Privatne poruke!
  • Christine

kumice, u tome i jeste čar vukajlije.. :D

• madafaka sit

свиђа ми се предлог... подржавам
    дешава ми се да не приметим поруку па одговорим тек после пар сати...

• SES

Da se pojavi neki novi prozorcic ili nesto tako kad se dobije nova privatna poruka!
    Odgovaram ljudima kad skontam da imam privatnu poruku!

Ko li tebi salje poruke ovde da mi je znati...

• Kumica

ja posle par dana lol
    Ja se izvinjavam ako kvarim car Vukajlije,ali prosto nemam pojma kako ovde sta funkcionise!

• Ella Kurajberka

Ko li tebi salje poruke ovde da mi je znati...

hahahahahhaa ludaQ jedan :DDDDD

• Christine

@ses, bre, ne budi bezobrazan.

• Dzankee

SES HAHAHAHAHAH

• Christine

elem, bilo je reči i za zvuk na četu i za ovo čini mi se.. i sve je na kraju označeno kao krajnje nepotrebno.
    ma dajte ljudi, ovo je pre svega rečnik slenga, a ne društvena mreža.

• Пд

Мени је то исти ђаво, мада би било кул због нубова који дођу на сајт, па не схватају да смо ми толико кул да су приватне поруке на форуму.

• Пд

ma dajte ljudi, ovo je pre svega rečnik slenga, a ne društvena mreža.

Ахахахаха, није друштвена мрежа кажеш, а? :))

• :Dory:

Najbolje je da ostane kako je sada. Jebeš ti privatne poruke ako se neće preko četa obaveštavati ko je kome poslao pvt. :P :D

• Christine

peki, ne zajebavaj :D

Jebeš ti privatne poruke ako se neće preko četa obaveštavati ko je kome poslao pvt. :P :D

amin!
    a i koj moj šaljem nekom pvt ako još desetoro njih neće videti kome sam poslala :P

• Срна

ja sam za to da mi ništa ne svetli i ne pišti.

• Christine

ja sam za to da mi ništa ne svetli i ne pišti.

+1

• SES

Kumica
    Ne shvatam ovo kao drustvenu mrezu,ali neko pitanje mozes da postavis nekome a da za njega ne zna cela Vukajlija,zar ne?

Kome li ces ti da postavis toliko bitno pitanje.. Sta se desava ovde, ne shvatam..

• Фатман

a i koj moj šaljem nekom pvt ako još desetoro njih neće videti kome sam poslala :P

Upravo tako! Onda nije prajvat et ol...

• Mr. Moon

Da, ne ide da pred svima pitaš ribu da l' je za snošku :)

• Пд

Kome li ces ti da postavis toliko bitno pitanje..

Брате, мислим да то није твоја ствар.

• Christine

čemu privatnost.. to mi ne diže reputaciju xD zajebavam se

• l

"ludaQ"? wow omg ftw lol lmfao qqlele jebeš mi sve ako ova nije nečiji dupli...

koji će vam kurac da iste sekunde saznate da vam je stigao jebeni pvt? koga jebeno boli kurac, pardon, qrac da li čete momentalno odgovoriti ili tek za par minuta' oće propasti svet?

što neko reče, ima neki čar u tome da se iznenadiš kad vidiš da imaš pvt. neću svake sekunde da me neko obaveštava o nečemu i da nešto nekome moram da odgovaram. kad pročitaš - pročitao si. big fucking deal.

p.s. izvinjavam se što nigde nisam stavljala w umesto w, evo vam nekoliko pa sami zamenite wwwwwwwwwwwwww www ww w w w w wwwwwwww w w w

• Фатман

I nije lepo što je onaj lik rek'o kumici da njoj niko ne šalje PVT. lol

• SES

Pa nije moja stvar, ali glupo je kad tako lupnu, sta moze da se pita na pvt

Odakle si, Imas li decka, Imas fejs, Skaj, MSN,.. To i ne moze da se svrsta u bitnije.. Bar ja tako mislim.

• Christine

Da, ne ide da pred svima pitaš ribu da l' je za snošku :)

a realno :D

• Пд

Сес, јел користиш пвт уопште?

Мислим, има ко користи.

• Срна

ma,bre svi grupnjak na četu.
    mislim da dalje fantazije ne treba razmatrati,ovako šljaka super,a i šta ima na profilu da mi izleće pvt i obaveštenja,kad 'oću-vidim.

• Фатман

i nije lepo što se mene ova tema ne dotiče, jer meni niko nikad nigde ni na koji način ne šalje pvt.

• Christine

i nije lepo što se mene ova tema ne dotiče, jer meni niko nikad nigde ni na koji način ne šalje pvt.

žićbo, ne laži. ja ti šaljem.

• SES

Ne, ne koristim, imam 4-5 od kojih sam PRIMIO :), i jedan koji sam poslao za sve ovo vreme a to sam tebi poslao.

• Dzankee

Е, ал стварно ово није потребно, не претерујте.

Против

• Фатман

Dobro eto... Šalje mi i Marko78 i kaže mi da sam mu nešto uradio, a ja nemam pojma o čemu je reč. Iz tog razloga bolje je bez ikakvog obaveštenja, nego što doživljavam stresove. lol

• Фатман

Е, ал стварно ово није потребно, не претерујте.

Против

Džanki je bio izričit! :))

• Пд

Ne, ne koristim, imam 4-5 od kojih sam PRIMIO :), i jedan koji sam poslao za sve ovo vreme a to sam tebi poslao.

Епа брате, онда ниси компетентан очигледно да причаш о томе колико је пвт заправо користан, и колико га људи користе. :)

• Фатман

PVT prija jer ovde gde je svaka komunikacija javna, na bar taj način možeš da razgovaraš sa nekim, a bez prethodnog dodavanja po društvenim mrežama i tak' tome.

• SES

Ma ok, mozda i nisam, al morao sam da iskazem svoje misljenje..

A i dzaba se tu sad ubedjujemo da li treba ili ne obrisala post, treba TITAN! :)))

• Dzankee

Ма дај, отвара тему аутор који је 10 дана ту, или дупљи....
    Јесте добар ПВТ, и радо га се сећам али...није потребан никакав звук .. шта год

• SES

Ti imas vise poslatih pvt-a nego li postova na forumu, ne pravi se da ne znas sad.. xD

• Пд

Отвориш тему и обришеш први пост после краће дискусије? Генијално.

Лок.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.