Kad bi vanzemaljci došli ovde...
  • Gospod Bog

Nešto sam razmišljao inspirisan petim gledanjem Independence Day-a, i došao sam do zaključka da bi vanzemaljci, ako su se već toliko razvili na tehnološkom nivou, uznapredovali i na kulturnom i prevazišli taj lovački karakter koji imamo mi ljudi. Moguće je da ne bi hteli da nas unište, već recimo da se nastane ovde u nekoj pustinji i da živimo u miru i blagostanju... Šta vi mislite?

• Букснетина™

АХАХАХАХАХАХАХАХАХА Господ Бог се пита шта ће се десити ако ванземаљци дођу!

• Bruce

ahahahahahahahaha, odlično primećeno!

• Natnat

Gospode Bože...

• don_brate

АХАХАХАХАХАХАХАХАХА Господ Бог се пита шта ће се десити ако ванземаљци дођу!

• o

ne bi nas ubijali...mi bi bili robovi i radna snaga a i ozda bi dan zagotivili zbog umetnosti i muzike i ostavili nas u zivotu da pravimo umetnost i muziku za njih i da im budemo radna snaga...sto bi nas ubijali kad nas mogu iskoristiti

• Gospod Bog

Pa nisam sveznajući, to su masonske laži!

• djolepop

Можда су они већ овде па чекају да откријемо ворп спид да би могли да се прикључимо галактичкој федерацији планета?

• Earthworm Jim

Napravili bi nam piramide, Isidoru Bjelicu i Ajfelov toranj i tako još neka svetska čuda da nam dokažu svoju nadmoćnost.

A ako baš imamo sreće napravili nalog Aurore i Mogše u jednom. Po mojem proačunu zvao bi se AURORSHA072. lolo

• sunshine

Valja bi dali kaizenu jaci server da ovo cudo ne steka, onako iz sazaljenja...

• Gospod Bog

Ahahahahahahhahahahaahhaah. Doneli bi zvezdi titulu!

• Moćni Ming

Možda bi nas naterali da sišemo njihovu zelenu, zakržljalu kiticu...

• Eclipse

ma to sve bi bilo extra

• Букснетина™

Па пази, с'обзиром да Господ Бог отвара тему у којој се пита шта нам је чинити ако ванземаљци дођу, свако са 1.32 грама мозга може закључити да смо га најебали. Пази кад ни тај Бог, како га зову смртници, не може да нас спасе. Онда све у курац! И дај да убијемо Бокија 13, да нас не брука пред ванземаљцима.

• Chavez

Dio, spasi nas..

• Роки Билбао™

Poubijali bi nas,samleli i koristili bi nas kao pogonsko gorivo.

• Букснетина™

Ја би прво ставио Федора, Оверима, Крокопа и мене. Па ако то пробију, најебали сте..

• K

Роки Билбао™

Poubijali bi nas,samleli i koristili bi nas kao pogonsko gorivo.

Ovo nije šala. Već postoji kotao na Rome.

• JamesBond

Кад долазе ? Ја немам сучим да их почастим тренутно....

• Cenotaph

Evo ti petmaraka, trk do prodavnice i kupi sok u tetrapaku nemoj onaj na razblaživanje gosti su, neki keks i kutiju drine.

• GM

Не знам, Кизо... нешто ми делују превише жгољаво да од њих правимо сланину.

• дебели пацов

Mene zanima dal' vanzemaljke imaju sise?
    A šta ako dođu ovamo jer su nekim super radio uhvatili Cecine pesme pa misle da je ona boginja i hoće daje ustoliče za kraljicu sveta, da nam himna bude Grome moj ili Idi dok si mlad a ?

• kizo

Не знам, Кизо... нешто ми делују превише жгољаво да од њих правимо сланину.

To masoni šire dezinformacije i obmanjuju vaskoliko srpstvo da su zelembaći šlank metroseksualci. Štite svoje saveznike.

• kizo

Mene zanima dal' vanzemaljke imaju sise?

Imaju kurac.

A šta ako dođu ovamo jer su nekim super radio uhvatili Cecine pesme pa misle da je ona boginja i hoće daje ustoliče za kraljicu sveta, da nam himna bude Grome moj ili Idi dok si mlad a ?

Ne mogu oni to tek tako, ipak je ona u kućnom pritvoru!

• GM

хохохо. гуд ван.

• Gospod Bog

Njima dajte samo kupovnu rakiju kad dođu!

• kizo

Da mi njima udarimo vize? Onako, iz zajebancije, kad ne možemo nikom drugom. samo da vidimo kako je to.

• дебели пацов

A da im prodajemo mesto prebivališta za dobijanje državljanstva??? Namlatimo kintu.

• kizo

A da im prodajemo mesto prebivališta za dobijanje državljanstva??? Namlatimo kintu.

Kurac, dobiju naše državljanstvo i onda spiče u EU, a onda ovi nam zbog toga udare vize.

• Moćni Ming

Pustićemo JTU-a na njih...

• ghost_of_tragedy_

Mozda su vec ovde negde,mislim,na Zemlji...Videla sam jednog na Zlatiboru,kupuje prsutu i kajmak :D Ma koji vanzemaljci,kada bi dosli pobili bi nas kao zeceve,mada oni nam nisu ni potrebni da bi izumrli kao dinosaurusi,pored JK i Bokija 13 i mnogih im slicnih "estradnih licnosti" sami cemo da izvrsimo kolektivno samoubistvo...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.