- Пд
Чек, јел то овај последњи што је отегао папке?

До јаја. Морам признати да сам веома пријатно изненађен оваквим потезом Ватикана. Заправо, сутра ћу да направим параду поводом тог догађаја. Са све слоновима, пајацима и вињаком.
Него, јел то онај папа што се јебо са црнцима? Или је то други папа? Нешто сам читао о томе на форуму менсчини, али нисам сигуран...
- sc
Ako može to fašističko govno da postane svetac, onda može i Anton Lavej! Pravda za Laveja!!!
- sc
Ja mislim da lik po kome sam sebi dao nadimak definitivno zaslužuje da postane svetac. Znači, jebao je kevu Amerima onako spontano bez ikakve političke pozadine ili materijalnog interesa.
- sc
Seung rođaci Seung. Imao je procenat šuta 32 od 57, pa vi vidite kako se jebe Amerika. To je heroj, a ne neki tamo Ulemek.
- sc
Paja je bio pravoslavac i dobar čovek, lako ćemo mi za njega. Nego hajde da mi vidimo šta ćemo sa Holy Shitom Jovanom Pavlom Drugim... :)
- mm
Šteta što neću moći duznem slavu: sveti Pavao d poljski Jovan d sekndovani
Zbudžila bih je oko prvog maja. Ionako su Beograđani otišli kućama, pa da napravim malko gužve.
Papa je bio car. Ne dirajte papu riplija. - sc
Pezose, on nije imao porodicu zato što je bio katolički pop.
- S
E to mi je drago cuti, on je proglasen za najboljeg papu u istoriji. A i bio je dobar covjek totalno. Naprijed Jovane, pandanises i iz bagro!

JPII je bio najharizmatičnija ličnost na čelu RKC i pravi čovek u pravo vreme, sa pravim potezima.
Pozdravljam to što je proglašen blaženim, ali to je interna stvar RKC, i to važi samo za katoličke vernike, drugih se to i ne tiče.
Razlog kanonizacije je taj da su katolički vernici u njemu videli neosporiva dela božje ljubavi.Što se tiče našeg naroda, ja bi Đinđića proglasio blaženim.
- Š
Ako je Alojzije Stepinac blažen,što ne bi mogao i Jovan Pavle drugi :P Al' iskreno,zabole me đoka za crkvena posla,pogotovo katolička...

Позвао свет да бомбардује Србију 1998.
Бетификовао НДХ надбискупа Алојзија Степинца.
Трпао под тепих педофилију у својој цркви.
.
.
.
Довољно не за светог, већма за пресветог. Бар по стандардима РКЦ.
Увек сам био мишљења да су се кроз историју жешћи антихристи налазили на високим положајима у црквама, али ово је много.
Да ли је у ствари? Сачекајмо да нас неки будући "викаријус Фили Деи" још нечим изненади.
http://www.youtube.com/watch?v=rFgFZONgob8
Dovoljno je reci samo: Papa je kriv!
Aу јебо те, Јуродиви, за срце ме уједе. Кад ти паде на ту врсту терања кера "еее ти си Шешељ, јебо те Шешељ и његове књиге".
И сад ја треба да објашњавам да ако износиш прљав веш великодостојника РКЦ то уопште не мора да значи да си поборник Шекија нити да си прочитао иједну од његових књига (8. разред основне школе level).
Или, да кажем да нису сви људи у земљама запада католички фанатици, чак ни католици (7. разред level) тако да у ту чињеницу може да се угура да је све што сам чуо о педофилији нижег и вишег свештенства РКЦ worldwide потиче из западних извора. Јебо те, јавна је то ствар, ако пратиш вести у последње две-три године неколицина таквих случајева је изашла на пред суд (Пољска, Италија, САД...) а за време Карола Војтиле ни један .Да ти објашњавам да је Алојзије Степинац беатификован - употреби Википедију и погледај годину, тад је Јован Павао II био заваљен у столицу а једино Папа може неког да беатификује.
case III - крајем 1998. је било на свим вестима да је поменути позвао свет "интервенише на Косову свим средствима" како би се јадни Албанци заштитили од српских манијака.
И тако... јебига, расписах се сада да би ти доказао како збир две двојке увек изађе на четворку, ваљда зато што сам онакву аргументацију очекивао од свих оних полумозгаша који чине огромну већину овог сајта, али не баш од тебе.
Ма нема везе - одо ја да дркам на Шешеља. Уживај.

@Tom Ripli
Jbg izvini za srčani ujed, ali ni ja nisam od tebe očekivao takve argumente.
Ne postoji dokaz da je JPII lično trpao pod pedofiliju pod tepih, to je radila Kongregacija za nauk vere, koju je za vreme mandata JPII vodio kard. Ratzinger - sadašnji papa.
Takođe nije istina da nije raskrinkan nijedan slušaj pedofilije, to je inoako oduvek bio zadatak medija, a ne crkve.
Alojzije Stepinac, blaženi - ne postoje dokazi da je odgovoran za ubijanje i progon Srba, osim dokaza u Šešeljevim knjigama.
case III - realno, NATO je spasao Albance od nas... (a Vatikan nije priznao Kosovo, dakle nije mu to bio motiv).