Ciganska posla
  • Nanja91

Postoji priča, da kada opališ ciganku, imaš 7 godina sreće.

E sad, mene zanima da li je isto sa ciganima? Ima li i tu neka takva zajebancija, neke povoljnosti ili šta ja već znam?

• Cenotaph

Evo šta se desi kad Kostićeve emo cave otvaraju teme po forumu...

• staklena

A kakve bi ti povoljnosti?

• Ждрепчева Сврш

http://vukajlija.com/forum/teme/22315-triling-iskustvo-seks-u-troje-a-moze-i-vise?strana=6#post_1183849

Иако није дошло дао пенетрација, сматрам себе врло срећним човеком. Пошто сам био с две, капирам да ћу имати среће до 2016.

• Cara™

Ja sam dotakao cigana.... valjda i to ima neke veze

• javio

Kumo, evo ja sam ciganin..pa će proverimo....ako baš mora...

• Nanja91

Pa ako ne može 7, bar 4 godine sreće, bez polnih bolesti...

• Tulumbac

Ona bi da je polu-crn a da je tehnički opremljen kao potpuno crn.

E pazi kurca ti, da se jebe, a da joj ne uđe.

• Džonovan

mene je jednom grlila mlada cinganka u zelenom duksu

• javio

bre će uzmemo i zaštitu..ovaj kalgon protekt što štiti vašu veš mašinu....

• Cenotaph

da kada opališ ciganku, imaš 7 godina sreće.

Po ovome skinjare bi bile srećne ko reklama za kredit...

• staklena

Čekaj, ako sam dobro razumela, hoćeš da se seksaš sa gancijem da bi imala par godina sreće (ma šta to značilo)? Ili si se već kresnula, pa tražiš opravdanje?

• Nanja91

ma nije sad meni do k dečko mi se opasno svidja..a pošto znam tu priču za ciganke rekoh možda je dva u jednom :)

• javio

a jeb ga Kumo, ako si već uradila šta se ja nudim....

će imaš sreće, kako nećeš...ako ne zatrudniš...

• Cara™

STEFAN KOSTIĆ NIJE CIGANIN LJUDI!

• Ждрепчева Сврш

ma nije sad meni do k dečko mi se opasno svidja..a pošto znam tu priču za ciganke rekoh možda je dva u jednom :)

Не важи то тако. Срећа иде само мушкарцима по легенди, причао ми ћале. Ако те испампрчи цига, он ће имати 7 година среће, јер је креснуо српкињу. Ти не добијаш ништа. Само курац.

• javio

nije bre..Stefan Kostić je Stefan Kostić....

• Skočimiš

Ja sam Grobar, mi ne volimo Cigane.

• Cenotaph

CIGANIN JE!...AL NAJLEPŠIIIIIIIIIII...

• S

STEFAN KOSTIĆ NIJE CIGANIN LJUDI!

Dobro jutro.

• Nanja91

ahahahahah eh jbg bar to :D

• Francky Delevra

Inače ciganski kurac je tri stepena ladniji. Pričala mi Zorica Brunclik.

• Kurd

Ta priča postoji, čuo sam je u Vranju, a tamo baš ima Cigana...

Imao sam jednu teoriju, dugo vremena, da mene tera toliki maler da bi trebao da karam ne Ciganku, nego jednog Zenka(to mu je ime) Ciganina, kasapina i najdebljeg od svih Cigana u Vranju.
    On ima 160 kila, pa sam mislio da je kvantitet karane osobe romskog porekla srazmeran količini baksuzluka na koju on utiče u pozitivnom smislu... Ali ništa od svega toga, maler je prestao sam od sebe i ja ostadoh bez tog međurasnog gej iskustva. :-)

• Cenotaph

Može defka od ovog.''Ladan ko ciganski kurac''...

• Nanja91

Stefan nije ciganin inače bi mi to već isprobali :).. a koliko se godina dobija ako se kresneš sa švabom??

• javio

ne zna Zenko šta je propustio..a da zna sigurno bi se momentalno ubijo....

• Kurd

Ma to sa Švabama samo donosi maler....

• Cenotaph

a koliko se godina dobija ako se kresneš sa švabom??

Zavisi koliko švabo ima godina.10 do 15 za pedofiliju...

• YouCantHandleTheTruћ

Мислим да се највише добија за цигу гастоса из Швабије. Још ако је, рецимо, привремено на раду у Шпанији, онда мож' будеш срећна до краја живота...

;-)

• Nanja91

pa ne znam mene vec mesecima tera neki baksuzluk možda je od toga :)

• Ждрепчева Сврш

Stefan nije ciganin inače bi mi to već isprobali

Да ми је неко рекао да је остао сува курца јер му риба преферира цигу, не бих му веровао. Е, мој Стефане, ко год био...

• Cenotaph

Да ми је неко рекао да је остао сува курца јер му риба преферира цигу, не бих му веровао. Е, мој Стефане, ко год био...

Uuuuu Stefi šta ti je reko....

• Cara™

Ja sam čuo da cigani nemaju čvabalo već da svršavaju kroz čmar!

• Nanja91

Suv nije ostao, ništa ti ne brini... :)

• Kurd

I mene tera baksuz...sad mi je palo na pamet i zašto. Tako mi i treba kad živim u zemlji gde nema Cigana, samo Švabe i poneki Francuz.

• Cenotaph

Suv nije ostao, ništa ti ne brini... :)

Ovo postaje sve bolje i bolje.
    KOSTIĆ JEBE!

• YouCantHandleTheTruћ

kurd

I mene tera baksuz...sad mi je palo na pamet i zašto. Tako mi i treba kad živim u zemlji gde nema Cigana, samo Švabe i poneki Francuz.

Јеботе, па ти ладно живиш у Ватикану!

• Nanja91

Tako mi i treba kad živim u zemlji gde nema Cigana, samo Švabe i poneki Francuz.

Švabice i Francuskinje misliš? :D

Ma Švabe definitvno donose maler..

• Jericho

Ova tema je razresila zasto svi u Srbiji zivimo ko govna. Zato sto smo jebeni rasisti.

• Ждрепчева Сврш

Ova tema je razresila zasto svi u Srbiji zivimo ko govna. Zato sto smo jebeni rasisti.

Пусти расизам сад. Него ми реци јел би јебо ти циганку? Онако сласно. Искрено?

• Kurd

Švabice su i nekakve, ali su Francuskinje užas...makar ove sa severoistoka Francuske.

• YouCantHandleTheTruћ

Jericho

Још да разрешимо што сви у Чешкој не живе ко говна. Или Пољској. Или Енглеској.

• Jericho

Пусти расизам сад. Него ми реци јел би јебо ти циганку? Онако сласно. Искрено?

To sam rek'o MI uopsteno. Ja nisam rasista ;) A nije bas da sam mislio ozbiljno, Truthe bez H :P

• Nanja91

hajde necemo se sada raspravljati na tu temu, ja sam cisto onako postavila ovo pitanje jer sam cula za tu salu sa cigankom pa da vidim vase misljenje..ne radi se o rasizmu

• Kurd

Ja volim sve ljude bez obzira na boju kože...Baš me briga da li je neko crn, žut, braon ili normalan...

• Nanja91

hahaha sliak je vrh!

Ja volim sve ljude bez obzira na boju kože...Baš me briga da li je neko crn, žut, braon ili normalan...

naravno ljude treba ceniti po karakterua ne po izgledu..ali predrasude su predrasude jbg

• ZEROCOOL

Priznajem, pre par godina sam zviznuo jednu mesanku.Bila je crossbreed cige i madjarice, plavusa sa zelenim ocima.Vrela kao sam pakao, mesala je kao da joj zivot od toga zavisi.I dan danas pocesem muda kad se toga setim.

• Kurd

Ma zezam se...nemam ja tih problema. A i oduvek sam se palio na kosooke ribe...:-)