Ok, dakle kao stanovnik ovog posebnog grada otvaram temu. Iznesite šta znate o mestu...
http://solair.eunet.rs/~jack/zemun.jpg- N
Sinagoga ne radi. Uvek je bila prazna :)
Muhar brate. :) 
Ja sam iz Donjeg grada, blok koji je izmedju 22. Oktobra, Karadjordjevog trga, bivse neparne strane Trga JNA, (jebem li ga kako se sad zove) i jos jedne ulice :) Prozor mi je gledao na peder-park, iza Miletica. Isao u Miletica, pa u Majke Jugovica, (ex-Goce Delcev), pa se odselio u picku materinu na kraju osmog. Trenirao vaterpolo u Pinkiju, a posle treninga visio u buvari, na blda gondra.
Moj blok je devedesetih bio jedini u kraju koji je imao kos sa mrezicom koji niko nije smeo da skine, pa su svi paori dolazili kod nas na basket.- P
Nisam ni ja iz Zemuna, ali da su legende, jesu. :)

Ти вицеви ме много иритирају. На почетку је било ђене ђене, али сада када чујем тако неку фору, одмах ми се повраћа. А и овде на Вукајлији је то исто присутно на постерима, а мало ређе на дефиницијама.
Дешавало ми се пар пута, када бих упознао некога, па кажем да сам из Земуна, па одмах почну форе типа: Немој да пуцаш, где су ти тозла и утока, је ли треба да радим склекове и наравно одмах исприча неки већ толико излизани виц.