- S
Film je objasnio! Ocigledno neki nisu shvatili poruku.

Ovaj selja James Cameron oće i drugi deo da snima.MORE MRŠ!
- S
Pa svidilo mi se ono drvo njihovo strasno, podsjeca me na Tita i to vrijeme, tako znas...
- SТебрекс, начи ја још оно сортацима гледо наварен
Znaci ja nisam prvi put jer sam htio da pogledam pravo, a drugi put nisam imao sve toliko kesa i prodje me zelja... A pitam se jel i navaren mogu osjetiti komunizam u filmu?

Imaju ljudi čudnu potrebu da, što je god popularno, pljuju i mrze ( s tim što mi je nejasno kako neko može da mrzi film).
Avatar nije originalan. Ali nije pravljen da bude originalan, no da se naklepa para. Ne vidim da je otvorena tema za svaku hepi end akciono/ romantičnu avanturicu. A ima ih dosta.
Kao što pljujete 3d, tako su ljudi pljuvali i televizor u boji, cdeove dok su koristili flopije i da ne nabrajam.
Начи реално који комунизам брате, блеје плави људи наш који врх, сабијачина. И онда брате један лик нормални кара ову плаву Покахонтас, па онда блеје па се рокају, па опет блеје. Начи оно а кад пуцају брате ставиш оне цвиџе лете меци око тебе к'о да си на Косову, начи врхчина. Брате све ко живот оно реално је све реално са тим цвиџама.
- SНачи реално који комунизам брате, блеје плави људи наш који врх, сабијачина. И онда брате један лик нормални кара ову плаву Покахонтас, па онда блеје па се рокају, па опет блеје. Начи оно а кад пуцају брате ставиш оне цвиџе лете меци око тебе к'о да си на Косову, начи врхчина. Брате све ко живот оно реално је све реално са тим цвиџама.
Jebo mater ako ga ne skinem sad u svim full verzijama i odo zvati lika da me istranzira za koji gram!

Три де је дојаја брате, ја гледо сортацима исто наварен ледено доба брате блеји веверица јури жир мој ортак се дере јебо те жир и урла а около деца излет у биоскоб матори учитељица нас гледа начи не верујем. Наче све бело пада снег око тебе а оно напољу брате пролеће, оно невера а ја брате још глеам и онај мамут реално брате све је реално испало оно реално.
- S
Hujo care, jel varis ti?
- S
Hujo tebreks, imas PVT!
Nisam video da iko ovde pljuje 3d.Pljujemo avatar.
Protiv 3d filmova nemam ništa,Bartonova Alisa mi se svidela.Hujo ,muka mi bilo da linkujem gore, ali dođe do zabune, pa aj.
Rosoneri
nisam gledao ali bilo koji film koji se reklamira u nedogled, sa 14d kurcima palcima po meni je govnona to se odnosilo..
Burzume, lud si ko struja bate!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZSST1AN29ts artur
http://www.youtube.com/watch?v=kHsVbptb1RU avatar
Pa ti meni reci ako nadjes tri razlike

Burzume,brate,sad već oybiljno sereš.
To sranje nije ni bilo u 3D.
Al nema veze,poenta ovde je da si ga ti gledao navaren.
Slobo,ne varim,što pitaš?EDIT
http://damndirty.net/wp-content/uploads/2010/01/pocahontas_avatar.jpg- S
Pa to se vidi... A jesi pogledao PVT?
- Пд
Хаха, Брузум краљ!
Елем, мени се свидео филм, али нисам толико гледао радњу, само сам пратио анимације, углавном ме то занима код таквих филмова. Анимација је стварно фантастично одрађена, ту нема речи.
Сад, што имаш људе што се ложе на филм, то је друга ствар.

Е брате а најјаче кад брате у том аватару изађе патуљак брате и нешто ладно прича неком чичи а чича оно реално реалан ко ми он брате велики а они мали, и онда брате ладну уђу патуљци у телевизор ја глеам не верујем ортаци у шоку брате. Блејимо брате а оно телевизор стар фазон није елцеде ал опет реално је и то телевизор, па зар није тај рад реално. има и неки брате навећи шмекер патуљак брате ја реко оћу будем он ал ортак јбг реко он је тај јеби га бате мора старији се поштују и оно брате блеје патуљци и уђу у телевизор, брате аватар врх. ил је то било оно фазон ледено доба не сечам се курац.
- S
E ovo trea pogledati, pa baciti neku konkretnu raspravu :)!
- DP
a ciji avatar?