Dobro Prank, jer ti stvarno misliš da bi se ljudi upustili u novu avanturu sa tablicama a da prethodno nisu prorčunali kako bi to izgledalo. Valjda znaju šta rade jebo ga pas, uostalom drpaju narod šreko tih tablica.
to je sve do jaja osmišljeno jebale ih tabli, mene više nervira taj ukupan broj tablica pa puta 4000 dinara za izradu svake DA IM MAJKU JEBEM BIOKRATSKU ŽUTU OVOM PRILIKOM PIČKE
šta fali starim tablicama uopšte...

nem pojma za taksiste. ali pazi ide ovako>
AA> od 001 do 999
AB> od 001 do 999
.
.
.
AZ> od 001 do 999mislim da ce bit otprilike nekih 25 slova koristeno mada nemam pojma nego nagadjam.
dakle 999 * 25 = 24 975onda ide
BA> od 001 do 999
BB> od 001 do 999
itd itd
dok se svako slovo ne nadje na prvom mjestu, dakle 25 * 24 975 = nekih 600 000- jDzankee
Јел ово трансфер ?jašta
- jšta fali starim tablicama uopšte...
fale njima pare, stare tablice nisu morale da se menjaju
- kjas čuo da je u NS frka sa čćžšđ na tablicama jer ljudi smsom ne mogu uplatiti parking!
Tako je.
- jSMRT PARKING SERVISU
- k
Ja sam nešto čula da postoje problemi zbog grba na novim tablicama.
- jПази се. Накарикају чудо једно. Знам за лика коме су судски извршитељи конфисковали ауто.
e, sad, kurčinu konfiskovali
- jОће то кад имаш преко 250 сома у казнама.
šta je taj radio, sunce ti?
E ovo je krajnji stadijum idijotizma... da mu nisu i bubreg izvadili?jesu, ali beli
- jУУу, замисли да дођеш тенком, на коју шоферку да ти закачи :)
onda bi mogao da ga dućka
Mene zanima kako ce sa neosisanom latinicom didu u zemlje gde se ista ne praktikuje.Ај на Српском, или Енглеском барем.
Царо, па да, може се рећи... А може се и рећи да је то авантура у коју се не бих упуштао.
Мени је био највећи трип кад сам нешто каснио, журио за Сремске Карловце, сашио сам га 140 између Н. Пазове и С. Пазове и зауставе ме муркани. И није ме ухавтио радаром, штековао сам се иза неке мечке, али ми је узо 3 сома за светла, изем ти светла у подне. И једном сам дао муркану 800 кинти за неправилно престорјавање и мандатно скретање.
И није ме ухавтио радаром, штековао сам се иза неке мечке, али ми је узо 3 сома за светла, изем ти светла у поднеSamo kuknjava kako je to tatin auto i kako sam ja samo student uvek je prolazia do sada...
3 puta mi sa 3000 smanjio na 1000, kao u fazonu ajde jedan studentska i da ne pišemo ništa lololololo
STUDENTI JEBU