Britanske "nehumoristične" serije
  • joker_17

Zanima me vaše mišljenje o britanskim serija koje ne spadaju u humoristične, jer većinom na forumima imaju teme sa britanskim humorističkim serija tako da su ostali žanrovi uglavnom nezapaženi.Dakle, ovdje možete napisati vaše prijedloge, ja bih naveo seriju Skins.

• Peri d platapus

ja ne bih naveo ni jednu, jer samo za humoristicke znam.

• Фејзбукманијак

мени је Скинс до јаја серија! Она Кеси је тако вр' риба! Оплевијо бих је чолололол

Али и то има неку дозу хумора, ал нема онај дебилни смех кад је нешто "смешно"...

Е то је то од мене :)

• Скелетор

mene smaraju MNOGO one njihove SF serije, Doktor Hu, onaj Torčvud valjda i tako ta sranja...stvarno ne kapiram tu vrstu SF...bzvz...

• Фејзбукманијак

ахахаха ТОРЧВУД је тако идиотска серија АХАХАХАХАХХА

ја знам да је нехумористичка британска серија била она са фузбалерима, мислим да се звала ДРИМ ТИМ

• joker_17

Mene smara bilo kakav SF.

• Ј

This Is England '86

• Скелетор

Nije bila loša ni ona Žene Fudbalera valjda, bilo je tu kvalitetne pičetine.

• Триша

"Midsumer Murders", al' serija ima puno komičnih elemenata. Uzgred Doktor Hu je zakon !

• Johnny Castle

Inspektor Mors... najbolja britanska "nehumoristicna" serija :)

• Скелетор

Uzgred Doktor Hu je zakon !

stvarno bih voleo da mi objasniš zašto ti se dopada ta serija. Ozbiljno.
    Očigledno je da ne kapiram taj..valjda NERD fazon, ako može tako da se nazove to.:)

• Триша

Pa jbg. sviđa mi se doktor Hu, al' zato ne mogu da podnesem Zvezdane Staze.

Doduše serija je ćaknuta, npr. skamenuti anđeli koji te transportuju kroz vreme i tako dobijaju životnu energiju ili vanzemaljci koji se rađaju iz ljudskog sala...

• joker_17

@Балдур фон Јöгурт
    Kakva je razlika između serije This Is England '86 i filma This Is England?

• Скелетор

al' zato ne mogu da podnesem Zvezdane Staze.

isto! totalni jebeni smor!

skamenuti anđeli koji te transportuju kroz vreme i tako dobijaju životnu energiju ili vanzemaljci koji se rađaju iz ljudskog sala...

e, upravo to ne kapiram, mislim, šta kUj kurac vanzemaljci izbijaju iz strija i pankreasa ljudskog, kad se zna da elijeni dolaze iz svemira i pucaju blasterima sa matičnog broda!
    :)

• Триша

Pa jbg. da ne bi bilo smorno ko "Ratovi Zvezda". Smori te kad se većina vanzemaljaca vrti oko Velikog ranog broda gde bacaju lasere na ljude...

• Скелетор

dobra je i ona serija Čovek na Mescu.

• Триша

E ne znam za tu...

• Komercijalni_Predah

Bože Skins. To je bila dobra serija prvih nekoliko sezona.

• joker_17

@Komercijalni_Predah
    Misliš na prve dvije sezone.

• Ј

Kakva je razlika između serije This Is England '86 i filma This Is England?

Серија се надовезује на филм.

• Bioshocker

::smehpublike::

• Триша

Uglavnom zna neko za "Pork and Chips" to je serija koja se bavi Delom Troterom kad je bio klinac, kažu neki da je humoristička a neki da nije...

• Dvajt

http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_%26_Chips

Гледао ја први део, то му дође као неки филм и није ми се свидео. Вероватно зато што сам очекивао много више после онакве серије, али јбг. Ипак нема ту Дела и екипе, само Николас Линдхарст глуми Фредија Жапца(Роднијевог правог ћалета). Има као пар фазона, али не бих баш рекао да је хумористична.

И ја мислим да је Доктор Ху срање. Скинс је гледљива, али ништа посебно. Не могу да се сетим неке друге британске нехумористичне серије...

• Dvajt

Да бре, Лајф он Марс! Одлична серија, неки пандур доживи несрећу и пробуди се у 1973. години. Настави да ради као инспектор и све време се пита дал је у коми, мртав или шта већ. Иначе поред тог "путовања кроз време" нема никаквих чудеса као у Доктору Хуу или Торчвуду. :) Оно, нихт летећи миџети са планете Саурон и крљање ласерским зрацима. Била на б92 чини ми се.

http://en.wikipedia.org/wiki/Life_on_Mars_(TV_series)

• Chupavi

Spooks spijunska serija u fazonu bila je dobra prve 3 sezone i onda su samo poceli da ubijaju likove xD ni oni sami ne znaju zasto jer serija je bila popularna i od kako su pobili neke glavne aktere tako je krenuo sunovrat serije bukvalno svake 3 nedelje neki lik koji je od pocetka pogine

• Триша

Dvajt, znam za tu zaboravio naziv samo - kasnije je promenjen glavni lik sa nekom likušom koja dospeva u istu situaciju kao on...
    Valjda ne zna se da li halucinira zbog nesreće ili šta već...

• Dvajt

Да, али то је ваљда друга серија, рађена као наставак ове. Њу нисам гледао, добро ме подсети да је скинем ових дана.

• Ј

Е, да, Hustle. До јаја серија реално.

http://www.imdb.com/title/tt0379632/

• Шоми 

евридеј ам хаслинг! кидалица серија!

• Chupavi

@Jogurt Daaaaaaaaaaaaaaa totalno sam zaboravio na nju xD jedna od omiljenih serija samo sto je RTS sjebavao sa terminima posteno jedno vreme je pustao samo nedeljom i onda nije kupio nastavak sezone i sad skoro kupili i pustali u 11

• Шоми 

има на фокс крајму, мада је изпретумбано све...

• Chupavi

lakse je uhvatiti i provaliti raspored autobusa u beogradu nego raspored emisija na Foks crimeu ali i life-u

• selenijum

Čitam i kontam zar niko Hustle ne pomenu, kad ono.... :)
    Evo ovdje ima relativno tačan program za Foks krajm http://www.naslovi.net/tv-program/

• Chupavi

brate i dalje nema Hustle -.- :DDD

• selenijum

Ja je nisam dosta dugo ni vidjela na Foksu, vjerovatno su je prestali emitovati.

• l

Да бре, Лајф он Марс!

+1

Jeremy Brett kao Sherlock Holmes rula

+ milion

• V

Doktor Hu - mnogo opaljena serija. Nekako je detinjasta, ali ne i dečija. Kao da su scenaristi duvali dok su pisali epizode.

Prevaranti - sviđa mi se se taj preterivački fazon serije.

Poaro (David Suchet u ulozi Poaroa) - ne treba reči trošiti.

Šerlok Holms (Jeremy Brett kao Holms) - najbolja ekranizacija ikad, pored Džeremija sam zavoleo Holmsa.

I ovo možda nije mesto za to, ali braća Australijanci su imali strava seriju Halifaks. Radi se o forenzičkom psihijatru, doktorki Halifaks. Po meni realistična serija, upoznaš se sa svetom sudske psihijatrije.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.