Zbir glasova za postere
  • Series

Jel postoji sansa da i posteri u profilu imaju zbir glasova i prosek?

• Hugocavez

Мислим да не.

• JamesBond

Ja mislim da je bilo nekad pa je ukinuto kako bi se više ocenjivale definicje koje su zapostavljene zbog postera.

• Mr. Moon

Postoji, ako Kajzen odluči da treba da postoji. Do tada ništa.

• sunshine

Tesko. Za svaki poster mozes ko iz picke da skupis 2 stoje, a to ako uradis sa definicijom (da ne bude odabrana) dam ti sta oces.

• Series

Jasno mi je to. Ali normalno je da neko vise voli da pravi postere od definicija i obratno.
    Mislim da bi bilo ok da i posteri i definicije budu izjednaceni...

• S

Za svaki poster mozes ko iz picke da skupis 2 stoje, a to ako uradis sa definicijom (da ne bude odabrana) dam ti sta oces.

Ali u principu to nije bitno, onda ce skor svima proporcionalno skociti i bice kao da se nista nije mijenjalo.

• sunshine

islim da bi bilo ok da i posteri i definicije budu izjednaceni...

Pa sta ti mislis da li je lakse napraviti dobar poster ili dobru defku ?

Ali u principu to nije bitno, onda ce skor svima proporcionalno skociti i bice kao da se nista nije mijenjalo.

Ne prave svi postere.

• S

Ne znam da li se kod postera uopste moze raspravljati o kvalitetu, njih ne bi bilo lose ni ukinuti, kvare koncepciju cijelu.

• Richard Pryor

Pa neće svima skor proporcionalno skočiti jer neki ljudi pišu samo definicije,a neki samo postere prave.

• S

Bilo nekad, nije se pokazalo kao dobar i merodavan sistem kvaliteta i sa razlogom je ukinuto.

• Series

Nije bitno sta je lakse! Samo bi bilo lepo da oni koji vole da prave postere vide svoj prosek bas kao i oni sto prave definicije...

• S

Definicije su primarne na sajtu. I ja volim da pravim postere, ali ne možeš da porediš moj poster "kurir", na koji uložim 2 sata da napravim sliku i njegov dobar i verujem, zaslužen skor, sa posterom dekoltea na kom piše "sise", i istim skorom.

• S

Stefane sto bacas hejt covjeku na temu? Voli da pravi postere i cisto ga zanima kakav mu je tu odnos. Ne vjerujem da trci za nekim skorom, jer da je tako trudio bi se oko definicija vise.

Series, imas dobrih postere, malo sam pregledao.

• Series

Ma, ljudi definicije bi imale svoj prosek koji i sada imaju, ja vam govorim za opciju da i posteri imaju svoj prosek odvojen od definicija...

• staklena

ali ne možeš da porediš moj poster "kurir", na koji uložim 2 sata da napravim sliku

Uložio si 2 sata da napraviš jedan poster? Zašto?

Podržavam predlog.

• Series

Hvala Slob@

• Bioshocker

Zašto?

Zbog sira . HAHAHAHAHAHAHA UGASIO SAM TE SMEJTE SE SAD SVI ! Ajde sta cekate propasce mi ova jebacka fora .
    Inace sto se tice predloga , moze , al nije prekopotrebno , znaci ne mora , znaci bice .

• S

Uložio si 2 sata da napraviš jedan poster? Zašto?

Jer volim da nekad sednem za komp, i satima radim na nečemu od čega nemam ništa, samo da najpre sebi dokažem da to mogu da uradim.

Slobo, ne hejtujem. Da je sistem dobar, zašto još ne postoji?
    Uvek postoji razlog zašto je bivša devojka, bivša.

• S

Ne znam covjece, bezveze mi je taj stav da ides od teme do teme i napadas likove i njihove prijedloge, a da pri tome nisi ni procitao do kraja njihov prijedlog...

• don_brate

можда да се одвоје та два ранга? посебно за дефке, посебно за постере?

• S

To on i pokusava reci sve vrijeme, samo niko ne dozvoljava!

• Dzankee

Ма дааај, свака будала може скупити 100 поена на постер, док дефиниција је једва 30 у плусу.

Против.

• S

Slob@

Ne znam covjece, bezveze mi je taj stav da ides od teme do teme i napadas likove i njihove prijedloge, a da pri tome nisi ni procitao do kraja njihov prijedlog...

Kažem ti, samo sam realan.
    I budi siguran da pročitam svaki post i predlog od prvog slova do zadnje tačke. Ne napadam nikoga nezasluženo. A i ovo nije napad, već čisto iskazivanje činjenica, koje ne idu u korist predloga.

• don_brate

видим да људи причају како то ништа не би променило, бла бла.. ГДЕ НЕ БИ?
    ја мислим да нема теоријских шанси да се заједно броје гласови за постере и дефке...
    ако већ то буде могло да се убаци, најбоље би било одвојено...

• S

Dzankee

Ма дааај, свака будала може скупити 100 поена на постер, док дефиниција је једва 30 у плусу.

Против.

Kratko ali jebitačno.
    +1

• Series

don_brate to i govorim sve vreme da budu odvojeni prosek za defke i prosek za postere!

• S

Dzankee, mozda nisi shvatio prijedlog. Covjek hoce samo da zna svoj skor, cisto ga zanima. Taj skor bi bio odvojen. Ko pravi postere znao bi kako se kotira, a ko pise defke vec zna o tome. Pravda za poster, nemam sta drugo reci!

• Dzankee

Ма није уопште потребно, постере правиш из чисте зајебанције.

• don_brate

ја сам за. 80% људи овде долази због постера, само због тога. не би се сајт толико популаризовао да нису уведени...

• Series

Slob@ BAS TO, hvala na pomoci...:)

• Л0Л

Што би ријекли у моме крају: Против није потребно штоно каже Јанко - постере правиш из зајебанције а дефиниције јер желиш да нешто поделиш са светом...

• Dzankee

И која је фора, ја као ктитор би постављао 50 постера на дан, и кад би сваки имао по 70 поена, ја би имао 3500 поена од постера на дан, која је фора уопште?

• S

Uzmi digitron i za 5 minuta izračunaj popularnost postera i prosek, ako već hoćeš da znaš.
    Sabiraj pluseve i od toga oduzimaj minuse - popularnost!
    To podeli sa brojem postera - prosek!
    VOALA!

• StrajaKg

Protiv, ja skoro pa nemam poster koji je ispod 100 u plusu, dakle imao bih oko 150 ,200 prosek ali je to nebitno sasvim. Mi se ovde trudimo da održimo definicije a ne da skrenemo još malo pažnje sa njih.

• Пд

Страја закључао тему.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.