minus, jer kad krenete da pricate uglavnom smarate a to ne moze da se zabrani, tako da ne trebaju ni klipovi da se zabrane, narocito kad neko ima neki pametniji klip da metne, a necemo da se lazemo ima ih.... npr. vejva za onu promuklu francuskinju na koju ( mislim na pesmu ) se nalozilo pola vukajlije....
- :)
- P
Proliv.

Za za i za!!! Prvi ponekad pretjeram sa tim klipovima i hoću da mi neko zabrani jer stvarno smaraju a sada za slike ne bi trebalo to da se radi jer se nekada može napraviti zajebancija sa sličicama , mada i njih treba ograničiti ako se može ikako. Npr da možeš postaviti sliku svakih 15-20 minuta ili tako nešto.
- aZa za i za!!! Prvi ponekad pretjeram sa tim klipovima i hoću da mi neko zabrani jer stvarno smaraju a sada za slike ne bi trebalo to da se radi jer se nekada može napraviti zajebancija sa sličicama
ovo
- M
Da ne otvaram novu temu nego je već predlagano čini mi se a to je da se klipovi, slike i gifovi pokazuju cijeli u desnoj strani a čet bi kao sad bio s lijeve strane. I da imaš opciju u "Izmjenu profila" hoćeš li da ti se pokazuju te stvari ili ne, jer na ovom našem poluostrvu i adsl je spor.
I piše se čet a ne čat. -_-
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.