Restrikcije - neke ukinute, neke pooštrene
  • kaizen

1. Ukinuta restrikcija na pravljenje postera, više nije potrebno 50 poena (od moderatora se očekuje da hitrije reaguju ako se krene sa spemovanjem posterom u posteru u odnosu na prošli put)
    2. Od sada je dozvoljeno praviti svega 3 definicije i 1 poster na 24h.

EDIT: motivacija za ukidanje ograničenja na pravljenje postera je porast očajnih definicija koje prave potencijalne posterdžije ne bi li se domogli tih 50 poena.

• Dzankee

Лоле, ево ти одговора, оно -2 је због смањења.

• Natnat

Apsolutno fenomenalna vest!

• kizo

I već vidim, u ne tako dalekoj budućnosti, otvorena je tema "Vratite 50 bodova za postere".

• Л0Л

Ево првог примера са смањеним бројем дефиниција
    http://img135.imageshack.us/img135/156/defka.png
    + и патрик на одлуку

• Remac

Treba probati, vidjecemo vremenom kako ce ici, napredovati, hoce li biti bolje ili losije.
    Nije tesko da se to opet promjeni ako se ne pokaze dobro.

• dusan1001

lolo print skrin objašnjava sviđa mi se ovo

• bvdlga

У потпуности подржавам и фан сам.

• sunshine

У потпуности подржавам и фан сам.

+1

• Jericho

Konacno smanjena kvota, amin!

• K

Bravo Dejane...

• Čo

Napokon mogu da pravim poster, sad kad je skinuto tih buđavih 50 poena. Pravda za posterdžije!

• Tetka Drol

Treba probati, vidjecemo vremenom kako ce ici, napredovati, hoce li biti bolje ili losije.
    Nije tesko da se to opet promjeni ako se ne pokaze dobro.

Upravo to.

• sunshine

Napokon mogu da pravim poster, sad kad je skinuto tih buđavih 50 poena. Pravda za posterdžije!

Pa ti mozes da pravis postere, joj coveka

• mylyca

ватрени :Д

• L@ki

Које срање........

• LesTaT

Pa i po 3 dnevno je dovoljno da se nagomilaju sranja ali dobro...bolje nego 5.

• Ox

To je preduzimljiv čovek, odma reaguje. Bravo za Kajzena. Kada je Oks pričao da treba skresati definicije, onda ste ga pljuvali. Pravda za Oksa. :) Videćete, kada namerite da ispljunete pet komada za sat vremena - shvatićete da su vam bar dve glupe do bola i udarićete zdravu samocenzuru.

• Beli Crnac

Slažem se sa L@kijem

http://vukajlija.com/posteri/grobari-79138.jpg?1300284499

Jedan od razloga zašto ne treba ukinuti granicu od 50 poena.

Jedino što podržavam je smanjen broj postera i definicija.

• kaizen

Za malobrojne koji nisu ispratili u drugoj temi, motivacija za ukidanje ograničenja na pravljenje postera je porast očajnih definicija koje prave potencijalne posterdžije ne bi li se domogli tih 50 poena.

• Beli Crnac

Hvala na upućivanju.

• S

kaizene, jel se i ovo mijenja?

Popunili ste dnevnu kvotu!
    Da bi na Vukajliji svačiji trud bio zapažen od strane drugih, neophodno je sprečiti izlive kreativnosti pojedinaca. Stoga je propisano da u 24 časa svako može ostaviti:

5 definicija
    5 slika
    2 postera
    Ti si tu kvotu ostvario. Dok čekaš da dobiješ ponovo priliku, pogledaj i oceni tuđe definicije, ili se zabavi na četu i forumu :)

Hvala na razumevanju!

• kaizen

Sredjeno, hvala.

• En_Dotter

Поздрављам промене. Коначно нешто конструктивно. (пишем ко да никад ништа конструктивно није било лололо)

• P

Dobra odluka, kaiz.

• StrajaKg

Sviđa mi se uklanjanje ograničenja od 50, sviđa mi se smanjenje na poster dnevno, ne sviđa mi se smannjenje sa 5 na 3 definicije, ko piše gluposti napiše maks dve, tri definicije i to je to, ne piše ih 5.

• Richard Pryor

Slažem se sa Strajinim postom.

• merci

Svidja mi se uklanjanje ogranicenja od 50, svidja mi se smanjenje na poster dnevno, ali i dalje mi se ne svidja smanjenje sa 5 na 3 definicije.
    Vise mi se dopada ideja od koje je poceo sajt ''Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita.''

• Jericho

Ne vidim da se tu nesto promenilo smanjenjem kvote? Ili sad tu treba da stoji:

''Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita...izuzimajuci te dve stvari koje ste bas sad hteli da definisete, a danas ste vec definisali triput."

• paradaJIZZ

Sviđa mi se uklanjanje ograničenja od 50, sviđa mi se smanjenje na poster dnevno, ne sviđa mi se smannjenje sa 5 na 3 definicije, ko piše gluposti napiše maks dve, tri definicije i to je to, ne piše ih 5.

totalno se slazem...nema vise 50 poena, da ne bi clanovi spemovali glupim definicijama,kako bi skupili bodove, a zato je smanjeno ogranicenje sa 5 na 3? malo nelogicno po meni :/

• tasmanijski djavo

divno, i to 3 je mnogo al za početak je ok :)

• Surovi

sjajno ako mislite da su definicije glupe zbog postera :)

• shitbrix

sjajno ako mislite da su definicije glupe zbog postera :)

lololo!

Inače, kul je ovo.
    A boli me kita jer sam ktitor. :)
    +

• Beli Crnac

Od kada sam registrovan,nisam viđao glupe definicije,odnosno,viđao sam,ali su uklonjene u roku od 5 minuta,od strane autora ili moderatora,jedino sam viđao postere bez smisla.

• Bruce

meni je svejedno, najčešće nemam inspiraciju ni za tri defke, a ovako i kad budem imao - lepo ću da ih zapišem za crne dane :)

pozdravljam svaku inicijativu koja predstavlja pokušaj poboljšanja, samo da ovo ne dovede ponovo do ekspanzije duplih naloga...

• shitbrix

Kaizene, ispravi i ovo:
    # bez ograničenja za definicije(5) i postere(2)
    :)

• Beli Crnac

Eddie
    A boli me kita jer sam ktitor. :)

A mi koji jedva imamo za 'leba? :D

• sunshine

A mi koji jedva imamo za 'leba? :D

Ne brini se, i on jede kifle na odmoru. :D

• EA

Ne znam da li je ovo zbog sranja u Japanu ili izmjene kriterija, ali kvalitet i definicija i postera danas je ka-ta-stro-fa?!

• Johnny Kurajber

Meni je ovo dobra ideja. Aj da vidimo kako će da ispadne.

• Earthworm Jim

Sve kul osim povećanja ograničenja za defke. Još uvek sam protiv toga.

• Johnny Kurajber

Sve kul osim povećanja ograničenja za defke

Slažem se za ovo sa Gamby-jem.

• Beli Crnac

Ako smem nešto da predložim,jer je ovo sve promenjeno zbog posterdžija.

Zašto ne bi uveli "Zbir glasova za postere"? Samo predlog,ništa drugo...

• paradaJIZZ

kako nicu retardirani posteri, sve u 16...
    razumem ja foru da trebaju ljudi da se okanu posterisanja, ali ovo poente nema...

• Beli Crnac

Molim vas moderatori,razmotrite moj predlog.Hvala unapred. :)

• a

Pozdravljam, ali 5 je trebalo ostaviti zbog novajlija punih entuzijazma, al pravih autora definicija.