- eu
Da li ću konačno da čujem za neku osobu mlađu od 47 godina koja nema facebook ( osim mene ) i još par osoba koje mogu da nabrojim na prste jedne ruke ?
- D
Ja imam profil, ali nije na mom imenu. Nadam se da se to ne računa?
- Daleksandra007
Ja nemam profil na fejsbuku.
Da, sve ti verujem. Mahom ljudi baš ovako govore kako bi ispali kul

Ја имам фејсбук налог на којем се представљам као деветнаестогодишња Црногорка која готиви ролеркостере и ОКЕЈ бенд. Користим слику неке фуфасте рибе из Пољске коју сам прогуглао. Користим тај налог како бих гледао слике младих дјева које своје информације и облине деле са јудеомасонима вођама корпорација, као и манијацима попут мене.
Налог са својим именом немам, не поседујем ни једну своју слику у дигиталном формату.
- eu
Od 100 ljudi mladjih od 47 godina, bar njih 97 ima profil na fb-u, imam proverene izvore informacija. 47 je okvirna granica.
- D
meni neće da se ulgouje na fejs. Izgleda je do servera.
jel ima neko sličan problem?
- Dне беше ли иста оваква тема?
Ne, to je bila defka :)
- o
nisam dugo posetio fejsbuk
Тебе, римувовале... Шта си ти Сојер, а ја тараба па да ме фарбаш? Немам времена да зујим код оног Филолошког, јес да је близу, али ко ће да се цима, а и добијем демотивациону мацолу сваки пут кад прођем изађе скрндеља више него из библиотеке на Петловом брду. Дај пас, нешто пробрано имаш сигурно.Озбиљно! Тамо 2009. кад је био актуелан онај лик што је силов'о девојчицу, а претходно је намамио преко мајспејса да се виде, па му она својевољно ушла у кола, па је овај обљубио; узмем ја и ставим у статус ''Правда за ТОГ ЛИКА'' (не сећам се како се зваше), био сам у фазону 'шта који курац клинка од 12 година тражи у нечијим колима у 11 увече'. И масовно ме побрисаше.
Ове остале што нису, њих углавном ценим, с њима могу и уживо да те упознам, јебеш фејс. :)
Озбиљно! Тамо 2009. кад је био актуелан онај лик што је силов'о девојчицу, а претходно је намамио преко мајспејса да се виде, па му она својевољно ушла у кола, па је овај обљубио; узмем ја и ставим у статус ''Правда за ТОГ ЛИКА (не сећам се како се зваше), био сам у фазону шта који курац клинка од 12 година тражи у нечијим колима у 11 увече. И масовно ме побрисаше.Царе! Мене шурнаес душа обрисало са мсна када сам написао непосредно након смрти Џексонове: "баците клинца Мајклу у ковчег, има да васкрсне." После смрти сви су фанови. Неша Галија кад рикне, има да по њему назову простор испред Дома Омладине, или тако неко срање.
Него, не беше ли иста оваква тема?http://vukajlija.com/forum/teme/8919-ponosni-nevlasnici-fejsbuk-profila
- M
Mark Cukerberg nema Fejsbuk.
- АКСМарко
Јеа! :)
сад ћу да ти пошаљем
захтјев да лајкујемо
слике :Дахахахахахахахаха
- H
Nemam ja.

Ja imao neko vreme..
stvarno ne znam koliko!
Ali bilo je oko godinu..mozda i malo vise.
I onda kad sam video da je vnogo i da sam stvarno postao zavisan ( to je fora da sam primetis ) reko sam sebi jebes ti facebook i raskinuo ugovor sa FB-om :)
---Мark Zuckerberg nema fejsbuk-_- ima
i profil i fan page i garant jos nesto- M
Fen pejdž nije isto što i profil, a ja sad potražio, nema čovek. Mislim da je to toga što je nekad rekao da su ovi što koriste Fejsbuk budale, ili tako nešto, pogrdno uglavnom, pa da ne jede ista govna ka i mi.