Пошто нисам успео да нађем тему која се не односи на однос Партизана и Звезде, отварам ову, да се продискутује о финалу купа Србије. Што волим кад се просеравам к'о коментатор.
Значи, свако објективно мишљење је добродошло. Само немојте да се прозивате, много. Нема на верској основи ништа! И то..
Ја лично мислим, да ће Воша да их добије. Охрабрен фантастичном игром младих Војвођана у претходним мечевима против Гробара, верујем да могу опет исто да ураде. Прошле године су их избацили у полуфиналу.Војводина леее! :)
- _
Gde si sada Bakare Oumarou?
- _
Ti kao da si iz nedodjije. Zanimljivosti se kod nas dešavaju pre i posle utakmice, ili ako pukne ograda u toku meča.
- Пд
Каква намештаљака, каква мафија. Марш из ФС, стоко!
- BH
Ravničari nek sišu! Ko ih jebe.

Peki, Buksnetino, trebalo je da pogledate tekmu pre pisanja komentara.
Šta je nameštaljka? Ono što je majmun iz čista mir sapleo Prica Dunava i Save ili ono kada je rasteglio Savićev dres kao žvaku kad je dao poništeni gol? Ili ona glumarija? Ili izlazak sa terena, kao da im je Gurović kapiten? A Vojvodina je gol dala iz ofsajda i to dvostrukog.
Peki, Buksnetino, trebalo je da pogledate tekmu pre pisanja komentara.Види га овај. Гледам целу утакмицу синко. Намештаљка од почетка до краја.
A Vojvodina je gol dala iz ofsajda i to dvostrukog.Не лупај. Камера показала, није било офсајда.
ono kada je rasteglio Savićev dres kao žvaku kad je dao poništeni gol?Обострано повлачење, у којем је Савић чак више вукао њега, него што је Мојсов Савића.
Даље, оно играње руком Илиева у пар наврата, ником ништа?
Тејгови стартови? Ниједан није био за жути?Толе ЛОПОВЕ.

БРУКА! НАМЕШТАЉКА САМО ТАКВА. ПРВО ПЕНАЛ КОЈИ НИЈЕ ДОСУЂЕН ВОЈВОДИНИ ЈЕ МОРАО ДА СВИРА, ТАЈ СТАРТ ТУ ЈЕ МАКАР ДВА ПУТА ВИШЕ БИО ЗА ПЕНАЛ ОД ОНОГ УМИРАЊА ТЕЈГА У ШЕСНАЕСТЕРЦУ ВОЈВОДИНЕ. ПОНИШТЕН ГОЛ МИ СЕ ЧИНИ ДА ЈЕ ТРЕБАО ДА БУДЕ ГОЛ, АЛИ ОНА ЖГАДИЈА ИЗ РТС-А ЈЕ САМО ЈЕДНОМ ПУСТИЛА ПОНОВЉЕНИ СНИМАК, ДОК ВУКИЋЕВ ЈЕБЕНИ ШУТ ИЗ ПЕНАЛА СУ ПОНАВЉАЛИ ПЕТ ПУТА.
НАПОЉЕ ЛОПОВИ!

http://www.jedan-nula.com/images/vesti/vest_1762_1_thumb_2.jpg
NE DAJ SE BATO
OSVETIĆEMO TE KADA SE OTCEPIMO

moglo je lako da se dogodi...
http://thumbnails.truveo.com/0020/43/62/43627E9DC2AE27973EECD8_Large.jpg
Не лупај. Камера показала, није било офсајда.Pogrešnu si ti utakmicu gledao.
Обострано повлачење, у којем је Савић чак више вукао њега, него што је Мојсов Савића.Tačno, u takvim slučajevim odbrambeni igrač obavezno ima prednost. Nećeš valjda da vučeš čoveka i daš gol, ta već je jedan dao iz ofsajda taj Makedonac.
Dominacija.
I da: Drobnjak je definitivno bio u autu.
Jericho
Smesan je izlazak sa terena, ali bas bas smesan. Upropastili su finale kupa, vidi se da im tamo nije mesto, fali im osnovna kultura. Pa koliko je Chelsea BRUTALNO pokraden protiv Barselone, pa su odigrali do kraja. Jadno. Slaninarski.+1 +1 +1 +1 +1 објаснио
Jericho
Indijanac nije trebalo da sutira posle faula, nego da padne. Kako je mogao da svira penal, kad je sam nastavio?И опет објаснио..може лок
- ПдOx
Mislim da je Drobnjak bio u autu.Ово је навијачки аргумент најнижег нивоа. Разочарао си ме брате, скроз.