NOVO: Uplata Ktitora SMS-om
  • kaizen

http://vukajlija.com/autori/ktitori (skrolujte dole)

Cena je 200 din + PDV. Takođe od sada je uplatnicom moguće uplatiti samo na godinu dana. Cimanje mi je da ručno aktiviram iz meseca u mesec. Sada SMS koristite za to.

Ako već imate aktiviran Ktitor nalog, SMS će ga produžiti za 30 dana.

Slobodno testirajte malo ;)

EDIT: Ovo i dalje nije rešenje za inostranstvo (radim i na tome).

• Сантјаго Коровјов

Nemoj me jebati Kaizene, pa razočaralo me ovo. Pa šta ja sa ovim jebenim postpaid-om da radim, imam besplatne minute i poruke, ne pada mi napamet da plaćam SMS-om. A za godišnji nemam kintu. Jebiga.

• Facafacaa

Nemoj me jebati Kaizene, pa razočaralo me ovo. Pa šta ja sa ovim jebenim postpaid-om da radim, imam besplatne minute i poruke, ne pada mi napamet da plaćam SMS-om. A za godišnji nemam kintu. Jebiga.

Каизене, откажи све. Не може реме, јебига.

• l

super.

p.s. ox je uplatio ktitora do 2013? škk? pa zar njemu niko nije rekao da će 2012. biti smak sveta!? :P

• KBO!

Hajde sada reci da ćeš odraditi i foru za nas iz komšiluka pa da se svi veselimo

• kaizen

Nažalost ovo i dalje nije rešenje za inostranstvo ali radim i na tome.

• Сантјаго Коровјов

Каизене, откажи све. Не може реме, јебига.

Jebiga, ok je ideja, al' brate meni bezveze što je ukinuto plaćanje preko uplatnice.

• mm

I ja sam postpejd i malopre mi isteko nalog.
    Jel ne može ako si postpejd, da ne isprobavam?

• Цар

То Каизене легендо!

• бури

e ljudi, dijeli li se nešto na tom ktitor podforumu ili škk? ostale prednosti su zanemarljive, osim ako nemate baaš toliku želju da pomognete sajt...

• JamesBond

Sutra uplaćujem !
    To Kajzene !
    I TI SI KOMUNISTA U DUŠI !

http://vukajlija.com/forum/teme/23855-sovjetska-partija-vukajlije-spv

• industrial

Ma ja mislim da je ovo dobro, npr mts ima i u rs koliko znam, lepo uplatite nekom u srbiji kredit od 200din+PDV i taj vam aktivira nalog, hm? Jel sam pametan?

• mm

Ma ja mislim da je ovo dobro, npr mts ima i u rs koliko znam, lepo uplatite nekom u srbiji kredit od 200din+PDV i taj vam aktivira nalog, hm? Jel sam pametan?

Bome, jesi pametan :)
    Samo nek izračuna koliko KM duplati, da bi to ođe bilo 200 din + pvt :)
    Jebem li ga kako to funkcioniše.

• Facafacaa

Jebiga, ok je ideja, al' brate meni bezveze što je ukinuto plaćanje preko uplatnice.

Није брате, имаш на годину. Уплатиш два сома, ставиш сунчане наочаре док излазиш из банке и осјећаш се филмски. Фак јеа!

• Johnny Kurajber

Kul, za sekund prošlo. +

• KBO!

mudro zapažanje samo moram pogledati kako ide to sa dopunama za srbiju ovde pa vas punim :))

• industrial

Samo nek izračuna koliko KM duplati, da bi to ođe bilo 200 din + pvt :)

Mislem da je to oko 4,5KM, odokativno (1EUR=oko 2KM)

• Сантјаго Коровјов

Није брате, имаш на годину. Уплатиш два сома, ставиш сунчане наочаре док излазиш из банке и осјећаш се филмски. Фак јеа!

Pa rekoh da nemam pare za godinu dana. Ukinuto uplaćivanje na mesec, dva i tako dalje, ako me razumeš. :)

• Букснетина™

Slobodno testirajte malo ;)

Хахахахахаха победа! лололо

Ово је врхунски потез, мајке ми. Јебеш пост пејд, при пејд и кредитори су КЕВА!

Сви који уплате ктитора преко кредита су кредитори.
    Можда би могла и посебна секција о њима.
    Свака част!

• Сидрашевић

210 kinte su tačno 4km, provereno.

• Vučica21

Da li može preko uplatnice da se uplati za šest meseci?

• Facafacaa

А шта да радимо ми који смо неваљали па на фору узмемо број од неке добре вукајлијашице са машала сисама под изговором да им допунимо за ктитор уплату, па их послије бомбардујемо неодољивим бањалучким хумором?

И да не заборавим похвалити каизена за овај новитет. БРАО ДОМАЋНЕ! Да ти коњи не буду глупи, да ти септичка јама никад не прељева и да ти мрави слатко не пождеру! Свака част и жив био.

• mm

Ja uplatila, i opet se šarenim na četu.
    Meni odgovara sms, jer me više mrzi da čekam red i pamtim datum isteka naloga, nego Kajzena da aktivira isti :P

• industrial

А шта да радимо ми који смо неваљали па на фору узмемо број од неке добре вукајлијашице са машала сисама под изговором да им допунимо за ктитор уплату, па их послије бомбардујемо неодољивим бањалучким хумором?

Pa kaizen ubio dve muve odjedared, sredio ktitorstvo, a i istrebiće belu kugu čini mi se.

• KBO!

па их послије бомбардујемо неодољивим бањалучким хумором?

Skupimo pare za autobusku kartu pa idemo da širimo humor(i još ponešto) po bratskoj nam državi :))

• k

Ја уплатила, ради савршено :)

• Cara™

Protiv!

Nema smisla nolajferima činiti ustupke ovog tipa i na taj način dozvoljavati da njihova debela guzica dodatno zadeblja. Nek prošetaju do pošte, banke bilo čega a ne samo sajt sajt sajt debeli krembili jedni!

• kaizen

Kaizene, nemoj samo da ovo sa SMS-om za one koji imaju postpaid bude nešto kao automatsko produživanje/reaktiviranje usluge.

Ono, ustaneš, uključiš mob i vidiš poruku od operatera kojom te obaveštavaju da su ti skinuli nekih 240 dindži za to i to, a da to tog meseca nisi tražio.

Ne radi tako :)

• Dzankee

Сад ће више људи уплаћивати клитора, више кеша за тебе, да имаш за кладиону..

• kaizen

Da li može preko uplatnice da se uplati za šest meseci?

Ne.

• Мара

Пар дана сам била одсутна па нисам видела ово ново правило за плаћање ктитора. А данас сам уплатила ктитора за 6 месеци на уплатницу.

Лично ми не одговара да плаћам преко СМС-а. А још мање ми се свиђа идеја да ме неко условљава како ћу и колико ћу да уплатим у цугу.

• kaizen

Пар дана сам била одсутна па нисам видела ово ново правило за плаћање ктитора. А данас сам уплатила ктитора за 6 месеци на уплатницу.

Upravo aktivirao.

• industrial

E može pitanje:

Ovaj post na onom "KTITORI" tabu

Plaćanje iz inostranstva
    Za sada nije moguće uplatiti Ktitor nalog iz inostranstva, mada se radi na tome. U međuvremenu, ukoliko znate nekog iz Srbije sa pripejdom, možete mu uplatiti kredit u iznosu mesečnog Ktitor naloga a on vam zauzvrat aktivirati nalog.

Jel to bilo ili si dod"o nakon mog predloga?
    Pitam ne samo da bih se osećao dojajno što si preuzeo ideju, nego zato što se tripujem i da je bilo i da nije bilo.

• Триша

Evo ja probao sad takodje, radi...

• kaizen

@industrial nije bilo. hvala na ideji :)

• kaizen

hvala svima na testiranju, izgleda da radi kako treba :)

• industrial

@industrial nije bilo. hvala na ideji :)

Ma nema na čemu, ajd čujemo se kad zamodujem. ;-]

• mm

Jel to bilo ili si dod"o nakon mog predloga?
    Pitam ne samo da bih se osećao dojajno što si preuzeo ideju, nego zato što se tripujem i da je bilo i da nije bilo.

Ma bre ima da se osećaš dojajno. Dorba ideja. Još da vidimo kolke su stipse :)

Kajzene, drap ded :P

• industrial

Ma bre ima da se osećaš dojajno. Dorba ideja.

MAMA POGLEDAJ ME! MAMAAAAA!!! Mojih 5min!!!

:glanca nokte:

• Фејзбукманијак

брате како је ово до јаја! Сад никад нећу постати ктитор поново јер никад немам 200+ динђи на кредиту.... а сома ипо ми се не даје.... наставићу да "доприносим" сајту кењајући по форуму јбга :(

• kaizen

Pa Ktitori po definiciji nisu sirotinja :)

• En_Dotter

Није ми нешто јасно. Важи ли ово и за пост или само за сиротињу која сваки час иде до трафике да купује цигаре и допуна?

• Ждрепчева Сврш

А колико је ово +пдв?
    И колико времена прође од слања СМС-а до активације?

• Doppia_Leonessa

Jeeeee :D jos samo da nadjem pare -.-

• n

И колико времена прође од слања СМС-а до активације?

Obe sekunde, ja testirala noćas.

• Lutak iskrivljenog L

a sta bi bilo kad bi umesto "ktitor" napisali nesto drugo, greskom slucajno? ja teo da probam ali ono, malo skupo eksperimentisanje :))

i sta ako greskom neko ukuca drugi broj? jel moze da ti se zali i kaze koji mu je broj telefona pa da to ispravis?

• Ritchie ♣ B

Oce neko da uplati umestno mene ne radi mi mob!

• Ritchie ♣ B

Nepoznata komanda KTITOR molim pokusajte ponovo!!!!!!!!!!!!!