Nisam te ni citao onda, uglavnom obrazlozim minus. Kad bi se komentarisalo ne bi bilo 1000 definicija dnevno i ljudi bi se i vise trudili. Ovako se sajt puni glupostima.Stvarno misliš da će to tako da funkcioniše?
A ne mora onda svaka da se komentarise a ktitori ne moraju.Okej, sad sam sigurna da se šališ.
Ne razumem što je toliko bitno da li ti je neko dao plus ili minus na definiciju. Jaka stvar, nije se nekom svidela. Ne dobijaš dinar za svaki plus, pa da je od presudnog značaja.- Vdzankee
protiv, glupo je, komentar moze biti +,-, *, smajli, i opet si skoro bez komentara, a nekad me mryi da kometarisem bas sve gluposti, tako da ... protiv

Pa na pocetku moje vukajlijaske karjere je bilo vise komentarisanja i manje definicija doduse i manje clanova ali nekad sam dnevno citao po 20 odlicnih definicija. Sad nista, samo se stancuju,nekad se novim clanovima objasnjavalo sta su sezonske definicje sad ne znaju sto ih brisu, pomocu kritike ljudi postaju bolji.
- lProtiv. Zamisli koliko bi vremena oduzelo da na svaku definiciju koju oceniš treba da staviš i komentar koji bi, verovatno, trebao da bude smislen.
+1
ne zasluzuje svaka ocena obrazolozenje. zar kad dam minus na neko tesko sranje treba da svaki put napisem "ovo je tesko sranje. minus" ili kada mi je nesto samo simpa pa stavim plus, da napisem "ovo mi je simpa. plus" msm, da ostavis komentar na svaku defku koju ocenis? boooze petra...
Predlazem da pre ocenjivanja definicije mora da se komentarise, slabo se komentarisu definicijeKo kaže da se slabo komentarišu definicije? Neke imaju toliko komentare, da izgubiš barem sat vremena čitajući neke komentare.
ali pojedini clanovi samo ocenjujuVidiš, poenta i jeste pisanje i ocenjivanje definicija, komentari su tek neka vrsta bonusa. Takođe, u prvima danima sajta, nije ni bilo komentarisanja definicija.
mene licno nerviraju definicije bez komentaraI mene nervira kada neko ne može lepo i smisleno da započne temu sa prvim post-om, pa ona deluje konfuzno. Neke definicije ni ne moraju imati komentare. Zašto bi se komentarisalo radi komentarisanja - da napišeš nešto tek da bude komentarisano? Neka hvala.
napravis dobru definiciju i ne znas zasto je njih 10 dalo minusI to me zabole. I otkud znaš da je dobra? Zato što je tvoja? Pa, sasvim je normalno da se nekome ne sviđa. Jednostavno, neko misli da nije dobra, ne sviđa mu se stil pisanja ili šta već.
I onda vise nema komentara "E jbg slucajno minus" kad vide autora.To se pravdaju oni koji misle da će onaj ko je dobio minus znati ko im je taj minus udelio. Onda se, kao operu. Neki, doduše, zaista pogreše, jer kad pročitaju 20 očajnih nazovi-definicija, automatski kliknu na minus iako su želeli da pozitivno ocene definiciju.
Ne, ne treba nam još milion komentara. Treba nam smanjanje istih, jer toliko njih napravi duple naloge, da počnu da se iživljavaju svojim pisanijama.
Bilo ko ko misli da ima malo komentara malo bolje razmisli, jer ima toliko napisanih definicija i postavljenih postera, da neki od njih jednostavno mogu da prođu i bez komentarisanja.
LOCK na temu, naravno.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.