- z
U Zagrebu 5 iljada ljudi na protestu. Protest tipa Tunis, Libija, kriza, pičke materine...
Organizovanih preko fejsa. Zajeban je FejZ.
Jel možemo mi više da skupimo?
I što je bitnije, jel hoćemo? - АК
Поводом чега, ниси рекао?
- z
tipa Tunis, Libija pičke materine...nezadovoljstvo situacijom, bedom, krizom....
šta, šta DŽimi..da isteramo ove nolajfere na ulicu, da napravimo protest...
- z
kizo mislio sam na našeg FejZa...
- z
ajd bre Mume mojne si taki...možemo super zurku da napravimo..i da se grudvamo...zimske čarolije...
- P
Ja sam za.....
- z
to Pjer bre...da im pokažemo ko smo...studenti su pičke, još smo mi ostali...
ovde je sva inteligencija Srbije....

Мени се не протестује. Искрено, лепо ми овако. Уживам у стварим акоје радим, уживам у послу који радим. Не треба ми жгадија на улицама да ми ремети најзад успостављену колику-толику равнотежу и не треба ми нови грађански рат. Стога то нећемо охрабривати овде, те може да падне један лоцк, шта мислите?
- z
ahahahahahahaa...
može DŽimi, može...al si se uplašio od službe....ej bre, gde ti je mladost....tebi je stvarno dobro il te mrzi da se mrzneš?
cenzura nije tekovina demokratije....
- z
a jel matori se zapitaš jel drugima dobro?..nekad..el se zapitaš da li će nekad biti bolje, da li može bolje, da li je revolucija rešenje?..ili terorizam...
da li je u redu da u kolubari drpnu milijarde, da one uhvate sa koferom i puste, da onaj radikal uzme milione na ime putnih troškova....i niko ne odgovara...

Наравно да многима није добро. Али ће дизање пучева само да погорша стање. Боље би било да сви мало заврну рукаве, да се мање блеји по кафићима усред бела дана, а да се више шљака. Ко ради, не боји се глади. А ко је гладан, не боји се да ради. А то да је тешко наћи посао је једна велика лаж. Проблем је што су људи гадљиви на послове и неће да раде. Да којим случајем не могу да нађем посао у струци, не би ми био проблем да мешам малтер и копам ровове. Али не... Људи су господа, није то за њих.
- z
kakva sredstva...šta nam treba...izađemo na ulicu, prošetamo, grudvamo se malo...ekstra žurka...
još se rat nije ni završio a ti si se vratio....pre tebe hiljadu, posle tebe još hiljadu, sa pošteno stečenim kapitalom, da ponovo zidate vile i zamkve....
DŽimi ja sam i mešao malter i gurao kolica...i radio milion poslova van struke...
al je generalno debelo sranje....da se ovolko ne drpa bilo bi sasvim posdnošljivo...čak štaviše odlično...
- a
Niko ovde mrdnuti neće moj javio... A i struja je poskupela...
- z
fck, uvek..vidiš odma si provalio...to ti pričam, sva inteligencija je ovde...ako se složimo možemo čudo da napravimo......
aurora žurka bre...na otvorenom...šta fali...
- a
Nema kritične mase jebote. Ja nijedno javno okupljanje nikad nisam propustila ali šta ću na ulici sama čoveče, kontaš?
- a
E ima i tog, za koga... letargija je u narodu kojeg ubedilo da mu je dobro.
- z
pa to najlakše Kizo...evo ti si odličan za ministra policije....kako muštraš posteraše cenim da bi kriminal pao za 200 posto...
koji kurac pravimo revoluciju ako ne prigrabimo vlast?...
uzećemo par mudrih ljusdi sa strane, van Vuke i sve mi naši, domaći....
Aurora ti vidi šta ćeš, sdogovorićemo se....
- z
ozbiljno nas...i neke vanstranačke ličnosti....ima pametnih ljudi u ovoj zemlji koji nisu jeli govna...
ne dovodimo na vlast ni sns, ni srs, ni dss..nikog, sve ista govna....
- V
Ja sam za, treba reagovati na situacije tipa Kolubara. Da Nemci žive u Srbiji digli bi se oni još pre par godina. Mi jes da smo spori ali nećemo valjda čekati neko dno da bi reagovali. Javio dobra ti je tema.
- z
reci bre Virtual....

Zavisniče ti mora da si neki belaj boj čim hoćeš nerede u državi :)
Ja se javlam za organizaciju u komšiluku preko Drine.- V
Sa ovim partijskim forama Srbija je olupina od komunističke države. Dakle ne komunistička država, već njena olupina. Našoj deci ćemo ostaviti Saharu, a možda ni to.
- z
KBO mislim da je krajnje vreme....visdiš šta rade...i niko ne odgovara...i to me onako, užasava....to nije bilo kod tita...a i tamo su se studenti dizali...
Virtual zato mora nešto da se preduzme....
pazi da izeđemo i samo da ih nateramo sve lopove da pohapse i osude ekspresno - dosta....
ma samo da vide da ne može baš tako, bez odgovornosti....i najjače je što ne stoji niko iza nas...znači nije nas izmanipulisao sns ili ko već...pljujemo i njih...
- P
@Zavisnik Jesam student, al nisam pičkara.....zna se ko vodi studentske proteste....zato ih i ne posećujem....
Mislim da ćeš ovde teško skupiti ljude koji zele da se iscimaju za nešto....ovde je većina mudrosera koji laju ali ne ujedaju.....Prde al ne seru itd.....
- z
FejZ jesi...
Pjer računam da ovde ima dosta pametnih...a nije neko xcimanje..prošetamo kroz centar, zezamo se malo...ako nam bude dobro odemo i sutradan....ako nam se neko pridsruži ekstra...
važna je inicijalna kapisla....
- z
ahahaa...da musssashi dobro si skapirao...
sve je u ovoj zemlji super i eto tako došlo mi....pa jel treba sda nabrajam šta ne valja...
- P
računaj na mene....
- z
mussashi jel i tebi sve potaman kao DŽimiju?...ili te mrzi da izlaziš na zimu?...
sve je u ovoj zemlji super i eto tako došlo mi....pa jel treba sda nabrajam šta ne valja...nema potrebe..imam oci i ja...al sam nekako umoran od toga nakon godina radjenja toga bez ikakvih rezultata...ne mogu da se vrtim u krug vise...i cekaj ajde reci mi...mi sad izadjemo..i prosetamo...izderemo se ..izvizdimo....I?
skupimo 436537687 ljudi...srusimo vladu...I?
Ti budes predsednik...ja budem premijer...I?- z
malo verovatan scenario...:) al ako pokrenemo nešto, bilo šta, pokrenemo da vide da ima odgovornosti, uradili smo nešto...sutra će neko da se zapita pre nego što drpne tvoje i moje pare...
svi koji dođu na vlast misle da su bogom dani i da će tu da sede 100 godina..i onda nemaju blama....moraš da pokažeš zube, da kažeš "alo bre, pa nismo mi mutavi, ne valjate svi, svi ste ista govna,"...
- V
Zavisniče nema ništa od studenata. To samo gleda kako će nešto da jebe, jede i napije se. Uvek je tako bilo. Treba mi muškarci da najurimo bagru. Moj ćale je to nako muški odradio 5. oktobra, a evo ja sada nastasao, mada će i stari da pomogne.
- P
Musssashe jel želiš da kao tvoj ćale ili deda provedeš zivot nadajući se da će biti bolje?
Biće nam bolje kad izvedemo rumunski scenario dva tri puta za redom, video bi posle dal' ce se neko usuditi da kraducka....