Ko poslednji pobednik (118)
  • Energija

Nastavite. Zaboravih da vam odmah otvorim novu.
    Pobednik neka bude...Kika, iscimao se čovek.

• forget-me-not

Moj post je sasvim slučajno bio poslednji, vidi se da sam htela da Storma pobedi... A Energija kaže da je Kika pobednik, tako da... Čestitam :)

• Stormborn

Ja čestitam forget-me. Ona je najposlednjija. Al' dobro, moralna Kikina pobeda, jer se namučio. Samo meni jadnoj šipak. :(

• Reservoir dog

Kika se iskilavio, jadan.

• staklena

Hahaha, kakav finiš. :)
    Čestitam FMN!

• Reservoir dog

FMN ima neku Energiju...neophodnu za pobedu u ovoj igri ;-))))
    Čestitke.

• staklena

Hahaha, ovo je dobro zvučalo. :))

• Reservoir dog

Slučajno ;-))))

• staklena

Jesi li primetio da se najbolje stvari mahom dešavaju slučajno? :)

• Reservoir dog

Ovo moje je bilo "slučajno".
    Izvini, sada su me iznervirali, obrisaše mi definiciju.
    Boli me uvo zbog skora (u trenutku brisanja čini mi se da je bio 9:7), nego sada više ne mogu da vidim ni razlog, jer iz principa nisam ktitor.

• staklena

Pa i da si ktitor, ne bi opet video razlog.
    I meni su juče makli jednu definiciju, ali valjda smo se složili s time da im se može. Meni ne smeta to. Smeta mi kad uzmem da čitam nove definicije nailazim na neke koje stoje po par sati, skor im je u debelom minusu, i nikom ništa. E to me baš nervira.

• Reservoir dog

Ma ne zanima me skor, nego ajde da je neko sranje, ili zajebancija, nego skroz bezazlen izraz iz žargona sportskih novinara, definicija 1 rečenica, i bez primera!
    Mislim da mi je vreme za višemesečno hlađenje, jer neću da dozvolim da se nerviram (a počeo sam), na sajtu koji mi je ventil, i koji mi služi isključivo za zabavu.

• staklena

Nećeš verovati koliko ljudi ima taj isti problem! Ne bih da imenujem, ali svakako nisi jedini. Mislim da su neki pustili svoja internet mudašca malo više nego što se to od njih traži, umesto da shvate da ovo nije njihovo privatno vlasništvo i da su oni tu da služe tebi i meni, a ne da izigravaju roditelje.

• Reservoir dog

Meni bi mogli samo Ujka Vanja, ili Kuvajlija da glume roditelje, kada sam 39 godina, nabio u guzicu ;-))))

• forget-me-not

E, ljudi, hvala :)) Sinoć je bukvalno moj post ''uleteo'' posle Energijinog, ne znam kako :)

Šta ima kod vas? Obrisali vam najnovije definicije ili...?

• staklena

Dože, mudro zboriš, ali ne vredi kad se klinčadija osili pa glumi komunalnu policiju, čak im je i pendrek dat. :)
    Dez FMN. Ma brišu, nego šta. Bar da su istrajni u tome, pa da obrišu svaki put sve što smrdi, nego eto, kako im dune. :)

• Reservoir dog

Meni je vratio moderator koji je obrisao, tako da za sada "odlažem hlađenje" na neodređeno...
    I meni tako uvek uleti post, ali posle zaključavanja teme ;-))))))
    Ko gubi(m) ima(m) pravo da se ljuti(m) ;-)))

• forget-me-not

Bitno je da ne odustaješ! :)) Ni od pobede ni od pisanja :)

• Reservoir dog

Važno je učestvovati (parola gubitnika) ;-))))))

• forget-me-not

Evo, pustiću te da pobediš sledeći put :))

• Reservoir dog

Neću tako! :-)))))
    Kada sam bio mali-mali, nisam voleo da gubim, a još manje sam voleo da me puštaju, u bilo čemu.
    E to je bio problem, jer kvalitet nije odgovarao željama.

• forget-me-not

I ja sam takva bila kao mala, ljutila sam se i u ''Ne ljuti se, čoveče'' :) Sad mi je bitnije da učestvujem, a nekad me takav stav odvede do pobede, tako da... :)

• Reservoir dog

Da, da...igrali smo tada "Naljuti se čoveče" .

• forget-me-not

E, baš tako! :) To je bolji naziv svakako :)

• staklena

Upravo sam smazala porciju jagoda sa šlagom. Pa eto, zavidite mi. :)

• forget-me-not

:zavidi Staklenoj:

• Reservoir dog

Idi na onu temu moram nekome da se pohvalim!
    Ima se može se... I jagode, i šlag WoW.
    Što bi rekli tvoji sugrađani: "Jagode su jagode, a supermen je jak!"

• staklena

Ma šta ću na toj temi? Nema to istu težinu kad se pohvališ nekim random ljudima kao kad se pohvališ onima koji te "znaju". :)
    Nisam vam naglasila da sam odgore stavila i čokoladne mrvice, jedno je da mi zavidite, a drugo da me mrzite zbog toga. :)

• forget-me-not

E, a jagode su nešto mnogo skupe... Koliko, 250 dinara?

• staklena

Ma jok, 130 dinara kilo u Rodi. A lepe su bile, sočne, slatke..njamnjam. :)

• Reservoir dog

Ja bih ti zavideo, ali nisam neki jagodoljubac, mada kada ovako opisuješ... mmm

• forget-me-not

Stvarno? Ja mislila skuplje... Obožavam jagode :) Samo ne znam kako bih ovde u domu umutila šlag :))

• staklena

E jeste, zato nisam volela dom jer nisam mogla da spremam sebi hranu onako kako volim. Ali za šlag recimo, može da posluži i ona šlag-pena u spreju. :))

• Reservoir dog

Devojke, pozdrav!
    Samo se vi igrajte.

• staklena

Pozdrav Dože! Uživaj u lepom danu!

• forget-me-not

Poz, dođi nam opet :)

Joj, da, u pravu si, nisam se setila tog u spreju... Vidiš, nije ti to loša ideja :)

• staklena

Odoh i ja, spremam se za neki koncert. Mahmah! :)

• forget-me-not

Ajde, lepo se provedi! :))

• jacka

Nova tema... Gle, gle, gle... :)

• Natnat

Opa bato, novi krug!

• messalina

Krenuo :)
    Zaboravila sam da postoji ova tema.

• messalina

Nisam intruder!

• Natnat

Alarm,alarm...bip,bip,bip

• Natnat

Ne kmeči, šalim se :)

• Stormborn

:maše i BUkće: :Đ

• Natnat

Što bre bukćeš?

• АК

Некако ми необично да је ова тема у играма. То што рече Месса, заборавих да постоји.

Па шта има људи!