Prijedlog: Vukajlija Radio Station
  • Skočimiš

Predlažem Kajzenu da otvori radio stanicu pa da stavi neki tulbar, batn il slično sa plau i stop pa da nam piči zikamu dok kršimo sajtem. A? A?
    Nek' izabere mene i još dvoj'cu da mu budemo disk džokeji. I nek kupi rapu od reklamica, da reklamira uloške i Helou sokove, jebiga, isplatiće se.

Šta vi mislite?

• Zmia

Хм, ја бих радије сама бирала шта ћу да слушам

• M

Može muzička uz pozdrav?

• Hugocavez

Поздрав баби уз песму, "стани срце, стани."

• Surovi

ja mislim da je ovo odličan predlog u teoriji, ali ako počne da se planira eventualna realizacija negde od 2028. pre toga ne pije vodu.

• Skočimiš

I vas u studiju i režji.
    Može i neki sms servis pa šaljete vaše prijedloge i udure, pušta se, lud'lo, jebi me Amele, raskrvači mi bradavicu.

Svaki dan će bit neka izanđala tema dana tipaaaaa: Šta biste poklonili svojoj djevojci za godšnjicu, mjesečnicu, dnevnicu? ili Šta mislite o silikonima?

Ja obećavam svaki dan moju autorsku emisiju "Radio striptiz" gdje poslije svake pjesme skidam jedan dio odjeće. Takođe uvlačim svoju autorsku emisiju "Goveđi jezik" gdje se bira najgori, najglupši i najhazardniji stih iz turbo-folk melosa.

A može i onaj Neša Debili da pušta svoju emisiju....

• Surovi

upravo si se pokazao kao neozbiljan predlagač. sledeći put ban zbog trošenja dragocenog moderatorskog vremena.

sa ovim stvarima se ne treba zajebavati (mnogo)

:lock:

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.