Koncerti i muzička dešavanja van glavnog grada
  • n

Na ovoj temi možemo da razmenjujemo informacije o koncertima, festivalima, organizovanim velikim house, elektro, trans žurkama, nastupima raznih izvođača, pogotovo stranih, koji se održavaju van Beograda.
    Takvih događanja ima dosta, ali najčešće se van lokala i ne čuje za njih, zbog slabije medijske kampanje, a greota je da ljubitelji nekog svetski poznatog benda ili pevača propuste koncert za koji možda više neće biti prilike, i da čitaju sutradan o tome u novinama.

A i da se ne lažemo vreme je za kulturnu decentalizaciju Srbije :P

Dakle kačite izvođače svih žanrova, bilo da je reč o elektornici, roku, metalu, klasičnoj muzici i nečemu desetom... Molim vas da ne spemujete lokalnim bendovima i omanjim žurkama, za to postoji tema http://vukajlija.com/forum/teme/8714-zurke

Evo za početak za sve ljubitelje vrhunskog housa:

30. 4. - 1. 5. 2011. od 14h
    U smederevskoj tvrđavi (www.tvrdjava.com) počinje dvadesetčetvoročasovna house žurka.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216406_138619129543669_138619006210348_247256_2041269_n.jpg

Karta je 800 dinara i ima ih na sledećim mestima:

BEOGRAD:
    -Plato
    -Lasta-Savski trg 1a
    -Lasta-Balkanska 35-39
    -Lasta-Zeleznicka 2-4
    NOVI SAD:
    -Lasta-Bulevar Oslobodjenja 2
    NIŠ:
    -Lasta-Bulevar 12. februara b.b.
    -Lasta-Aleksandra Nenadovica 8/1
    KRAGUJEVAC
    Lasta-Sumadiska 20
    SMEDEREVO:
    Caffe EIGHT-Kralja Petra 10
    063-80-18-723
    KOVIN:
    066-52-13-930
    POŽAREVAC:
    069-31-68-752

Program je sledeći:
    Juan Pacifico 14:00-15:00
    Villi & Atzeni 15:00-16:00
    Whitebird 16:00-17:00
    Korova 17:00-18:30
    Kc Taylor 18:00-19:30
    Chocolate puma 19:30-21:00
    Atfc 21:00- 22:30
    David Penn 22:30-00
    Steve Edwards 00-00:30
    Tara Mc Donald 00:30-1:00
    Junior Jack 1:00-2:30
    Sandy Rivera 2:30-4:00
    Stephane Pompougnac 4:00 - 5:30
    Juan Pacifico 5:30-7:30
    Villi & Atzeni 7:30-8:30
    Whitebird 8:30-10:30
    Korova 10:30-12:00
    Kc Taylor 12:00-13:30
    Dj Nmc 13:30-14:00

sajt:
    www.24hrsofburninghouse.rs

• shitbrix

Ova tema će da posluži. :)

• n

Ja sam zaboravila da kažem da se kupovinom karte stiče pravo kampovanja u određenom delu velikog grada smederevske tvrdjave. Pa ko voli takve aktivnosti... :)

• Lullaby

A mogu li i dešavanja van glavne države? :)

• n

Hahaha, naravno :)

• Lullaby

E dobro. Onda ćemo se dešavati do Tokija :)

Nego, dobra tema, treba to reklamirati (dogovorićemo se preko PVT-a za proviziju).

• brainiac96_Dio

Hmmmm, mislim da će Exit biti u Novom Sadu, ali nisam siguran :DDD

• n

Lullaby, nema problema :) razvićemo bizMis.

Dio, štoz ti neki duhovit, ajd bez spema, btw za Egzit mislim da ima zasebna tema pa da tamo može da se piše o tome. :)))

Da, i trenč je za prvi maj, čula sam da će ovogodišnji biti odličan.

• brainiac96_Dio

Zajebavam se, što si partibrejker? :D

• Џими

Је л' иде неко у Дебељачу на Тарју? :))

• aleksandra007

Ja bih išla , ali nemam društvo.

• Natnat

Ja u Debeljaču idem samo na Gulašijadu.

• Џими

Бурзуме, јеси чуо? Девојци се иде на церт, нема с ким. Пошто си ти ионако планирао да идеш, а знамо да си ђентлмен... :)

• n

Bre Dio zajebavam se i ja :D

Vidite nisam očekivala da će tema da spaja mlade :P
    Ja to samo informativno počela, al' vi'š ti to :DDD

• Џими

Елем, ко је с југа, може да сврати на онај Reload фестивал који се лети одржава у Владичином хану. Млад фестивал, али добре свирке.

Мој омиљени бенд из Врања се појављује тамо:

http://www.youtube.com/watch?v=5J6jiEXB9A8

• Шоми 

постоји нешто ван београда? хмм...

• bojanboj

Kad se tačno održava ovaj festival u Hanu zemljače, znaš li datum?

• Џими

Прошле године било 2-3. јул. Иш'о сам на море, па нисам био, али сам чуо да је било до јаја. :) Требало би и ове године да буде сличан термин.

• StrajaKg

evo, da i ja pridodam nešto mada to većina vas ne sluša.
    U Kragujevcu, za dan grada 6.,7. i 8. maja, nastupaće Haris Džinović, Jelena Tomašević, Severina, Kiki Lesendrić i verovatno Željko Joksimović.
    Ispred gradske opštine.
    Pa izvolite. :)

• Lullaby

Evo ti Črčila i moj doprinos - link umjesto da ja nešto pričam, ne da mi se:

http://www.demofest.org/

Ukratko: Banjaluka, 27-30. juli, upad 2.5 evra za veče, još se ne zna ko će nastupati, koga zanima kakav je koncept nek gleda program od prethodne 3 godine, il nek gleda u pasulj pa nam javi koga da očekujemo.

• bojanboj

Mož' odem, ako budem tu, ako ne odem tad na more.Ako ideš ove godine se organizujemo za viđenje a?

• Џими

Страјо, хвала ти што си ми рекао кад да НЕ будем у Крагујевцу. :П Него, реци ти мени, да л' се шушка нешто по Крагујевцу о могућим концертима Смака.

Mož' odem, ako budem tu, ako ne odem tad na more.Ako ideš ove godine se organizujemo za viđenje a?

Може, може. :) Ће да исцимамо и оне Врањанце.

Лули, послао ми Милфаило онај линк. Хвала, ал' не би' ја имао времена да се изорганизујем за то. :)

• V

Prvi Kragujevački BANG fest održaće se 30. Aprila na stadionu PMFa ili, ako bude bilo kiše u gradskoj dvorani Šumadija, evo linka za više informacija:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=211662562186996#!/pages/BANG-FEST/158324734225133
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215265_166327536758186_158324734225133_388819_3782731_n.jpg

• Lullaby

Pa sad imaš cijelu godinu dana da se izorganizuješ, Džimi :)

Edit: Straja spemuje!!

• StrajaKg

Него, реци ти мени, да л' се шушка нешто по Крагујевцу о могућим концертима Смака.

Koliko sam upućen nigde ništa, već par godina se, što ti kažeš ni ne šuška ništa.
    Ja sam ih slušao pre 3, 4 godine na đačkom trgu i mislim da od tada nisu nastupali u Kragujevcu, bar ne na otvorenom.

• Ž

Ove godine se na Goču (kod Kraljeva) održava ''Kingstown Music Festival'' sa ciljem pomoći u saniranju posledica zemljotresa u Kraljevu.

Ko nastupa?
    Dečija radost
    Vortex
    S.A.R.S.
    Elemental
    Orthodox Celts
    Ritam nereda
    Gosti iznenađenja…..

Mislim da su ''gosti iznenađenja'' Atomsko Sklonište, mada nije provereno ni izbliza.

A evo i sajta:
    http://www.kingstown.rs/2011/

• ЏелА

http://www.facebook.com/pages/Arsenal-FEST/150525275015804?sk=wall

Partibrejkersi, Rambo Amadeus, Letu štuke, Orthodox Celts, S.A.R.S., Jinx, Del Arno Bend, uz ranije najavljene Dubioza kolektiv i Hladno pivo, samo su neka imena koja će se publici predstaviti na prvom Arsenal festu u Kragujevcu od 16. do 18. juna.

A program po danima za sada izgleda ovako:

16. jun
    S.A.R.S.
    Jinx

17. jun
    Orthodox Celts
    Del Arno Bend
    Hladno pivo
    Darkshines
    Čovek bez sluha

18. jun
    Dubioza kolektiv
    Partibrejkers
    Rambo Amadeus
    Letu štuke
    The Dibidus

Pojedinačna ulaznica za drugo, odnosno treće veče košta 500 dinara. Komplet za drugo i treće veče je 800 dinara, a ulaz na prvi dan festivala je besplatan uz kupljenu kartu za jednu od narednih večeri.
    Promotivne cene karata važe do 5. juna, od kada će jednodnevna karta biti 700, a dvodnevna 1000 dinara.

Prodajna mesta su:

Kragujevac – Dom Omladine, biletarnica G.D.Šumadija, Music Shop "Dr Studio" i kafe klub "Nemam Ve De"
    Čačak– klub "Velvet"
    Kraljevo– kafe klub "GOLUB"
    Aranđelovac – rok klub "Krug"
    Jagodina– TNT Music
    Smederevska Palanka – Irish club Dr. Watson
    Kruševac – kafe klub "GRIZZLY"
    Požega – kafe klub "BURENCE"
    Užice– kafe kuća čaja "ZEN"
    Beograd - TC Ušće – infopult, Bilet centar, Biletarnica Beogradske Arene, Biletarnica Doma Sindikata, Knjižara Vulkan Sremska. Prodajna mreža (vaučeri): Knjižare Delfi, Knjižare Vulkan, Corner Shopovi, Ekspoziture Privredne banke Beograd.

Online prodaja: www.tickets.rs

• turtleboy

Dušu bih prodao da dođem na kelte, al' mi frka oko prevoza i noćenja :/

• Earthworm Jim

Je l' planira neko da ide u Debeljaču na onaj bajk skup gde nastupa Tarja Turunen 25-og?

• Christine

2. jula u nišu koncert partibrejkersa :)

• Џими

Dušu bih prodao da dođem na kelte, al' mi frka oko prevoza i noćenja :/

Па, ваљда се подразумева да целу ноћ нећеш да спаваш. Наваташ неке цаве и кренете у штету до јутра. А после спаваш у возу. :)

• turtleboy

Nah, upravo sam se setio da u subotu idem u školu i da trebam popravljati kecove. Bedak.

• Hipnos

У Старчеву има Ex-yu rock fest. 25. јуна, чини ми се.

• Dub

Pretražio sam čitav muzički podforum i ne mogu da nađem temu o Guči. Nije valjda da je nema na forumu? Ali nema veze, ne mogu sada da pišem uvodni post. Eto, maloprije slušam Orkestar Dejana Petrovića i mnogo je dobar. Kakvi prelazi, od uvodnog Bože pravde, pa preko nekog hita ZAZ-a, pa Aba, pa Užičko kolce, ma milina za slušati. Nije ni čudo što je lik prva truba.

• Јованча

Шумадија фест, Крагујевац, 23.-24. август (или 24.-25., јебемлига). Први дан цена 400 динара, Келтси и Забрањено пушење. Вр'!

• Марко 

Zabranjeno pusenje smor.

• Mala Vidra

Naravno da ti je smor kad pjesme imaju smisla. OMFG! Smisao! :DDD

• Марко 

A pesme brace Ahmedovski nemaju smisla?

• Mala Vidra

Ček duslikam ovo.
    E, sad idem. Zbogom. :D

• Марко 

Nadam se da znas za printskrin foru posto nemas telefona kojim bi uslikala. :)

• Mala Vidra

Zapravo, nabavila sam odličan. :D

• zeljček

Amira Medunjanin u pratnji gitariste Boška Jovića, večeras u 21h u Novom Sadu.

• Niko Ćosavić

Ево, оверите ово, можда се некоме свиђају извођачи па буде био рад да дође...
    http://www.sabackiletnjifestival.com/

• anchy:)

Evo i od mene.
    Uskoro počinje jedan festival u NS-u "Cantat" (prošle godine Zaz nastupala u okviru ovog festivala). Festival će otvoriti Alexander Rybak (ESC 2009 pobednik), verovatno vi ne znate, neki pop, lik svira violinu, 21. ovog meseca na Trgu Slobode u 20:00.

• Скелетор

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/621215_245080942285558_901201282_o.jpg
    pa ono, metalike iz okoline a i šire, dođte.bar zbog piva, rekoše cena čiče ista ko u prodavnici, znači oko 40 kinte.

• Скелетор

Dođi Jankelaaaaaaa, častim pivo