ПРЕДЛОГ : Наслов дефиниције napisan ćirilicom
  • Beli Crnac

Ако може то да се промени, јер су наслови, нама који пишемо ћирилицом, написани латиницом.

• S

Lakše je zbog pretrage. Protiv.

• Cara™

istina je da je tetra glupo kao pisati ćirilicom na ovom sajtu da bi ispao kao neki poznavalac srpskog jezika i te pičke materine a naslov te iste defke bude na latinici.

to je i glavni razlog zasto mi nikada nije palo na pamet da pišem ćerilicom

• Букснетина™

нама који пишемо ћирилицом, написани латиницом.

Нису само нама, него свима. А и тако је лакше да нађеш у претрази. Мени је представљало проблем, док нисам укапирао да су сви наслови на латиници.
    Ја сам против.

• Ј

Никад србоћетнићким писмом!

• Dzankee

80% аутора пише љатиницом.

• Beli Crnac

StefanKostic
    Lakše je zbog pretrage.

Тако је...

• Cara™

CITAT
    Beli Crnac

StefanKostic
    Lakše je zbog pretrage.

Тако је... ТАТIC

pa isti je đavol! Pretraga šljaka svakako

• Beli Crnac

Па и не баш. Покушај,видећеш да не иде...

• Cara™

па проабао сам зато и кажем да ради!

• Beli Crnac

Нпр. укуцај Вукајлија ћирилицом у претрази и реци ми да ли ти излази она Каизенова дефиниција Вукајлије...

• Cara™

излази!

• Dvajt

Излази.

• Beli Crnac

А која је дефиниција испод те?

• Cara™

све остале о вуки. Што нас ложиш?

• Dzankee

Beli Crnac
    Нпр. укуцај Вукајлија ћирилицом у претрази и реци ми да ли ти излази она Каизенова дефиниција Вукајлије...

Ne lupetaj

• Beli Crnac

Не ложим те,јер када ја укуцам ћирилицом,не излази та дефиниција...

• Dvajt

Изгледа да само теби не ради...

• Cara™

Treba da se iybaci da mo\e da se kuca ĆERILICOM

• Beli Crnac

Онда ништа...Чекам модератора да лупи лок. :D

• jacka

Znači ti kažeš da ja treba da gledam u pasulj kad koristim pretragu koja je defka pisana latinicom, a koja ćirilicom pa da onda kucam? Da... Ima smisla... :)

Radi ti pretraga svakako...

• Л0Л

Ово је само естетски добра идеја и није што Цара каже да је то како би показали да знамо српски језик него је то зато што лепше изгледа.
    Око претраге не би било проблема али ипак је и овако добро.
    Не може због линка вероватно а не због претраге, јер је компјутер глупа машина којој све мораш да нацрташ да би урадио, и не би он могао да конвартује из ћирилице у латиницу горе у линку....

• talentovano_glup

Iako vise volim da citam tekstove na cirilici nego na latinici,jezivo mi je tesko da kucam na cirilici.Cak mi je tesko da koristim i nase znakove dok kucam na latinici,posto sam navikao na engleski kodni raspored.
    Potpuno mi je svejedno na kom pismu pisu naslovi definicija,posto ih sva jednako citam.
    Mislim da ova tema treba da se zatvori,zato sto niko nije stavio latinicu iz hira,vec su u pitanju objektivni razlozi.

• Beli Crnac

Слажем се са обоЈицом.Ја сам рек'о да чекам модератора да лупи лок...Хвала у сваком случају. :D

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.