Poze u kojima žene najviše uživaju
  • Richard Pryor

Malo je neprijatno da otvorim ovakvu temu,ali eto,treba mi pomoć.Razgovor sa devojkom zbog koje ovo pišem ne vredi,pošto je prilično stidljiva kad je seks u pitanju,a ja sam one klasične poze probao i mogu reći da to baš i ne funkcioniše najbolje(za nju).
    Pa bih voleo da se devojke jave sa nekim savetima i pozitivnim iskustvima.
    I da,nemojte mi davati linkove za kamasutru i ta sranja.

• S

Odvazan si ti mladic, svaka cast.

• Richard Pryor

A brate,jednostavno ne mogu da provalim šta njoj odgovara,a ona neće da mi kaže.
    Jbg bolje da pitam nego da nastavim da se pravim pametan xD

• Фејзбукманијак

си се запитао да је до тебе а не до ње? Мислим на проблем што она не ужива?

• Bruce

Brate, ako ne možeš da provališ postoji realna mogućnost da ni ona sama nije sigurna. Ipak ti nju direktno pitaj - veruj, na duge staze se isplati.

• Скелетор

pitaj je, šta se tripuješ, ionako ste se već spavali.

• messalina

Ipak ti nju direktno pitaj - veruj, na duge staze se isplati.

Amin. Nisu sve iste, nekoj više prija jedno, drugoj drugo. Ono što bi ti neko rekao da njegovoj prija, njoj možda neće prijati toliko.

• k

Ја сам скапирала после неких разговора са другарицама, да већини прија кад су горе. Пусти је да буде горе и да она мало диктира.

• Richard Pryor

U prvom komentaru sam rekao da ona ne želi da priča o tome.Bruce,to da ni ona ne može da provali je moguće,pošto smo do sada samo jedno sa drugim spavali.

• Richard Pryor

Fejzbuče,zapitao sam se i to veruj mi.

• Фејзбукманијак

Ал чекај, јел она баш не ужива у сексу са тобом?

• wojtek

Боли те бре курац шта јој прија.

• Richard Pryor

U većini slučajeva ne.

• k

Слобице, што си недоступан, требаш ми нешто :)

• Фејзбукманијак

Ја сам скапирала после неких разговора са другарицама, да већини прија кад су горе. Пусти је да буде горе и да она мало диктира.

Да дозволиш жени да диктира??? Да ли си ти луда, па шта је онда улога мушкарца ту?

• Richard Pryor

Vojteče,jbg,nije mi ona kres varijanta pa da me boli uvo da li ona uživa ili ne.

• Bruce

Zajebi ti sve ove savete, to će samo da te zbuni, ili još bolje - pokaži joj sve ove savete pa neka sama razmisli. (ali pre svega budi 100% siguran da je ukapirala da si ti ovde POTPUNO ANONIMAN i da nikom nisi pričao o vašim problemima)

• Richard Pryor

Katija,hvala na savetu,primetio sam da joj najviše odgovara da je ona gore,samo što ta poza za mene baš i ne funkcioniše xD

• Richard Pryor

Bruce,fora je što ni ona sama verovatno ne zna šta joj godi,pošto nije puno poza ni probala.
    Znači ono što meni treba jeste ženski savet šta pokušati.

• k

Како мислиш не функционише за тебе? Па пусти да она буде горе, докле год не буде задовољена, а ти ћеш лако, окрени је касније, обрни, теби, мислим, мушкарцима, не треба много :)

Потруди се око ње. Мислим, битно је да јој покажеш да је теби стало да њој буде лепо. Пусти ти Војтека, он се шали. Он се око свеоје девојке и те како труди, што је похвално.

• чкама_лама

Јебеш стидљивост. Нек' попије коју пред сношај па'ш да видиш како је стидљива.
    Направи неку атмосферу јеботе, мало више предигре, ручни рад, језик ово-оно, опусти је. Ништа не иде на суво.

• Korle

Kakve instrukcije sunce ti...

:)

• Richard Pryor

I to što kažeš xD
    Molio bih te da pojasniš to "Potrudi se".
    Veruj mi,posle par godina veze,zna ona da mi je stalo do nje.

• Richard Pryor

@Čkama lama-stidljiva je u razgovoru oko toga šta joj odgovara,a ne u samom seksu jebote :D

• wojtek

Ео, озбиљно - мани се форума, поготово овог, поделите флашу дуње и рећи ће ти све шта јој прија.

• V

Pokušajte da koristite nepreteće reči za svoje genitalije. Dajte im neka smešna ili draga imena. (Kakav sam bračni terapeut iz filmova)

• Banini

Poslušaj Katiju...naročito ovaj drugi pasus :-)

• wojtek

Pokušajte da koristite nepreteće reči za svoje genitalije. Dajte im neka smešna ili draga imena. (Kakav sam bračni terapeut iz filmova)

Да ти заголицам веверицу мојим надраженим шашавком?

Стварно мислиш да би упалило?

• V

"I onda će moj Vodoinstalater da prodre u tvoju Zečiju Šapicu, želiš li to? Kako se tvoja Zečija Šapica oseća tada?"

• Jericho

Sta god radio, ne slusaj Katiju. Eksperimentisi jebo te, ili napisi kako ti se zove devojka, pa ako je neko imao iskustva sa njom, taj neka se javi. Probaj sve poze, pa koja upali za oboje, tu forsiraj.

• Dub

Crno vino rješava sve probleme. Ne previše, da se narolja pa da joj držiš glavu dok povraća, onako, 2-3 čaše.

• messalina

E, glasam i ja za dunju.

• Richard Pryor

Ok,dunja it is,eventualno crno vino.
    Javljam utiske nakon sledećeg susreta :P

• V

Ajoj, a zamisli da joj predložiš analni seks. Mislim da bi raskinuli.
    -"Moj Vodoinstalater bi da proveri stanje u tvojoj Kanalizaciji."
    -"MOLIM? Raskidamo! Zečija Šapica je napustila zgradu."

• messalina

Да ти заголицам веверицу мојим надраженим шашавком?

Стварно мислиш да би упалило?

wojtek je u apstinencijalnoj krizi, garant. Nema drugog objašnjenja za ovu negativnu energiju koju isijava :)

• Dub

Kako to misliš tepanje? Da ti Stojko uleti u Miladinku?

• Richard Pryor

Tepanje ne pokušavam definitivno. :D

• wojtek

wojtek je u apstinencijalnoj krizi, garant. Nema drugog objašnjenja za ovu negativnu energiju koju isijava :)

Истина, вечерас нисам пио први пут после десет дана. :)

• marko78

Хипноза ће помоћи, ако алкохол не упали.

• Dub

Ma od crnog vina se ugrije i skida sve sa sebe, i onda je alkohol malo kvrcne u glavu,ti si tu, pa se snalazi...

• Petar Pan Pezo$

a nije mi jasno nešto, kolko sam uspeo da skontam, vi ste nekoliko godina u vezi? kako onda može da bude stidljiva da priča sa tobom? ipak je to dosta dug period koji ste proveli zajedno, ne bi trebalo da imate neke tajne međusobno.

probajte da se otresete negde na nekom javnom mestu, u nekom parku ili tako nešto, da vas opiči adrenalin, ja mislim da ne postoji niko, ni devojka ni dečko koji ne voli malo avanture...
    probaj malo da budeš grublji sa njom? da je bacaš kao ciganče kad dobije sitniš na semaforu...jednostavno moraš sam da provališ šta je u pitanju, al nije mi jasno da ako ste toliko dugo zajedno i da se ona nešto stidi pred tobom, jednostavno mi je neshvatljivo.
    a bez dobrog seksa, na duže staze ne može da se održi ni veza.

• bicebice

mora da vežbaš mišić penisa..

kad šoraš, pišaš nekoliko sekundi pa prekineš i držiš..pa opet nekoliko sekundi pišaš pa prekineš i držiš--tako se izvežba mišić penisa da se opusti i onda možeš da opustiš kad ti dođe da svršiš,isti je refleks kao za šoranje...stim produžiš odnos, odnosno ne žuriš, možeš da sačekaš...jako je zajebano ako žuriš...

• l

o isuse!

evo ovako: posle prijatne i opuštene predigre, ono, ljubakanje, maženje, dodirivanje i tako to, uposliš svoje prstiće i svoj jezik ritmičnom stimulacijom klitorisa, prvo kreneš polako, pa kada vidiš da počinje ubrzano da diše onda malko brže (malko, ne ubacuj u petu pobogu!!!) i na toj brzini ostaneš par minuta, tj. ne menjaj ritam dok ne svrši. posle toga nastavite da se mazite, a onda... šta ti srce ište!

• Richard Pryor

Petre u pravu si ti,ali mi smo jedno drugom jedini seksualni partneri do sada.Tako da kaže ona meni šta joj odgovara od ovih poza koje smo do sada probali,samo što je ispalo da joj samo jedna odgovara.To za javno mesto si u pravu,samo što će malo teže ići,ne živimo u istim gradovima jbg.

• PrankMaster

Da ti zagolicam vevericu mojim nadraženim šašavkom?

VOJTEČE, SKIDAM KAPU!!! Svaka čast, prevrnuo sam se od smeha!

• Petar Pan Pezo$

ne živimo u istim gradovima jbg.

i meni je devojka u drugom mestu, i obavezno,(osim kreveta) ali obavezno imamo seks na tako nekom mestu napolju, znači podivljamo i ja i ona kako se napalimo, znači ni nije toliko bitna poza, nego da se napalite, a onda mož da se kidate u kojoj oćete pozi i prijaće i njoj.

al malo je prodrmaj, ne daj joj da bude stidljiva sa tobom, to mi je stvarno malo nejasno...

• Фатман

Bicebice, ja ne želim da treniram svoj penis jer me boli kada pokušavam da prekinem u pola pišanja. Ja sam nolajfer, tako da mi je svejedno za svršavanje, sam biram.

• Facafacaa

Дај јој крпу да нешто брише док је јебеш.