Није коректно да људи којима редовно дефниције завршавају суботом у Блицу и класичне тролчине буду у истом кошу...Те што завршавају у Блицу су углавном највећи шит. Знам по својим. А стављају их јер знају да ће се допасти жгадији која нешто компликованије и не може да разуме, нити да схвати неки префињенији хумор од ''тетриса мог детињства''.

Иначе, ништа не разумем тему.
Мислиш на оне титуле какве су биле тамо давне 2008? ''Вукајлија суперстар'', и тако то?
Не свиђа ми се.стога би се и садржај дефиниције,теме на форуму или постера гледао другачије...Ваљда садржај треба да говори сам за себе. Ако је дефиниција шит, треба да остане шит, без обзира на то да ли је пишем ја, као искусан аутор, или неки нуб. И обрнуто.
- Пд
Џанки је скроз у праву.
Џими ... Слажем се,али управо тиме би се успоставила равнотежа и граница између оних који сакате наше умове глупостима,и оних који раде квалитетне ствари...Па, имаш опцију ''прати аутора'' ваљда.
И даље не разумем. Ајде на пример ти мислиш за некога да сакати твој ум глупостима. И шта, поред његовог надимка треба да стоји ''џелат умова''? Шта? :)
- S
Ko izda pizda, ja pizda http://vukajlija.com/recnik/autori/30276. On je poceo rat!
- S
E izvini stvarno, ti objasnjavas ovdje. Alene, oprosti!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.