Е сад, ајде да видимо који су то људи који на речнику сленга дају минус на сленг и нек дају своје образложење зашто то раде... Ја рецимо јесам једном дао минус на сленг случајно, мојој омиљеној ауторки сленга, душа ме заболела... ако изузмемо тај не сећам се да сам некад на неки сленг дао минус.
Тако да ето, ја сам рекао... да чујем вас
- АК
Ја престао да дефинишем сленг зато што он најгоре пролази, што је жалосно. Иначе, никада не дајем минус на исти.
- BH
Otprilike kao wojtek. S tim što imam blaži kriterijum za brisanje sranje slenga.

Тулуме, фора је што сленг не може да буде лоше дефинисан...
Рецимо ова дефиниција је фантастично дефинисана а многи, што се види из приложеног мисле да је срање! http://vukajlija.com/matorci
И како би она била боља да је рецимо била објашњена боље! И како боље објаснити ово? Ае сад ти мени објасни

Тешко да је остало нешто од сленга да се дефинише, али свакодневно се појављује нови сленг. Тако да ће са једне стране увек бити посла око тога. На овом сајту имамо аутора сленгара који сабијају, а опет са друге стране имамо индијанце који нешто истрипују у глави, па рокну неку плагијатчину, или неко тотално срање. Њима мораш да дрмнеш нусми, јер вероватно је тај исти израз неко већ много боље дефинисао.
- BH
@ Fejzbukmanijak
Ta definicija stoji na sajtu samo zato što je prastara. 99% autora može lepše da je opiše i upakuje (ne i tačnije, jer je ova komplet tačna). Realno, da su sve definije takve i da je ostao isti nivo definisanja, danas bi ovaj sat imao 89 autora koji ponekad posete ovaj sajt.
- Kb
Pošto sam ja onoliko okrnjen, pluseve dajem samo ljudima protiv kojih nemam ništa. Da li je nešto sleng ili nije meni više nije bitno. Lupam minus osim u slučaju da defka stvarno nije predobra. Bar 80% definicija ovde su plagijati, tako da se ne vodim time da li je nešto plagijat ili nije...
- BH
Ja ti ne obrćem ideju teme, samo kažem da ona definicija nije genijalna kao što ti reče. Tj, tad je imala smisla, sad da neko tako definiše...pff.
- D
Fejs oće da kaže da je nelogično da se na sajtu koji u svom naslovu nosi naziv 'rečnik slenga' daje minus na definicije koje definišu sleng. I jeste u sustini glupo ali je tu problem u očekivanjima ljudi koji čitaju defke.
Ljudi hoće da ih defka razgali, da se osećaju ponovo mladi, da čuje nečije momente jebanja ili žvaljenja sa osobom suprotnog pola, ljudi hoće da se smeju, da se patetično smeju i da ih stalno neko zabavlja jer zbog toga su doši a zadatak svakog autora je da razgaljuje ove kul urbane likove :)
LJudi Vuku mahom ne doživljavaju kao rečnik slenga nego kao rečnik svega i svačega a nije Fejs kriv što uz ime Vukajlije ide i rečnik slenga. Mislim da to treba da se promeni...
Jebo sleng važno je da se mi dobro zezamo (polusarkastičan sam)!
- V
Ja mislim da je sajt davno prevazišao okvire definisanja slenga, a mislim da ovde i ne postoji mnogo ljudi koji to kvalitetno mogu uraditi (mislim na ljude iz profesije). Da bi se razvijao sajt mora da toleriše "različite pravce" definisanja i "slengovci" ne bi trebalo da suzbijaju tu pojavu. Nažalost trude se iz petnih žila.
Black Hole je u jednom postu ko zna kad napisao: definicije tipa "Tike - Patike, ej brate lepe ti tike", nemaju više šanse koliko god da su odraz pure slang pravca. Mislim da je Blek žešće u pravu jer se u pure slang pravcu radi o jako ograničenim resursima koji na kraju nisu zanimljivi većini.
Sa druge strane pogledajte priču o legendarnim autorima. Najlegendarniji su oni najneobičniji. Nisam primetio da se ljudi lože na Doga koliko na Abraxusa, Bleka, Celta i ima ih još dosta. Vukajlija traži prostor za svoje nabrekle mišiće i mnoge granice moraju biti srušene.
Džimi je jednom prilikom rekao: Dobro, definisaćemo sleng. Godina, dve i kraj. Reči ne nastaju tom brzinom kolike su potrebe sajta da bi živeo. Definicije su gorivo ovog sajta i mora ih biti 200 dnevno inače brzo bi došlo do razlaza.

Ја често дајем минус на сленг, али не због сленга, јер н'умеју да га дефинишу. Израз треба лепо да се елаборира и да се да неки леп пример. Није фора ово нпр:
Пеглање - Други назив за повраћањеИ крај. Таквих сам ''дефиниција'' милион и побрисао.
Ова ауторка:
http://vukajlija.com/recnik/autori/31128/definicije?order=timeквалитетно дефинише сленг, али се сморила изгледа због скора. :)

Ja se trudim da definišem sleng, bez obzira što mnogo gore prolazio od nekih drugih fazona. Mislim da ga i solidno definišem. Pada mi prosek u poslednje vreme tu i tamo, mada se ne žalim. Znači jedan izraz može da se definiše na 10 različitih načina i svih 10 da budu dobri. Ne treba brisati takve definicije.
- j
ma meni je sleng brisan redovno bez nekog objasnjenja a bas sam definisao neke reci koje su karakteristicne za moje podrucje. naravno i u tome sam isao u krajnost pa sam napisao defku
udrckati se
iskenjati nesto poput proliva samo jos redje
baba: ko je bio u poljaku pre mene?
ja: ja baba
baba: pu bre sve si se udrckao, ne jedes nista kuvano.i sad istinit dogadjaj, rec koja stvarno postoji, definitivno definicija i definitivno sleng pa zasto je onda obrisano? i ko je obrisao?

janpi, na izraze poput tvog, ne sećam se da sam dala minus. Kako mogu da ominusim izraz koji je neko definisao da bi uputio ljude šta znači ako se desi da ga čuju, a samo zbog toga što mi nije poznat. Totalno debilno.
Inače, i ja kad sam došla ovde imala sam gomilu ideja šta bih mogla da definišem, ali naravno, palo mi je na pamet da sigurno nisam ja ta koja će da izmisli vruću vodu, te sam potražila u pretrazi i videla da je gomila toga već definisana.
Iskreno, ja više i ne znam šta je pravi sleng. Definicije koje sada najbolje prolaze su ili sastavi/eseji o nekoj pojavi, domišljate umotvorine, ili šaljiva igra reči. Sleng u definiciji "Kako sakriti da si nevin?", ne znam gde ste ga videli. Ništa protiv defke, meni se dopala, pošteno me je ismejala, a i par puta sam je pročitala jer je prosto genijalna. Ali gde je tu sleng i šta mi uopšte sad definišemo?- Пд
Ја дајем плус на добре дефиниције, а минус дајем на срање.
- j
messalina ja, kada sam upao na sajt vec ga je obuzeo trend pisanja smesnih stvari. i iskreno lupao sam minus na sve sto nije smesno, definicije slenga sam pljuvao jer nisam kapirao da je ovo sajt prvenstveno slenga a tek posle svega ostalog. tako verujem da rade i ovi novi i sto je cudno niko ne pokusava slengom da skupi poene za postere vec glupim forama znaci ne kapiraju poentu sajta.
i da, mislim da je doslo vreme da se odvoji sleng od sala, viceva, i ostalog humoristickog sadrzaja. znaci odvojiti sleng, glasace se samo da li zasluzuje da bude tu ili ne, i da glasa odredjeni krug ljudi. vip vukajlija :D nesto sto ce biti kulturno, provereni ljudi definisu...