Nešto sam razmišljao inspirisan petim gledanjem Independence Day-a, i došao sam do zaključka da bi vanzemaljci, ako su se već toliko razvili na tehnološkom nivou, uznapredovali i na kulturnom i prevazišli taj lovački karakter koji imamo mi ljudi. Moguće je da ne bi hteli da nas unište, već recimo da se nastane ovde u nekoj pustinji i da živimo u miru i blagostanju... Šta vi mislite?
- o
ne bi nas ubijali...mi bi bili robovi i radna snaga a i ozda bi dan zagotivili zbog umetnosti i muzike i ostavili nas u zivotu da pravimo umetnost i muziku za njih i da im budemo radna snaga...sto bi nas ubijali kad nas mogu iskoristiti

Па пази, с'обзиром да Господ Бог отвара тему у којој се пита шта нам је чинити ако ванземаљци дођу, свако са 1.32 грама мозга може закључити да смо га најебали. Пази кад ни тај Бог, како га зову смртници, не може да нас спасе. Онда све у курац! И дај да убијемо Бокија 13, да нас не брука пред ванземаљцима.
- KРоки Билбао™
Poubijali bi nas,samleli i koristili bi nas kao pogonsko gorivo.
Ovo nije šala. Već postoji kotao na Rome.

Mora se domaćinski dočekati gost iz daleka
http://www.novomilosevo.org.rs/pho09/sl_slanina_domaca_b.jpg

Mozda su vec ovde negde,mislim,na Zemlji...Videla sam jednog na Zlatiboru,kupuje prsutu i kajmak :D Ma koji vanzemaljci,kada bi dosli pobili bi nas kao zeceve,mada oni nam nisu ni potrebni da bi izumrli kao dinosaurusi,pored JK i Bokija 13 i mnogih im slicnih "estradnih licnosti" sami cemo da izvrsimo kolektivno samoubistvo...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.