Титуле
  • Џими

Није коректно да људи којима редовно дефниције завршавају суботом у Блицу и класичне тролчине буду у истом кошу...

Те што завршавају у Блицу су углавном највећи шит. Знам по својим. А стављају их јер знају да ће се допасти жгадији која нешто компликованије и не може да разуме, нити да схвати неки префињенији хумор од ''тетриса мог детињства''.

• Хујо Смрад

Nije loša ideja,ja sam za.
    Mada ja,iako klasična troličina,nisam napisao 5 defki kao ktitor

• грофозије

Џими...Ја сам само навео пример ... Заиста мислим да би се тиме много тога постигло самим учешћем.
    Схваташ поенту да би се тим за почетак разграничило шта од кога можеш да очекујеш...Па на крају крајева сами корисници сајта би имали другачији приступ свему...

• Џими

Иначе, ништа не разумем тему.

Мислиш на оне титуле какве су биле тамо давне 2008? ''Вукајлија суперстар'', и тако то?
    Не свиђа ми се.

стога би се и садржај дефиниције,теме на форуму или постера гледао другачије...

Ваљда садржај треба да говори сам за себе. Ако је дефиниција шит, треба да остане шит, без обзира на то да ли је пишем ја, као искусан аутор, или неки нуб. И обрнуто.

• Шоми 

за!
    ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА И ТИТУЛААА!

• Пд

Џанки је скроз у праву.

• грофозије

Џими ... Слажем се,али управо тиме би се успоставила равнотежа и граница између оних који сакате наше умове глупостима,и оних који раде квалитетне ствари...

• Џими

Џими ... Слажем се,али управо тиме би се успоставила равнотежа и граница између оних који сакате наше умове глупостима,и оних који раде квалитетне ствари...

Па, имаш опцију ''прати аутора'' ваљда.

И даље не разумем. Ајде на пример ти мислиш за некога да сакати твој ум глупостима. И шта, поред његовог надимка треба да стоји ''џелат умова''? Шта? :)

• грофозије

Једноставно ништа ... Ништа !

• Dzankee

ПАРТИЗАН ОЛЕ, ЈА ЛУДО ВО-

ЕДИТ: Грешка.

• tasmanijski djavo

a taj isti koji njemu sakati um moj npr prosvetljuje :)
    i šta ćemo onda :)

• Petar Pan Pezo$

a na koji način bi se uspostavila granica?
    neko kad napiše defku ti ne vidiš ko je autor dok ne oceniš, i tek kad pročitaš defku shvatiš dal je sranje il je dobra.

• Џими

a taj isti koji njemu sakati um moj npr prosvetljuje :)
    i šta ćemo onda :)

Управо то.

Не бих да наводим примере, али ето, нпр. приметио сам да је Абраксус људима неки идол, нешто му се ту клањају и лижу му буљу, а за мене је ништа више од просечног аутора. Таквих примера милион.

• грофозије

Претешко за објаснити...Бришем тему.

• tasmanijski djavo

eh, da se tako lako brišu teme....

• En_Dotter

Џими је рекао своје.

• Dzankee

грофозије
    Претешко за објаснити...Бришем тему.

То, Чаче!

• Skočimiš

Iber spem:

SLAVIĆE SE TITULAAAAAAAAA!

Kaže ona narodna - ja tebe vojvodom, ti mene serdarom, a oba znamo kol'ka smo govna. I nije za džaba.

• Korle

Džimijev post očigledno nije početni u temi. Ko je počeo (i izbrisao svoj post)? Da ga slatko banujem na 5 dana, za primer.

• Сантјаго Коровјов

a je l' bi pored mog imena stajalo moderator u popušaju?

• tasmanijski djavo

nemoj korle, čoek samo pokušao da obriše temu

• Korle

nemoj korle, čoek samo pokušao da obriše temu

Još gore. Samim tim nipodaštava autore koji su pisali na toj temi. Nije fer i ljadžovski je, mogao je da traži lok.

• tasmanijski djavo

ja bih pre rekla da je neupućen, no kako oćeš.

• Korle

neupućen od 4.oktobra prošle godine, e jebiga zeko sad i ti...

• S

Ko izda pizda, ja pizda http://vukajlija.com/recnik/autori/30276. On je poceo rat!

• tasmanijski djavo

e jebiga, nisam mu ulazila u profil :)

• Korle

Slobo, znam nego čekam da se sam javi.... nisam toliko ćorav baš :)

• S

E izvini stvarno, ti objasnjavas ovdje. Alene, oprosti!

• Korle

eeee muškarčino... sramota. Zaključavam ovo.

• Petar Pan Pezo$

haha lik 100% mislio kao ''sad će da prihvate moj predlog, juhu ustaliće se moja ideja na vuki, biću čuven po tome, postaću jedna od legendi sajta, autor koji bude nosio najveću titulu nosiće titula ''Grofozijeva titula''....a ono šipak, još će da dobije i ban :/

• Korle

Ne bih ga banovao da se javio. Ali, svejedno neću da ga banujem, shvatio je poentu. Nismo mi moderatori tolike krvopije :D

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.