Нешто размишљам, било би до јајета ако би неко издао књигу са бисерима са Вукајлије. Прво нека лајт верзија у стилу "Вукајлија за неупућене" на једно 1.000 страна а онда и неко diehard/deluxe/limited издање на 2.500 страна са позлаћеним корицама, сликама, коментарима, бонус диском и сл. Овде сигурно има издавача који би издали такву књигу.
Или још боље, за почетак неки мини часопис на неколико страна и најбољим дефиницијама који би излазио једном месечно.
А?
- M
Izvodljivo jes'. Sad, to bi dovelo do iznenadnog porasta novih članova i inspiracije sutora, zato što bi svi htjeli da se nađu u toj književnoj veziji, što bi značilo da bi definicije mahom bile sranje. Ali, kaizenov je sajt, on može s njim a radi što mu duša ište.
- M
Muerte i Prvi srpski vampir rade u izdavačku kuću (ili stan, ne znam tačno sad :)), neka ih stisne malo Kaizen. :)

To će se desiti kad-tad. Definitivno.
http://vukajlija.com/sabrana-dela/42331
I to sve iz ljubavi...- s
ja bih ipak da citam svojoj devojci :)

Tačno Kendall, treba ići u više tomova, da se ljudi prvo navuku, pa im onda damo još malo, pa još malo, pa još malo, sve na kašičicu, a pare samo kaplju Kaizenu u džep. No ako bi se poduhvat pokazao kao poslovno uspiješan, mislim da bi i ostali trebali imati nekog učešća u zaradi. Naravno, u skladu sa sopstvenim doprinosom.
- e
A što vi bijete glavu oko toga? To će Kajzi da sredi onako kako njemu odgovara i kad njemu odgovara :). Dovoljno mu pomažemo pišući definicije, a Modovi i brišući ih :)

@ива98: Хаха, ми имамо нашег Чака име му је госн. Бата : )
@Тулумбац: Па јесте, Исидора је познати доброТВОР који воли да подржава овакве културне подухвате.
Ма бре људи што сте так'и песимисти, уз мало добре воље и мало дубљи џеп снови постају реалност. Ево, кад би се ауторима исплаћивало 5 евра по дефки то би многе мотивисало да загреју (компјутерску) столицу и напишу што више добрих дефки = )
- e
a da dobijamo i neki evro kao dohodak na rank :)?
- e
svima po evro!!! aj sad razlaz! :))
- e
Gde to majketi? Da počnem i ja da izlazim tamo :)
- e
Ok, svi kod Tuluma u podrum da štedimo pare i da pravimo gore pominjanu knjigu. Kad se svi dobro olešimo, idemo kod Kajzena, da vidimo šta će on da kaže :)

Шта има везе, издаћемо и "Вукајлија: Adults Only" верзију са "масним" дефиницијама и наравно налепницом "parents advisory". Ова XXX верзија Вукајлије на крају уместо садржаја може да садржи и обнажене фотке чланова, вукајлијаше без шминке или вукајлијаше у љубавном заносу : ) Или додатак у виду "Уради Сам: како до дефиниције" или "Вукајлијаш за 7 дана" итд.
Ма има идеја кол'ко 'оћеш ; )
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.