plasio, cak sam i gledao dok mi vade krv. na pregledu za regrutaciju su mi 2 puta vadili krv i to iz obe ruke po jednom. i, jbg, probuse venu i sa druge strane. bilo je podliva na obe ruke tako da nisam mogao da ih savijem potpuno. e, od tada imam neki strah od vadjenja krvi, cak i prebledim, sto kazes

Inace, postoji teorija da psi mogu da nanjuse strah i da idu samo na ljude koji se plase

za ovo verujem da je tacno, jer se u strahu verovatno luci nesto sto kerovi osete

• Rosoneri

nemam strah od vadjenja krvi
    dojajno mi da se derem dok mi vade pa se useru svi klinci iz cekaonice

• Bioshocker

Strah od velikih morskih dubina i kreatura koje tu zive ... brrr ...

• Rosoneri

inace sam poceo u zadnje vrame pre nego sto uzmem da jedem protresem glavu i prodjem prstima kroz moju bitls frizuru.
    da n'upadne u supu dlaka.

• Znaci ja

visine i jebenih gromova

• Znaci ja

E da. Bojim se i glasa Lee Kis, ono je jezivo.