Najbolesniji snovi
  • Bojan extream

Temu sam otvorio inspirisan sinocnim snom u kojem mi je cale vadio krv da nosi na analizu da sazna pusim li marihuanu, ugurao mi je celu iglu u ruku i onda se nije zaustavio dok mi nije ugurao i ceo spric u ruku. Takodje nema mesec dana od kad sam sanjao da je jedan ortak napravio slaninu od svoje keve i pojeo je greskom. Ovde mozete podeliti svoje bolesne snove sa drugima... Molio bih bez spema.

• Фатман

Ja sam sanjao kako su me pretukli letvama na smrt likovi koji su se vozili žutim spačekom sa rozim zavesicama i plavim neonkama unutra, a na registraciji je pisalo samo LSD.

• ninka_92

Ja sam sanjao da me juri pas da me kara.... I ja mu bježim.... I spotaknem se... I padnem.... On skoči na mene, da me kara, ja mu se proderem: NEMOJ!, a ker meni "Šta nemoj!" i skine mi farmerice....tu sam se probudio....

• Фатман

Lažeš, Ninka, primio si ga u bulju mogu da se kladim!

• ninka_92

Nisam hahaha, ali je bilo za dlaku!

• Фатман

Ne znam ja, tvoji snovi, tvoja stvar...

• ninka_92

imam ih još, ovo je tek početak...

• Bojan extream

Ja sam se sa kumom tukao dok smo bili mali i jednom sam poceo da mu zavrcem vrat... Kasnije sam skontao da sam mogao da ga ubijem i od tad sam 2 puta sanjao njegovu sahranu i budio se uplakan jecajuci...

• Panzerfaust

Ја сам једном сањао да пијем никшићко. И дан данас се понекад стресем.

• ninka_92

hahaha panzer care! a bojane, jebeno, imao sam i ja takve snove

• L@ki

Ја сам сањао да сам у исто време судија на мечу и играч Реал Мадрида и стално сам говорио " у боли ме курац , у боли ме курац" а ако мене се сви жале нешто а ортак из краја држи маркер у руци и пева од Халида Бешлића "нећу нећу дијаманте" ....... то није болесно ..........али ја не могу да пишем овде своје болесне снове јер су претерано болесни и стидим их се.......
    ЕДИТ: Сва срећа па ретко шта запамтим од снова...

• Фатман

Ja sam jednom sanjao kako jebem drugaricu iz ulice u poljskoj klonji, a njoj samo dupe viri napolje. Klonja monohromatska a livada jarko zelena.

• Panzerfaust

Опуштено, ја сам једном сањао да ортак креће да ме јебе у рч на Тргу Републике и да ми заврће некакву стегу на глави, а около пролазе људи скроз нормално.

• Bojan extream

Kad smo kod jebanja ja sam sanjao da jebem jednu likusu u rc, a profesorka Engleskog nasrnula da nas razdvoji....

• Др Јанковић

Јурцам на бициклу у по БГа и упадам у блату код палате правде ШКК?

• ninka_92

e aj sad nadmašite ovo....ja sam sanjao kako se zabavljam sa rođenim bratom....i sve se ljubimo, i za ruke se držimo....i ustajem ja sav u goloj vodi, i gledam brata na krevetu pored, a on spava, češe muda, i govori "hihihihihihi".....e to se zove trauma

• Bojan extream

Au Ninka pobedio :D
    Laki pisi slobodno koji ti je....

• Фатман

Ja sam jednom sanjao kako ortak i ja idemo kroz vlažnu, mračnu, popločanu makadamom vijugavu ulicu, dok svetlost obližnje svetiljke na plin obasjava vlažan put. Iz mračnih ćoškova dvospratnih zgrada zasjajiše oči sve ih je bilo više, rojile su se, postajale su sve crvenije, postajale su jarko crvene i sa nekim golim instinktom gledali zadnjicu mog ortaka. Krenuše da ispuzavaju iz tih mračnih budžaka.

TO SU BILI PEDOFILI I PEDERI!

Krenuh da bežim i polako izlazeći na prostranu aveniju punu ljudi, u pozadini začuh krike mog ortaka Danka, dok ga peder jebu u dupe, iako nisam smeo da se okrenem da vidim šta se dešava, te logična pretpostavka beše analni seks.

• Л0Л

ахахахахахахахахахахахаха НИНКА ОНИНЧИО ОВИМ СНОМ лолололололо

• Фатман

Ninka, jel' to neki homoseksualizam/incest na pomolu?

• ninka_92

ćuti jebote, opet mi nije dobro kad sam se sjetio ovoga....

• sedplas

dobra tema nema sta :D
    steta sto ja zaboravljam svoje snove vrlo brzo al inace imalo bi materijala za ovu temu siguran sam....

• Bojan extream

Od tebe sam i ocekivao da ces se javiti ne znam zasto ako te presece nesto u po' noci napisi! :D

• P

Sanjao sam da su me rastrgli vukovi. Zaista, osećao sam bol i vrištao u stvarnosti.

• sedplas

vazi vazi :D
    znam da sam nekoliko puta sanjao da jebem svjeze mrtve picke :/ ali ne sjecam se detalja jbg xD

• Korle

Jebote, svi bre sanjaju neke pederske snove.... To mora da je neki znak:P

• sedplas

Pekky
    Sanjao sam da su me rastrgli vukovi. Zaista, osećao sam bol i vrištao u stvarnosti.

eh da, mada nije bas bolesno al sam se usro jer sam umro u snu. Ono, obicno kad sanjas takve stvari (tipa zgazi te kamion) obicno sekund prije nego sto riknes ti se budis. E pa, ja se nisam probudio i rastgle me ajkule, i ja bio tako mrtav nekoliko sekundi, bas bio trip.

• Dvajt

Jednom sam sanjao da me Čkalja nabada nožem u rebra i priča mi "moram, moram, ubiće mi decu" i tu se probudim. kakva pizdarija.

• ninka_92

Jednom sam sanjao da me Čkalja nabada nožem u rebra i priča mi "moram, moram, ubiće mi decu" i tu se probudim. kakva pizdarija.

a u kurac

• Bojan extream

Korleone tenzije od parade samo to....
    Edit: Dvajt bas pizdarija...

• Korle

predpostavljao sam

• Chavez

Još kao klinac sam sanjao svoj najgori san, i sad ga se plašim.

Na nekoj obali jezera stojim, onako mali, sa 4-5 godina, u nekom vunenom zelenom džemperu sa kapuljačom na glavi i gledam u vodu, na površini neki beli gušter plivao i ja hteo da ga uhvatim. Ćale i keva par metara iza nešto prićaju i ne gledaju me. A ja se saginjem da dohvatim sve više i više, i samo odjednom iz vode one čeljusti ajkule izleću i čuje se 3x ono kako zubi pucaju kada se poklope. Probudio sam se i u suzama dotrčao do svojih, hteo da vrištim, ali nisam imao glasa koliko sam se uplašio.

A pre koji dan sam sanjao da sam leteo na metli, i pored mene proleću dve ''manje'' smrti. I ja slećem u zamak kog ''glavne'' smrti i lik počne da mi se žali kako su ove dve manje neozbiljne i uradi facepalm. Posle sam mu tražio da pišem pesmu o njemu, lik se skenjao od sreće.

• brainiac96_Dio

Ja sam sanjao da sam vezan, prilazi mi Švarceneger sa viljuškom i nabode mi oko i pojede ga, a sve se sliva krv i limfa, a ja skupim šlajmaru i pljunem ga u facu i ja njemu isteram oko, a on počeo da plače, kad sam se probudio crko sam od smeha :D

• ЏелА

Pre nekih 2-3 meseca sanjao ja da sam smuvao Vesnu (u tom trenutku sam je još muvao, ali par dana kasnije sam je smuvao) i sve super, prođe neko vreme, ja je nagovorio, odveo je u svoj stari stan, počeli da se svlačimo, sve do jaja, i kad sam krenuo da je jebem zaglavi se meni tuki, i ne može ni napred ni nazad, i onda zvali hitnu i morali da ga amputiraju... E kad tad nisam dobio srčku neću nikad!

• sedplas

A pre koji dan sam sanjao da sam leteo na metli, i pored mene proleću dve ''manje'' smrti. I ja slećem u zamak kog ''glavne'' smrti i lik počne da mi se žali kako su ove dve manje neozbiljne i uradi facepalm. Posle sam mu tražio da pišem pesmu o njemu, lik se skenjao od sreće.

aaaaaahahahahhahah koji kurac?!?! :D

• Bojan extream

sad sam se malo opustio kad vidim kakvih jos bolestina ima :D

• ninka_92

ali ja sam nenadmašiv.....imam ih još, čuvam za kasnije....

• brainiac96_Dio

Ja sinoć sanjao kako idem ulicom i smejem se, proleti golub, posere mi se u usta, a ja samo žvaćem i nastavljam da se smejem, jeeeboteee :D

• Chavez

Pazi sad.

Stojim u sudnici samo pred sudijom, a on sedi na tronu visokom jedno 10 metara i ima onu periku [to su nosili da bi bili retardi još veći, onu belu sa viklerima. Porote nema, ništa nema, belo u beskraj oko mene. A ja stojim pred njim i držim u ruci aktovku od milion dolara. Uperim prstom u njega i kažem mu - Your honor, Eddie Murphy is a good man!

• brainiac96_Dio

AHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAAH

• Purasevic

Sanjam da je moj palamar dostigao abnormalnu velicinu , i jos je onako debeo, a opusten pa ko zmija , ja legnem na krevet ono mi stane na grlo i nesto ga zavijam pa me nervira vise se i ne secam . Uglavnom sam ga umotavao .

• Хујо Смрад

Sanjo ja sa trinaes' godina kako sam jebeni moćni rendžer,i kao neki jebeni transformersi napadaju zemlju.I sad ti ja tu kao neko mudo,zaletim se da skočim neki veliki narandžasti balon.Skočim ja,promašim.I oživim ja na tuševima na tašu.Taman ja srećan,kad ono u jednom tušu bleji Džaba Hat i nešto mi sere.Isprskam ja njega šamponom,i on se istopi. Dalje se ne sećam šta je bilo.

• Chavez

JA ISPRSKAM NJEGA ŠAMPONOM I ON SE ISTOPI AHAHAHAHAHAHA, meni je ovo nešto najgenijalnije što sam pročitao u skorije vreme, jebeš mi sve!

• Хујо Смрад

Mi veruješ da se sećam marke šampona?
    Zeleni fa for men(da,znam da je pederski šampon)

• rvp.

Ja sam sanjao da Hugo Loris(golman Liona) i ja radimo nešto na nekoj njivi, cirkamo pivo i sadimo kupus, lubenice šta ja znam...Počne da se smrkava, i kad je pao mrak mi čujemo neko šuškanje.Kad ono izleće Džejson iz Petka 13. i odseče Lorisu glavu njegovom mačetom i krene da me juri.Sakrijem se ja u neki ambar, uštekam se kod slame.On korača po ambaru i skonta me, i ja sad mislim ubiće me sigurno.Kad ono on vadi smrvljene krem bananice iz džepa i nudi mi jednu.I ja šta ću uzmem tu smrvljenu krem bananicu, i tako hasam sa njim...Probudim se kasnije i pitam se:''Šta koji kurac?''

Sanjao sam ja raznorazne gluposti al' ovo je jedan od najbesmislenijih snova...

• Bojan extream

Jesi pricao na francuskom sa Hugom? :D

• Chavez

Svaki od ovih snova je facepalm. :D
    Kako ih jebeno volim ahahah!

• sedplas

hahahhahah rvp. to treba dati nekom da analizira xD sigurno ima neko dublje znacenje