- p
zar nauka da nema podforum?
- S
Imaš podforum u koji može da stane svaka tema koja ti padne na pamet.
Imaš, takođe, teme na kojima možaš da postaviš ovo pitanje. Nema potrebe za novom.
- p
zasto bi nauka bila pod Razno,a ostale bitne stvari imale podforum
- N
Nemojte ljudi ko boga vas molim!
Jos ce ovde neko da izmisli lek protiv kurjeg oka pa ce jos i kaizen da dobije nobelovu nagradu.. - p
Mr. Moon moglo bi biti zilion tema
- p
gamby,aj pali :D
A kakve bi teme bile u tom podforumu?1. Zašto je cvekla zdravija od kelerabe.
2. Da li je moguće dobiti srčku tokom oralnog zadovoljavanja partnerke/partnera.E a sad ja stvarno ne vidim svrhu tog podforuma, jer ovde niko ne dolazi da raspravlja o elektromagnetnim talasima, Mendeljejevu ili nečemu sličnom.
- S
Zla, navedi JEDNU temu koja MORA u taj podforum, jer ne može ni u jedan drugi. Ne računam podforum "razno".
- p
reme,izvini,ali stvarno lupas...tehnologija,a i priroda imaju mnogo toga zanimljivog...od svemira do atoma...koliko je bogata zemaljska priroda...pustrinje,sume,zivotinje,okeani,mora,evolucija,svemir...svaka od tih moze imati po 100 zanimljivih tema,nauci malo o svetu oko sebe...
reme,izvini,ali stvarno lupas...tehnologija,a i priroda imaju mnogo toga zanimljivog...od svemira do atoma...koliko je bogata zemaljska priroda...pustrinje,sume,zivotinje,okeani,mora,evolucija,svemir...svaka od tih moze imati po 100 zanimljivih tema,nauci malo o svetu oko sebe...Nemam pojma, uglavnom se otvaraju namenske teme tipa, ribolov, lov i tako to, i idu u sport i život. Vezano za kompjutere na ite kutku, o svemiru su ozbiljne teme retke, i uglavnom se zasnivaju na tome da li vanzemaljci jebu, i gde jebu ako jebu....
Ovo je samo moje mišljenje.
Ако ће и кифла имати тему на подфоруму, ја сам за.
За принцезу зла и ову ЗЛО идеју, иде награда од пекаре Сунце.
http://www.pekarasunce.com/images/Peciva/Kifla.jpgНек' је са срећом.
- p
a koji ce kurac IT Kutak i Komšiluk?
- p
Slavk0

Evo i kulen zlato babino.Da ne jedeš samo suva leba....
http://www.carnex.rs/files/images/Fermentisane%20suve%20kobasice/kulen_seceno.jpg- Sprincess-zlo
a koji ce kurac IT Kutak i Komšiluk?IT je za tehnološke stvari, spravice, softverske stvari, itd.
Komšiluk je za regionalne teme. Gradovi, zemlje, komšinka Bosa i Mica.Ponovo, NAVEDI TEMU.
Evo i kulen zlato babino.Da ne jedeš samo suva leba....Nema kulena.
- p
Lupus111,kako seljacki,ali ne na pozitivan nacin
- S
Izvini, molim te, kako "seljački" može da se protumači na pozitivan način?
- P
Ne treba nam, ama uopšte. Kad nema ZaM podforuma, koji će nam nauka!?
- p
StefanKostic,moze,ako je simpaticno...evo ovo sto je СМарко napisao je seljacki do bola,ali opet je smesno i to je pozitivan nacin...
- SVibrator sa softverom da drnda dok ne osjeti vlagu, a onda sam pojača ili smanji jačinu drndanja u zavisnosti od vlage, mada reaguje i na zvuk, ako vrisneš, biće zemljotres
Smarko, dogovorili smo se. Za to idu banene. Nemoj da ti šaljem Nanju :)
Cenotaph
Nema kulena.
Why?Ja ukr'o.
StefanKostic,moze,ako je simpaticno...evo ovo sto je СМарко napisao je seljacki do bola,ali opet je smesno i to je pozitivan nacin...To nije seljački. Pusti čoveka da jebe.
evo ovo sto je СМарко napisao je seljacki do bola,ali opet je smesno i to je pozitivan nacin...Kako mrzim kad ljudi koriste riječ SELJAČKI u tom kontekstu...
Dakle, seljaci iliti seljani su ljudi koji žive na selu, koji su jako vrijedni itd, prema tome ne volim kad se kaže ta riječ u negativnom kontekstu...
Reci idiotski, glupo itd, samo nemoj seljački...
Koji ste primitivci, jebalo vas "jebanje", i "ko poslednji pobednik", "transfer blama" i sve to đuture.
To su mnogo bitni forumi.
---
Ja sam za ovaj predlog, ako vas zabole kurac nemojte ulaziti na teme i doviđenja.
Ispljuvali ste ladno nekoga ko je predložio otvaranje teme "nauka", kao da je predložila da nam Boki13 bude administrator.
Seljačine.
I nek dobijem ban, seljačina je svako ko je ismejao ovaj predlog (pažnja: nisam rekao svako ko je PROTIV, nego svako ko je ISMEJAO i predlog i predlagača).
I ovaj facafaca kako mi ide kurac sa ovim kiflama, u redu je matori, bilo je zanimljivo prvih 18275628 puta.- p
Lupus111,jebanje treba ostaviti kao licnu stvar,a ne kokodakati o tome na forumu...smara
- SI ovaj facafaca kako mi ide kurac sa ovim kiflama
Ne diraj kifle! Nemoj da pošaljem čopor emo cava na tebe!
- p
tako je,industrial
- p
omg :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.