Лепљење титла на видео фајл
  • Џими

Не знам да ли то има неко посебно име, али знам да постоји начин да се то одради, јер сам виђао, само не знам уз помоћ ког софтвера. Овако, пошто сам превео неке филмове и волео бих да своје супер квалитетне преводе (који увелико одступају од оних доступних срања која се могу скинути са нета, зашто сам завршавао школу, је л' те?) поделим са светином, а не бих волео да их делим у облику .srt фајла, па да то нека жгадија преправи и потпише као своје, већ бих волео да залепим превод на видео фајл тако да буде у саставу фајла, тј. да видиш превод иако га ниси учитао. А такав бих цео филм аплоудовао где већ треба. Који се софтвер користи за то?

• brainiac96_Dio

Pametno Džimi, pametno...trebaš neke slojeve da stavljaš, zaboravih kako se zove program, ali to je veliki posao, moraćeš pun kurac vremena da radiš, sloj po sloj, ako se setim kako se tačno program zove, napisaću :D
    EDIT: Žgadija ahahahahahahaah, koji izraz jebote :D

• Мatriks

Treba u .mkv formatu da bi ti to ispalo, sad ću da vidim koji program ima za to. Ovo se odnosi na Džimija, nema tih slojeva, ali da zalepiš .srt fajl onda tih fajlova ne bi bilo.

Edit: Idi na ovaj link i samo stavi da bude http na početku linka, to je tutorial kako da napraviš .mkv film od 300 mb, nadam se da će ti pomoći. :) ttp://www.youtube.com/watch?v=IO41y8_Nbho

• Џими

Ма, само да ми аутоматски налепи постојећи .srt фајл. :) То са слојевима би било превише посла.

• ZEROCOOL

Evo da ja dam svoj doprinos ovoj temi.Program je jako jednostavan i mozes da biras velicinu i boju fonta.Lepljenje traje par minuta. http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

• Џими

То! Имаш пиво за ово, ак' се икад нађемо у истој кафани. Благодарим.

• shitbrix

'Ladno Džimi.
    Velkam bek! :)=

• Џими

Боље вас наш'о, Едие. :)

• shitbrix

:)
    Je l' ćeš opet da budeš mod?

• Џими

'Оћу курац. :)

• Пд

Имаш програм "Format factory", много је згодан за те работе. Ако ти не успе ово, скини тај програм (изгуглај га само, мислим да је бесплатан), ово ранди 100%.

• Л0Л

А јел то може да се ради преко Виновс муви мејкра?

• Џими

Може, ал' би ти требало једно пет сати. :)

• Negroidno Govedo

More, Lole, ja mislim da može, al ne bi da prejudiciram...Pokušavao sam i ja ovo da radim, kad sam imo dvd koji nije čitao srt fajlove, al digo sam ruke, tehnologija uznapredovala.

• Пд

Џими
    Може, ал' би ти требало једно пет сати. :)

Преко овог што сам ја радио, и што ти написах горе треба око сат времена, мада зависи вероватно и генерално од брзине компа. Вероватно зависи и од дужине филма, ја сам лепио на филм који траје преко три сата...

• Л0Л

Е пошто су овде сада окупљени најбољи умови компјутеризма на Вуки још једно питање - У "Најтс оф онор" јел' могу они побуњеници да ми отму град?

• Negroidno Govedo

У "Најтс оф онор" јел' могу они побуњеници да ми отму град?

Ako si Gadafi može :) jebem li ga, pojma nemam šta je to.

• Jericho

Virtual Dub
    Bez instalacije, sa obiljem opcija, izbora filtera, itd, itd...

• Џими

Хвала Пеки и Џерико, испробаћу све понуђене опције.

• Skočimiš

@Lol

Mogu. Meni su otimali. pa sam morao slati Lazara da to riješi.

• Skočimiš

I da...

Đes Džimi :)

Od kako ti ode meni su i avatar ukinuli. VRATI SE ĐIMARA SVE TI JE OPROŠTENO.

• Л0Л

Mogu. Meni su otimali. pa sam morao slati Lazara da to riješi.

Е у три курчева курца... Црко ми краљ и кренуле побуне јебени Бугари одма оће аутономију лолололо Како то да средим ако имам мало војске а много територија?

• Skočimiš

Oformi jednu ultra giga mega jaku jedinicu i idi redom :D

Stavi još dvojicu na različite krajeve, čisto da se biju ako ulete neki slabiji.

• Л0Л

А то је сад њесра што имам две јединице и обе су на истом месту општо освајам с двојицом јер је лакше него да иде само један па погуби пола војске лолололо Биће зајебано све у свему :)

• Skočimiš

Ne znam, zavisi od taktike, ja sam imao jednog Dušana i on je derao sve, ama baš sve, prepucao sam ga, ovo ostalo je bila boranija. Jedino me Alžir mučio duuuuuugo, dugo, i meščini neki Latini, jebem li ih. Al nisam igrao dugo, smori nakon dužeg igranja.

• Л0Л

Хвала на свему пробаћу да се извучем ако не успем одо да играм Фридом Фајтерс по милионити пут :)
    Сад без даљег офтопика хД

• ЏелА

Radi na tome da budu srećni pa se neće buniti uopšte :P

• Bioshocker

Pravda za Džimijeve titlove ! Ode tema u off , so welcome back .

• Џими

Đes Džimi :)

Od kako ti ode meni su i avatar ukinuli.

Душмани! То мора да су оне женскиње, а? Реко ја - не сме женскиња у модераторе и то је. Нису морнари били наивни што их нису пуштали на брод.

• Skočimiš

Ženskinje na čelu sa Kajzlarom, urnišu me na svakom koraku.

• JamesBond

Све је ишло добро, и онда се Џими вратио :(

Шалим се, велкам бек ;)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.