Финале Купа
  • Букснетина™

Пошто нисам успео да нађем тему која се не односи на однос Партизана и Звезде, отварам ову, да се продискутује о финалу купа Србије. Што волим кад се просеравам к'о коментатор.
    Значи, свако објективно мишљење је добродошло. Само немојте да се прозивате, много. Нема на верској основи ништа! И то..
    Ја лично мислим, да ће Воша да их добије. Охрабрен фантастичном игром младих Војвођана у претходним мечевима против Гробара, верујем да могу опет исто да ураде. Прошле године су их избацили у полуфиналу.

Војводина леее! :)

• Skočimiš

UZ PARTIZAN ODRASTO SAM JAAAAAA, ZA VOJVODINU SADA NAVIJAAAAAAAAM....

Nećemo tako, moramo Mađare prozivati na nacionalnoj osnovi....

• L@ki

КУП ЈЕ НАШ , ПУШИ ГА ФИРМАШ!

• Букснетина™

лоолололол кога си ти цитирао?

• L@ki

Ма ја то да уоквирим ,да му дам на значају :))

• dasisti

иде л' ко на текму? реално мислим да је ред да војводина узме ово...

• Букснетина™

Знам, спрдам се. Покушавам да набијем постове на теми лоололло
    Па ваљда ће бити и фирмаша да виде ово твоје дело горе :)

• Ritchie ♣ B

Pašće Lale samo tako.

• Skočimiš

Jebasmo ih, al' onako lagano. U drugom dajemo još dva. Šteta što nisam imao rape da idem, plakao sam....

• Petar Pan Pezo$

Koje sranje od fudbala. Ovo je užas. Ovo što je prikazano u prvih 45 min. je nižerazredni fudbal. A bitno da pojedinci glumataju da su već postali neki fudbalerčići...

• Dzankee

Да да срање, а шта си очекивао, голеаду?

• Ox

Princ Dunava i Save!

• Dzankee

Нешто је много тихо овде...

Успешна сезона све у свему...

• madafaka sit

ajde uđi na jebeni hax, imaš link na temi lige!

• _

Gde si sada Bakare Oumarou?

• Petar Pan Pezo$

а шта си очекивао, голеаду?

očekivao sam da gledam lep fudbal, a ne nižerazredno proseravanje i glumatanje ovih umišljenih fudbalerčića.

• Dzankee

ПП, ниси навикао на наш фудбал..

• _

Ti kao da si iz nedodjije. Zanimljivosti se kod nas dešavaju pre i posle utakmice, ili ako pukne ograda u toku meča.

• Dzankee

Бановаће те Господе..едит одма..

• Букснетина™

Која намештаљка мајку ти јебем.

ФУДБАЛСКИ САВЕЗЕ ТИ СИ БРУКА ЗЕМЉЕ СРБИЈЕ

• Ox

Ovo je jadno čak i za srpski fudbal. Prvo nisu mogli da nas pobede, sada ne smeju ni da izgube kao ljudi.

• Majmunovski

O srbijo medju sljivama nzm sta da mislim dobili smo ali ovakav kraj nzm....

• Пд

Каква намештаљака, каква мафија. Марш из ФС, стоко!

• BH

Ravničari nek sišu! Ko ih jebe.

• gambler

ahhahah ovaj partizan jedva dobije namjestenu utakmicu sta se vise ima pricat ono zovu fudbal ne daj Boze nikome

L87-F89 :D

• Ox

Peki, Buksnetino, trebalo je da pogledate tekmu pre pisanja komentara.

Šta je nameštaljka? Ono što je majmun iz čista mir sapleo Prica Dunava i Save ili ono kada je rasteglio Savićev dres kao žvaku kad je dao poništeni gol? Ili ona glumarija? Ili izlazak sa terena, kao da im je Gurović kapiten? A Vojvodina je gol dala iz ofsajda i to dvostrukog.

• Букснетина™

Peki, Buksnetino, trebalo je da pogledate tekmu pre pisanja komentara.

Види га овај. Гледам целу утакмицу синко. Намештаљка од почетка до краја.

A Vojvodina je gol dala iz ofsajda i to dvostrukog.

Не лупај. Камера показала, није било офсајда.

ono kada je rasteglio Savićev dres kao žvaku kad je dao poništeni gol?

Обострано повлачење, у којем је Савић чак више вукао њега, него што је Мојсов Савића.

Даље, оно играње руком Илиева у пар наврата, ником ништа?
    Тејгови стартови? Ниједан није био за жути?

Толе ЛОПОВЕ.

• Скелетор

tuga i jad srpskog fudbala...

• Živinko

Sirotinjska posla -.-

Najjači je bata kan kan koji nije dao igračima da nastave.

SLOBODNA VOJVODINA
    DOLE SRBIJA

• Jericho

Smesan je izlazak sa terena, ali bas bas smesan. Upropastili su finale kupa, vidi se da im tamo nije mesto, fali im osnovna kultura. Pa koliko je Chelsea BRUTALNO pokraden protiv Barselone, pa su odigrali do kraja. Jadno. Slaninarski.

• Jericho

Indijanac nije trebalo da sutira posle faula, nego da padne. Kako je mogao da svira penal, kad je sam nastavio?

• Сантјаго Коровјов

БРУКА! НАМЕШТАЉКА САМО ТАКВА. ПРВО ПЕНАЛ КОЈИ НИЈЕ ДОСУЂЕН ВОЈВОДИНИ ЈЕ МОРАО ДА СВИРА, ТАЈ СТАРТ ТУ ЈЕ МАКАР ДВА ПУТА ВИШЕ БИО ЗА ПЕНАЛ ОД ОНОГ УМИРАЊА ТЕЈГА У ШЕСНАЕСТЕРЦУ ВОЈВОДИНЕ. ПОНИШТЕН ГОЛ МИ СЕ ЧИНИ ДА ЈЕ ТРЕБАО ДА БУДЕ ГОЛ, АЛИ ОНА ЖГАДИЈА ИЗ РТС-А ЈЕ САМО ЈЕДНОМ ПУСТИЛА ПОНОВЉЕНИ СНИМАК, ДОК ВУКИЋЕВ ЈЕБЕНИ ШУТ ИЗ ПЕНАЛА СУ ПОНАВЉАЛИ ПЕТ ПУТА.

НАПОЉЕ ЛОПОВИ!

• Skočimiš

Lazetić je počeo sa prigovorima još na Petrovaradinu, Bata Kan-kan ne da igračima da igraju dok navijači ne stignu, još Lukić Izjava izjavljuje jutros i podgrijeva atmosferu bez potrebe....

A neko kaže mafija... A Bata Kan-kan osvjedočeni mafijaš još iz devedesetih, bili smo kućni prijatelji.

• Букснетина™

Пенал за Вошу, није постојао? И пусти ме онога, већ је шутнуо. Дечко кренуо да шутне, овај му поставио ногу и нема пенала, јер ПРЦ, Толе да отказ одма'.
    Мрзим тај клуб због оног њиховог распалог председника, али ово вечерас, ово је бламажа.

• Petar Pan Pezo$

kako bi onog Peđu komentatora zlostavljao sa mojim i drugovim kurcem po bulji.

• Сантјаго Коровјов

Indijanac nije trebalo da sutira posle faula, nego da padne. Kako je mogao da svira penal, kad je sam nastavio?

Морао је да свира пенал, пошто је шут био малтене у паду.

• Букснетина™

Човек замахнуо одавно, како да заустави ногу у ваздуху?

• Ox

Не лупај. Камера показала, није било офсајда.

Pogrešnu si ti utakmicu gledao.

Обострано повлачење, у којем је Савић чак више вукао њега, него што је Мојсов Савића.

Tačno, u takvim slučajevim odbrambeni igrač obavezno ima prednost. Nećeš valjda da vučeš čoveka i daš gol, ta već je jedan dao iz ofsajda taj Makedonac.

Dominacija.

I da: Drobnjak je definitivno bio u autu.

• Dzankee

Jericho
    Smesan je izlazak sa terena, ali bas bas smesan. Upropastili su finale kupa, vidi se da im tamo nije mesto, fali im osnovna kultura. Pa koliko je Chelsea BRUTALNO pokraden protiv Barselone, pa su odigrali do kraja. Jadno. Slaninarski.

+1 +1 +1 +1 +1 објаснио

Jericho

И опет објаснио..може лок

• Jericho

Ajde da su revoltirani napustili teren, nego bacaju dresove svojim navijacima, glume ludilo. Ocito vec spremljen scenario u slucaju loseg rezultata. Jeftino.

• Živinko

OVO JE NAMEŠTALJKA NA PRAVDI BOGA

NOVI SRPSKI POREDAK TRAŽI OTCEPLJENJE BOJVODINE ŠTO ĆE I DOBITI

NAMEŠTANJE UTAKMICE U KORIST BEOGRADSKOG PARTIZANA JE NEDOPUSTIVO ZA NAS VOJVOĐANE

OTCEPLJENJE JE REŠENJE!

• Ox

Mislim da je Drobnjak bio u autu.

• Букснетина™

Pogrešnu si ti utakmicu gledao.

Важи, ти си најпаметнији и све знаш.

Dominacija.

Па да, док је Толе ту доминираћете ви још дуго.

Pa koliko je Chelsea BRUTALNO pokraden protiv Barselone, pa su odigrali do kraja. Jadno.

Џерико објаснио, једини признао да је опасна крађа пала. Толе ЛОПОВЕ.

• Živinko

Oćemo JEDINSTVENU VOJVODINU ZA JEDINSTVENU VOJVOĐANSKU PREMIER LIGU KAKO BI BILI VEČITI PRVACI

• бури

SRAMOTA! PONIŽENJE ZA FUDBAL! GLEDAM OVE KAKO SE RADUJU I PITAM SE ČEMU! i VOJVODINA JE NASTUPILA ŠUPAČKI, ALI SE LOPOVLUKU MORA STATI U KRAJ, A TO IZGLEDA DA NEMA ŠANSE DOK NE VIDI CIJELI SVIJET... TUGA

• Сантјаго Коровјов

+1 +1 +1 +1 +1 објаснио

Иди у кладионицу и поштеди нас свог присуства.

• Пд

Ox
    Mislim da je Drobnjak bio u autu.

Ово је навијачки аргумент најнижег нивоа. Разочарао си ме брате, скроз.