PREDLOG: Svrstavanje definicija
  • shitbrix

Znam da je više puta predlagano da se uvede opcija "omiljeni autor". I to bi stvarno bilo dobro.
    E sad, mislio sam da se ovo (http://vukajlija.com/recnik/definicije) podeli na tri dela; odabrane definicije, nove definicije, "feed" omiljenih autora.
    Tako bi valjda bilo preglednije, i mnogima bi bilo korisno.

*Izvinjavam se što sam sve tako ružno sročio, ali jbg, 5:10 je i spava mi se.

• S

Odlicna ideja! Podrzavam je!

• Chavez

Svidja mi se skroz, +1.

• [

evo još jedan +

• Lutak iskrivljenog L

znas sta bi bilo isto do jaja, da od tih autora mozes da citas definicije, ali samo njihove definicije da ti izlistava

• En_Dotter

Сос, то је немогуће... Мислим да ово већ има на сајту што си набројо отварачу небулозне теме.
    Си кад пробо да одеш на профил неког корисника и да видиш шта све можеш ту да чиниш?

• Букснетина™

Добра идеја скроз, само је питање колико је изводљива. +1

• tasmanijski djavo

odabrane definicije, nove definicije, "feed" omiljenih autora.

Pa zar to već nema?

• P

Vi bukvalno hoćete da od Vukajlije napravite YouTube. Te sabskrajbuj se na autora, te komentari na profilu... Ma daj.

• V

Nepotrebno, svako ko je malo aktivniji na sajtu zna ko su mu omiljeni autori jer ih ne može biti 1000. Ode na njihov profil pa čita po "datumu" ili po kamari pluseva odnosno po skoru. Rupa na saksiji je već izmišljena i definisana samo bespotrebno trošite slova, boju i struju.

• Remac

Virtual Serb, jes to meni reko? Meni mater?

• Čo

Ja mislim da je tebi rek'o, majke mi!

• V

Remac and Čo, ajde pod ladan tuš pa na spavanje. Prezubili ste brate.

• Remac

Ovo je vrijedjanje, nazvao si me zupcastim kaisem...

• Dzankee

omiljeni autor

Uvlaka.

И Еди, могао би један нормалан предлог да ста'иш,

Одеш на његов профил и читај јебене дефке, немој да дркаш.

Против. (Сад ће госн. Блек Хол да ме банује јер сам увек јебено против јебено глупих предлога)

• S

Odlicna ideja! Podrzavam je!

• [

Dzanki koji ti je danas? Kad si jebo zadni put?

• Remac

prije 16 godina.
    Predlog nema nekog posebnog smisla, ako ne mozes da zapamtis nik omiljenog autora onda jebi ga

• shitbrix

omiljeni autor
    Uvlaka.

Škk?
    On ne bi mogao da vidi da si ga omiljenovao.

Predlog nema nekog posebnog smisla, ako ne mozes da zapamtis nik omiljenog autora onda jebi ga

Ma mogu, to i radim. :)
    Ali ako ima npr. njih 50 koji su odlični, bolje da čitaš njihove definicije nego da pređeš gomilu sranja dok ne nađeš jednu dobru.

prije 16 godina.

lololo!

• En_Dotter

lololo!

Подржавам!

• Facafacaa

''Feed'' и није лош предлог. Што каже имаш рецимо 50 аутора чији рад цијениш. Ниси био од јуче на Вукајлији, упалиш и видиш да је од њих 50 рецимо 12 написало укупно 15 дефиниција. Сједиш, читаш и мерачиш. И све то на једном списку, хронолошки поредано по времену настанка.
    Нема потребе да одма' серете по човјеку. Предлог је у суштини добар. Но, ја сам уздржан јер ми лично све промјене и кићења Вукајлије доданим опцијама ''не сједа баш'', што се каже.

• V

On ne bi mogao da vidi da si ga omiljenovao.

Prečica do stvaranja klanova, vladinih i nevladinih organizacija, političkih partija, religija, sekti .... i konačno do uspostavljanja DRŽAVE na Vukajliji.

• Francky Delevra

"Feed" je odlična stvar. Da ti iskaču definicije tebi omiljenih autora je...savršeno.

Prečica do stvaranja klanova, vladinih i nevladinih organizacija, političkih partija, religija, sekti .... i konačno do uspostavljanja DRŽAVE na Vukajliji.

Da se ne lažemo, sve to već postoji...

• mylyca

Предлог је добар, само не знам колико технички изводљив. Немојте да минирате тему са 'против' без образложења, љутите врховног богу :(

• S

Sa mnom na čelenci.

• En_Dotter

Ај сад реално, чему храњење? То је типичан пример манипулације гласовима. Иди читај редом и оцењуј. А не тамо сад ја написо дефиницију и наранио те њоме и реко пријатно, а ти мени хвала у виду плуса...

• shitbrix

Uf, dva moderatora podržala.
    Ja sam srećan. :)

A ne znam što ne bi bilo izvodljivo...'bem li ga.

• Пд

Три.

• V

Tačno, ali ovako se dobija neka vrsta partijske knjižice vidljive kao žig na čelu a postojeće podele će se intenzivirati. Što se mene tiče to bi bila samo jedna funkcionalna opcija ali će vama modovima možda otežati neke poslove jer sve takve opcije "jačaju veze" između članova grupa. Jebem li ga, kako oćete ....

• shitbrix

Три.

Jea! :)

Još da vidimo šta gazda misli...

• Пд

Još da vidimo šta gazda misli...

Ја знам шта газда мисли, али мислим да не би смео да кажем. :)

• mylyca

Virtuale, ne lupetaj majke ti. Kakvi klanovi kad autor ne vidi da si se sabskrajbovao na njega?
    Dottere, niko tebi ne brani da čitaš redom, ovo je samo još jedna opcija pride za one koji izgube volju za čitanjem nakon stranica i stranica govana. I ne vidim zašto ste protiv kad se u suštini ništa ne gubi, sve stare opcije ostaju iste, samo se dodaje nova.

• shitbrix

Ја знам шта газда мисли, али мислим да не би смео да кажем. :)

Pvt? :)

• Facafacaa

Ja sam srećan. :)

А то што ја лобирам, па сви модови послије мене подржавају... Због тога ниси срећан, а?! :)

• shitbrix

Jesam, naravno.
    Hvala, Faco. :)

• l

ja pročitala SVRŠAVANJE DEFINICIJA o.O

• En_Dotter

На крају крајева шта ја знам. Али чињеница је да је идолопоклоницима лакше да дају крста и звезду идолу кад им се метне под нос, него да кликну 4 пута да би видели да ли је нешто ново издао. А то што кажеш "можеш да читаш дефиниције редом", нигде нисам реко да не можеш и да нећеш више, већ да ћеш вероватно отићи прво на идолов фид, па тек читати редом, као што се прво оцењује насловна страна, па онда остало. Али мени је све једно, минус је минус.

• V

Kakvi klanovi kad autor ne vidi da si se sabskrajbovao na njega?

Drugi put u prvom postu jasno obrazložite predlog i sve njegove efekte na živu i neživu prirodu. Kenjam ovde o nerazrađenom predlogu. Nekada se nema vremena za čitanje svih postova, a tema može da ima na stotine njih. Zato postoji taj prvi post. Ako otvarač teme propusti da bude kristalno jasan u prvom postu kasnije može da ga edituje i dovede do željene jasnoće.

• mylyca

Pa naravno, ovako sam sebi kreiraš naslovnu, a ne 15 ljudi koji ne znaju ni puding da skuvaju a ne da kreiraju nešto po tvom ukusu, zar ne? :)
    Milion puta je dokazano da naslovna kreira tip humora koji će mediokriteti da forsiraju.
    Ovde, na feedu, ne može niko da ti kreira osim samog sebe, čitaš ono što si proverio da je dobro, a pritom možeš stalno to da ažuriraš. Kao da si otišao kod preporučenog stomatologa, a ne kod nekog koji će da ti ugradi slonovu kljovu jer ti se slaže uz ten i veličinu nosa.

• madafaka sit

Time se ponovo javlja problem... mnogi citaju definicije samo onih koje znaju ili koje vole... idi citaj redom, ima ljudi kojih nece biti medju tvojim omiljenim a dobri su i ti neces saznati za njih jer citas tvoje omiljene autore...

• En_Dotter

Не, јер је насловна "реклама". Не мора свака дефиниција да буде по мом или твом укусу, али је ипак квалитетније од неког насумичног одабира. И лоше ти је поређење. Код стоматолога се иде толко често колико ја јебем, можда мало чешће. И шта сад? Фид ће замени насловну? Не видим поенту тога. Али ко што рекох, минус је минус, мени је исто.

• shitbrix

idi citaj redom, ima ljudi kojih nece biti medju tvojim omiljenim a dobri su i ti neces saznati za njih jer citas tvoje omiljene autore...

Pa nećemo samo omiljene da čitamo, jbt. :)

• mylyca

Neće da zameni naslovnu, nego ćeš imati veći izbor, više opcija i načina da 'nateraš' sebe da pročitaš nešto :) Pa ne mora, meni se baš sad sviđa naslovna, jer se nađe ponešto za svakoga, pošto se nama razlikuju kriterijumi. Nije ko sa definicijom dana, izbaci se samo jedna najpopularnija i onda pola njih pizdi i sikće, pola njih svršava od smeha. Ova naslovna sad je kao 'najomiljenije danas', samo što nije danas nego pre tri godine :DD

madafaka, pa zato i kažem 'može da se ažurira'. Ako staviš tri autora i ta tri autora ništa ne pišu, normalno da ćeš potražiti neke druge kvalitetne koji pišu.

• Букснетина™

Да се не лажемо, предлог је екстра. Ја би први волео да додам 15 аутора и само њихове дефиниције да читам. Добро, мало више од 15, ал' то ти је то. Ал' ко сам ја да се питам?! Један подрж од мене. Толико.

• Stormborn

You have my sword, and my axe, and my fork. Podržavam predlog. :)

• madafaka sit

Znam, nisam ja bas protiv, lepo je to, ali evo ti Buksnetina

Ја би први волео да додам 15 аутора и само њихове дефиниције да читам.

I mnogi bi kao on citali samo te... nije los prredlog samo bi se mozda smanjilo citanje definicija, a mozda povecalo, zavisi od autora...

• Букснетина™

I mnogi bi kao on citali samo te.

Па добро, претерао сам и ја. Не би' се ограничио само на њихове, али да се не лажемо, дефиниције су понекад тежак крш. Има периода кад ухватим да се ређају добре, али у задње време, ништа. Е тад, кад је ништа, ти одеш на твоје омиљене.