Vaši avatari
  • sophy

Kao sto postoji tema gde mozete da objasnite zasto koristite taj nadimak ovde ucinite isto za slicicu vaseg avatara!

• sophy

http://vukajlija.com/recnik/autori/1683
    imam ovu slicicu jer sam se ja jedno 15 minuta gusila kad sam je videla!!! vecini je glupa,ali meni je bas dobra

• DAiSHi

Meni je avatar iz jedne igrice. Uradih print skrin, isekoh sliku, bacio na pejnt, (mislim obrnuto, bacio na pejnt i isekoh sliku), onda sam isečenu sliku prebacio na drugi pejnt, prebacio u gif i stavio ga ovde. Ali još uvek nisam objasnio odakle mi avatar.

• Vojislav_Cuk

Kenny je jednostavno Kenny.

• dovlinhos

Čudni su putevi potrage za istinom.

• gospodžo-zgaziš-me

Тренутно ми је на аватару непревазиђени Џон Малкович и цитат из филма Опасне везе, који се узгред слаже са мојим осећањима према овом божанственом човеку. Но не задуго, јер сам сваки дан другачија и зато стално мењам аватар. И мрзим доношење одлука, ма колико ситних (подзнак Вага, наравно). Donna è mobile...

• Surovi

...manje il' više...

• Gvozzden

E para vos,e para vos nosotros cantamos y donde estas tu estaremos...

• gospodžo-zgaziš-me

Немој да псујеш Гвоздене није лепо :)

• Gvozzden

Disculpe me senjora ,este no va a repetir. :)

• Kurd

Vidiš gospodža šta se desi sa mladim čovekom od mnogo gledanja "Esmeralde" i "Kasandre"!

Moj je prost...Njegova Visost Br.1,čovek koji je jednom rekao Metuzalemu: "Slušaj me dobro,ja jesam jako star,ali poslušaj moj savet...".

• Ministar_za_RnR

Hendrix na Nebu, Knoplfer na Zemlji, ja na Vukajliji.

• МАНКО КАПАК

Ima li jace stvari od Ray Ban aviator naocara :)

• kaizen

Dr. Katz, omiljeni crtani.

• Surovi

to je pravi psishoterapeutski crtani... baš sam bio ljubomoran na tebe kad si uveo avatare :)

• kaizen

hehe, pa hteo sam to ili balegara... pa rekao aj ipak je ovo primerenije :P

• LR

u pitanju je autoportret....

• Marko

idite na you tube i kucajte: tree happy friends... i videcete sta je crtani...i pronacicete mog ljubimca..

• gospodžo-zgaziš-me

Dr. Katz је заиста врхунски цртани, погледах пар епизода раније и такође препоручујем! :Д

• brankaja

moja slika iz prvog razreda kada sam trenirao karate crni pojas 342. dan...ovo je kata tzv. hrckov ples

• dl

Promenila sam 2-3, ali ovaj momenat najbolje oslikava moje duhovno stanje (čitaj sranje).
    Inače na sličici je Merion Krejn, lik iz Psiha, ona cica koju Norman ubija pod tušem.

• iSharky

Увек сам се ложио на south park. А Eric Cartman ми је био омиљени карактер. И свуда сам користио ову сличицу: slika=http://meredith.wolfwater.com/cart.jpg

Али кад сам дошао на Вукајлији схватио сам да ту сличицу користим како би показао мој Сурови карактер, иако у реално нисам нимало строг, суров или ауторитативан. Напротив више сам стидљив, драг и наиван. Па сам опет изабрао south park лика који нај реалније представља мој лик.

BTW сад ми је Butters омиљени лик.

• dovlinhos

Svaki put kad vidim avatar od DLZ, zasviraju mi violine u glavi :)

• selenijum

Ova moja machka je morbida i ljudi je se plashe.
    Crkla sam od smjeha kad sam je vidjela....

• Mare23

Isti ja...

• L@ki

Moj avatar je greska u sistemu ?!?!?!?!?!?!

• Ž

Moj avatar je zapravo Dahaka,lik iz igre Prince Of Persia,ali ga ja tumacim drugacije,tj. smatram ga vremenom iz Marchellove pesme Mimohod.Tacnije,iz jednog pasusa pesme.Ide ovako:
    "Te noci sam usnio jedan neobican san,na megdan me zove crni covek,u ruci mu mac.Ja onako goloruk vicem da to nije fer,al' ode glas.Ode skupa s glavom koju mi odsece u taj cas.Al' kako to u snu biva,nekako sam ipak ziv.Glava gleda sa poda ubicu i otrkiva trik!Tek tada videh sa tog malog razmaka da to nije mac vec ogromna kazaljka."
    E,Dahaka mene podseca na tog crnog coveka iz pesme,tj. vreme.
    Evo slike u slucaju da promenim avatar.

http://i28.tinypic.com/34hgzma.jpg

• M

http://vukajlija.com/avatars/0001/3827/mesja.jpg?1244251514

Ovakva kosa, zato što je nemam takvu, a sličnu bi' volio da imam. Bez nosa sam, jer nije imala opcija da se ubači krivi nos. Brada zato što je skoro vazda imam, ne brijem se po nedelju dana, ponekad i više. Marihuana u usta zato što je volim, ali je vrlo rijetko pušim, zbog zakonskih razloga. Pivo zato što volim, i češće ga koristim no marihuanu. Crna roba, nekako mi je najbolje izgledala na vatar, a i ne bi bolio da mi je šarena, da narod ne pomisli da sam hipik. Turbojugend je zajednica obožavaoca Turbonegra, rok benda iz Norveške, a i ja sam jedini koji ih voli, ne znam nikoga ni sajber ni ovako da ih sluša, a šteta je to, predobar je bend da ih slušalac rok muzike ne zna. A vidim da ih ne znaju. Gradska pozadina, pa, zato što sam urban... A pazite kad sam tek sad primijetio da mi nema ruka na vatar, ja vidim da mi drkanje nešto ne ide od ruku...

• medicus

Nema smisla da objašnjavam...
    Al kad sam prvi put video ovu sličicu (ukrao sam je od SUMC-a), ma zavoleo sam je... I dan - danas je koristim... I ne želim da je menjam.
    Na slici je inače lekar sa šajkačom, velikim brkovima i opancima... Baš mi se sviđa dizajn... :D

• Emilijeta

za svoj avatar sam stavila jednu sliku koju volim da zovem 'u tami disco kluba'.
    'uslikano' na mom omiljenom mestu koga vise nema jer ga premestaju na neku drugu lokaciju,nadam se da je uskoro otvaranje..i nemam sta vise da objasnjavam,na slici sam ja u mesavini dima,zelene svetlosti i isparenja od parfema..

• GM

Ko prorocica iz Delfa?

• Insolent Defender

Maynard James Keenan

• neobavesten

The Trooper. Za blize objasnjenje, poslusati pesmu Iron Maiden-a, "The Trooper". :)

• GM

Neo, zar "The Trooper" nije o konjanicima (ili konjaniku)?

• neobavesten

Govori o iskustvu jednog konjanika, ratnika, koji je poginuo u jurisu. Govori o bici iz jednog ugla.

• GM

Pa di ti je zelenko?

• neobavesten

Pa kod Zelenke. :)

• ababovic

Once Rambo, always Rambo.

• Predražinjo

Smešan sam kao crtani film. :)

• dl

Ja sam zajebana ko i moji pnavatar]i. I veoma sam promiskuitetna i po malo nastrana.

• praskevichius

moj avatar mene najbolje opisuje .... BAKSUZ

• MOMA

moj avatar sam ja. bez stida i laznog morala.

• MOMA

i bez gaca.

• praskevichius

a sreće ti šta ti ovo viri iz dupeta

• M

Praskevičuse, to sam i ja bio konstatovao na čet jednom, a biće da su ga vanzemaljci bili kidnapovali pa mu to sad sonda viri.

• Ma'at

Moj avatar je vila...
    Tražila sam neku sa crvenom kosom, ali ova riđokosa više liči na mene.
    Neću je menjati u skorije vreme. Baš mi je prirasla srcu. :)

• praskevichius

biće da je on kartmanov zli brat blizanac.
    nikad nisam zalazio na čet pa ne znam

• elenna

Gledam da avatar odslikava moje trenutno raspolozenje. Ovo sunce je nasmejano i dobronamerno. Sunce s pocetka septembra, kada mi je i rodjendan...U zivotu sam strog kriticar, ali ovde u paralelnom svetu nisam. Ovde mi je udobno i zabavno...