Ko nema facebook ?
  • eu

Da li ću konačno da čujem za neku osobu mlađu od 47 godina koja nema facebook ( osim mene ) i još par osoba koje mogu da nabrojim na prste jedne ruke ?

• D

Ja imam profil, ali nije na mom imenu. Nadam se da se to ne računa?

• :Dory:

A koliko prstiju imaš na jednoj ruci? :D

• Natnat

Zašto baš mlađu od 47? To mi jedino nije jasno.

• Букснетина™

Ko nema facebook ?

Имам и ја!!

• D

aleksandra007

Ja nemam profil na fejsbuku.

Da, sve ti verujem. Mahom ljudi baš ovako govore kako bi ispali kul

• Natnat

Ja sam onda kul.

• Burzum

Ја имам фејсбук налог на којем се представљам као деветнаестогодишња Црногорка која готиви ролеркостере и ОКЕЈ бенд. Користим слику неке фуфасте рибе из Пољске коју сам прогуглао. Користим тај налог како бих гледао слике младих дјева које своје информације и облине деле са јудеомасонима вођама корпорација, као и манијацима попут мене.

Налог са својим именом немам, не поседујем ни једну своју слику у дигиталном формату.

• Vučica21

Nemam fejsbuk profil jer smatram da ga je bezveze imati. Ako hoću sa nekim da razgovaram ja ću ga pozvati kod mene na kafu.

• eu

Od 100 ljudi mladjih od 47 godina, bar njih 97 ima profil na fb-u, imam proverene izvore informacija. 47 je okvirna granica.

• D

meni neće da se ulgouje na fejs. Izgleda je do servera.

jel ima neko sličan problem?

• Џими

Мени ради нормално.
    Него, не беше ли иста оваква тема?

• Л0Л

Царо, можда су избрисали Пандана јер си напаствовао ону ликушу лолололо

• D

не беше ли иста оваква тема?

Ne, to je bila defka :)

• Burzum

Џими, ајд дај ми пас од твог ФБ налога да гледам слике цава, капирам да их имаш доста, студирао си језике.

• Џими

Немам! Пола ме римувовало из пријатеља. :)

• Л0Л

Лула нема фејз, она је без Фјса и спејса.
    реко бих да је због тога царица ал енће да ми каже коју ми је оцену дала на дефиницију и зато је хејтујем!

• Burzum

Тебе, римувовале... Шта си ти Сојер, а ја тараба па да ме фарбаш? Немам времена да зујим код оног Филолошког, јес да је близу, али ко ће да се цима, а и добијем демотивациону мацолу сваки пут кад прођем изађе скрндеља више него из библиотеке на Петловом брду. Дај пас, нешто пробрано имаш сигурно.

• Џими

Е, Бурзуме, ал' мислио сам да ти набацим једну рибу тамо у октобру. Твој тип. Баш сам причао Мрмуну о томе. :)

• o

nisam dugo posetio fejsbuk

• Burzum

Мислио си у октобру, или планираш за наредни октобар, па ја до октобра има да прегорим, навучем се на пајдо, одем да берем малине за дневницу од 800 ђунти, или можда чак и најурим услов за трећу. Много је то времена. Дошли су последњи дани здравог разума.

• Џими

Тебе, римувовале... Шта си ти Сојер, а ја тараба па да ме фарбаш? Немам времена да зујим код оног Филолошког, јес да је близу, али ко ће да се цима, а и добијем демотивациону мацолу сваки пут кад прођем изађе скрндеља више него из библиотеке на Петловом брду. Дај пас, нешто пробрано имаш сигурно.

Озбиљно! Тамо 2009. кад је био актуелан онај лик што је силов'о девојчицу, а претходно је намамио преко мајспејса да се виде, па му она својевољно ушла у кола, па је овај обљубио; узмем ја и ставим у статус ''Правда за ТОГ ЛИКА'' (не сећам се како се зваше), био сам у фазону 'шта који курац клинка од 12 година тражи у нечијим колима у 11 увече'. И масовно ме побрисаше.

Ове остале што нису, њих углавном ценим, с њима могу и уживо да те упознам, јебеш фејс. :)

• Burzum

Озбиљно! Тамо 2009. кад је био актуелан онај лик што је силов'о девојчицу, а претходно је намамио преко мајспејса да се виде, па му она својевољно ушла у кола, па је овај обљубио; узмем ја и ставим у статус ''Правда за ТОГ ЛИКА (не сећам се како се зваше), био сам у фазону шта који курац клинка од 12 година тражи у нечијим колима у 11 увече. И масовно ме побрисаше.

Царе! Мене шурнаес душа обрисало са мсна када сам написао непосредно након смрти Џексонове: "баците клинца Мајклу у ковчег, има да васкрсне." После смрти сви су фанови. Неша Галија кад рикне, има да по њему назову простор испред Дома Омладине, или тако неко срање.

• Џими

Е, ал' Неша Галија је цар. :)) Ја не знам што га не готивите.

• Л0Л

Е, ал' Неша Галија је цар. :)) Ја не знам што га не готивите.

Трололололо

• merci

Него, не беше ли иста оваква тема?

http://vukajlija.com/forum/teme/8919-ponosni-nevlasnici-fejsbuk-profila

• Џими

Не тролујем, стварно. Ја сам мислио да је смарач док га нисам тамо неке 2002. гледао уживо са Галијом. Људи перу како свирају. :)

• Deku

Nešu ne gotivimo jer nema profil na feeejsssu

• Л0Л

ај окачи неки клип

• Џими

Ево, прогресив рок ствар, додуше старији снимак.

http://www.youtube.com/watch?v=yhCkhG8-4lU

• Burzum

Класичан офтопик. Какав црни Неша? Дај детаље везане за бицури, може и на ПВТ, кад смо већ испемовали бескорисну тему, дај бар да извучем неку информацију.

• Џими

Чек, саћу ти пустим ПВТ.

• Deku

eeeee pa 1989 su svi bili ok xD

• M

Mark Cukerberg nema Fejsbuk.

• Фејзбукманијак

Ја немам фејзбук налог. Реално смара ме, не разумем што бих га имао.

• свjecна свега

Ja imam profil od juče.Skomi Niklu(Miško Kluni).:) eto,nijesam na fb.Ja,kao ja.:)

• СМарко

Gimnazija Stojan Cerovic Niksic лолололо :Д

• свjecна свега

Baš si kralj,Maśa.:)

• СМарко

Јеа! :)
    сад ћу да ти пошаљем захтјев да лајкујемо слике :Д

• свjecна свега

Molim te,lajkul,please...hahaha

• СМарко

Јупииии :Д

• АК

СМарко
    Јеа! :)
    сад ћу да ти пошаљем
    захтјев да лајкујемо
    слике :Д

ахахахахахахахаха

• Facafacaa

Какав трансфер од теме...

• ne_moj

Fejzbuk je najpederskiji i najinfantilniji fenomen u 21. veku.

• Sub Focus

ја имам већ скоро три године лоло, али није на моје лично име. од пре једно месец дана сам га баталио да бих спремио пријемни, нисам ниједном отишо! лол :D

• Mariocar

Ja imao neko vreme..
    stvarno ne znam koliko!
    Ali bilo je oko godinu..mozda i malo vise.
    I onda kad sam video da je vnogo i da sam stvarno postao zavisan ( to je fora da sam primetis ) reko sam sebi jebes ti facebook i raskinuo ugovor sa FB-om :)
    ---

Мark Zuckerberg nema fejsbuk

-_- ima
    i profil i fan page i garant jos nesto

• SMAJ BOKE

ВЕЋ 2 МЕСЕЦА И ОСЕЋАМ СЕ ЛЕПШЕ.

• M

Fen pejdž nije isto što i profil, a ja sad potražio, nema čovek. Mislim da je to toga što je nekad rekao da su ovi što koriste Fejsbuk budale, ili tako nešto, pogrdno uglavnom, pa da ne jede ista govna ka i mi.