Semberijo moja u aprilu
  • ćorkan

Vidim da ima Sremaca, Banaćana, Krajišnika, Krajištanaca, Sarajlija, Hercegovaca, Zahumaca i svih ostalih, pa što se ne oglasimo i mi Semberci?
    Ko je iz Bijeljine i okoline, ko je bio, ko dolazio, koga šta zanima i volio bi da zna o ovoj prostranoj ravnici omeđenoj Drinom, Savom i Majevicom...

• a

Batković rulz :)))

• sunshine

Koviljusa ale ale ale!!!!

• dr_mr_satiričar

Šećerana rulz !!

• ćorkan

Jeste počeli saditi repu? Sad će to ponovo biti unosan pos'o!

• dr_mr_satiričar

Ja vala jok popucale sve cevi za otpadnu vodu; do kraja kampanje mi sva ta vodurina plavila u baštu... NE DAM IM REPU dok ne izmenjaju svu onu trulež staru 30 godina !!!

• ćorkan

Moraš čekati izbore, tad more šta oćeš, a do tada ništa.

• Remac

Sto rece komso, KOVILJUSA ZAKON : )

• ćorkan

Kakve crne Koviljuške?! :-P

• Remac

Cuj kake, nema ih boljih : )

• sunshine

Ćorkan je iz Crnjelova, onako od oka nagadjam, po faci :)

• ćorkan

Ja sam mislio da se Crnjelovci prepoznaju samo po prelasku A u O. :-P

• sunshine

Ta'će bo oni :)

• Remac

Ajmo kupusari :)

• sunshine

Gle svi oživeli svoje mesto ae i mi kupusari da se javimo.. Malo nas je al smo gamad..

Da ne bude da sam bezze otvorio zipa slučaja i vesti:

U bijeljinskim ulicama Filipa Višnjića, Srpske Vojske, Stefana Dečanskog, Kulina Bana i u novoj ulici koja povezuje Komitsku sa naseljem Pet jezera uskoro će biti postavljene kamere i radari koji će kontrolisati saobraćaj i evidentirati nesavjesne vozače.

Nevera..Nači plafon šesset da se ide..

• Remac

pa dobro, meni je to svejedno ja ionako ne mogu bez 500 metara pravca da ga nagulim do 70km/h

• sunshine

Pa dobro može na ovoj zaobilaznici kad se napravi.. Nako ja napisa, ako neko voli da potegne na pravcu, sigurno će ovi obilježiti radare tablama 20 cm sa 20 cm ..

• Champy

Nisam baš Semberac, trnutno sam u obližnjoj Tuzli, ali dakako da je Semberija, uz moju Posavinu, jedan od najljepših predjela u Bosni i Srbiji.

MIONICA RULZZ :P

• Skočimiš

KUPUSARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :D

• Remac

Ajmo kupusari što ste umrijeli momcovi? Evo blago nama otopi se snijeg, lagano na traktore sad pa uzorat boga oca. Pravi vijesnik proljeća u Bijeljini je blato sa traktorskih guma po gradu.

• sunshine

Još malo pa će i cigani iz Njemačke počet dolazit'.. I oni mu dodju ko neki vijesnik..:)
    Bila jebena zima, valjda neće poplave.. Kažu neće, suva zemlja .. Trebalo bi biti rodna godina, mada seljak ko seljak, kukaće kako god :D

• Pepe González

Ja volim bijeljinske SlOđe! Pozdrav iz Čović Polja, i ako more da oglasim 'vod' da imam za prodaju tri suprasne kezmice, i jednu što se ganjala o Trifunu danu i da pozdravim rođake u Bijeljini sa pesmom "Stoj, jarane"...

• jebač_na_pakliće

Поздрав Пантерима из Посавине.

• Мулти

ШТА ЈЕ БИЛО КУПУСАРИ, ОПААААА?!

• Mala Vidra

ђесте требе

• sunshine

ШТАЕ ОШСЕТУЋЋЋ!!

• sunshine

Иначе главна вијест је да са Саншајн ради фасаду на кући. ЕТО КУРЧИМ СЕ МАЛО!!

Имате махање са скеле.

• Мулти

ЈЕДИТЕ КУПУС, лоло!
    ЕДИТ: Боље ради ту фасаду чоече умјесто што се зајебаваш.

• sunshine

Ješćemo, ne vidim problem.
    EDIT: Pa jel u toj tvojoj vukojebini i dalje dan. JEbote al ste zaostali.
    Mrak brate, oš da se sobalim sa skele. Odo u grad

• Mala Vidra

ti, sirotinjo, jedi vazduh

• Мулти

Живиш у Бијељини и мислиш да ниси у вукојебини? Мислим да је ово најбољи примјер ироније икада.

• sunshine

Ti očigledno nisi obišao mesta južnije od Zvornika ili neka vojvodjanska sela pa ne znaš značenje reči vukojebina.

Ili je ovo neki šaljivi pokušaj trola, ne.

• Мулти

Да. Бијељина је од тога мања вукојебина, што не значи да Бијељина то и није.

• sunshine

Bijeljina je urbano selo ali i drugi najveći grad u Srpskoj. A u Srbiji bi bio medju 10 najvećih gradova (tu nedje sa Šapcom, Kraljevom).. Ti si verovatno iz Bg'a čim jedeš govna toliko, pa ti je vukojebina svako mesto osim njega.

• Petar Pan Pezo$

Banatska sela su definicija vukojebine

• Glavni

Bijeljina je grad za primjer.

• Мулти

Ti si verovatno iz Bg'a čim jedeš govna toliko, pa ti je vukojebina svako mesto osim njega.

Па што пишеш екавицом, ако си из Бијељине? Не знам ко овде "једе говна".

Bijeljina je grad za primjer.

Откуд знаш, ако не живиш у Бијељини?
    Нећу више да спемујем тему.

• Mala Vidra

gdje piše da se mora govoriti/pisati ijekavica?

• Марко 

Значи, на екавском се каже Белина?

• В

ravničari - nemači pojma.

• Марко 

Да ваше бело остане бело - купус

• Skočimiš

KUPUSARRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIII

• Мулти

gdje piše da se mora govoriti/pisati ijekavica?

Не пише НИГДЈЕ, али је просеравање, лоло...

• Mala Vidra

Не пише НИГДЈЕ, али је просеравање, лоло...

he-he, baš sam se ismijala, de još nešto pametno napiši, svega ti

• Remac

Odlučio momak iz Vlasenice da siđe do Bijeljine da trenira boks..
    Kaže trener :
    -Udari vreću..
    -Asaa..
    -Jače
    -Asaaaaaaa..
    -Još jače
    -ASAAAA jebem ti ned'lju!

• Марко 

Да није тај момак из Власенице Милош Обилић?
    http://img547.imageshack.us/img547/9071/milosestatoradis.jpg

• Ženstvena žena Žana

Bijeljina je jedna velika seljana. Ali, to mogu reći ja, onako iz milošte, jer je to moj rodni grad. Ako to kaže neko ko nema vezu tipa "jus soli" s Bijeljinom, biću više nego srećna da mu otkinem glavu i da je koristim umesto lopte za igru dobacivke.

• Митке

Сембе моје, шта је ово, нешто нас много зеза овај остатак свијета? Ево и ја се свечано уписујем као Семберац настањен у Крушевљу 2. :)