Najveći trolovi na Vukajliji
  • Smirnoff_On_Ice

Ovo je tema inspirisana današnjim ispadom jednog od autora i njegovim besom na admine koji mu brišu postere i definicije sa ubitačnim skorom.Ako imate objavite neki link,defku, poster ili ideju koja je najčešće služila kao trol...Takođe mogu i skrinšotovi itd :)
    STROGO ZABRANJENO TROLOVANJE NA OVOJ TEMI!

• Rosoneri

oni sektalika-crkva posteri

• Bioshocker

TROLOVI ARČE U GUZ'CU

• Smirnoff_On_Ice

AHAHHAHA ,da jbt al je bilo toga :D

• Vajskrstese

http://vukajlija.com/recnik/autori/14155
    Samo udješ u njegove komentare, svaku temu pretvara u trolovsku ololo.

• Smirnoff_On_Ice

Jeste Kizo je žešći trol

• poltergeist

oni sektalika-crkva posteri

uuu sjecam se toga, dugo je bio ziv, nabili smo pun krc komentara, zamjenski čat...
    ma ko, gdje, kad, dođi pa da ti pokažem ko je u sekti.... lololo

• delija!

Kizo je najveci trol i debil i ustasa !

• Earthworm Jim

delija!

http://vukajlija.com/poruka-za-administratore/349519 Evo ti moj trol !: D

malopre

Hahaha, ne verujem kako je ovaj car našao forum uopšte. :)

• Rosoneri

cara naravno

• Vajskrstese

delija!
    Kizo je najveci trol i debil i ustasa !

a shta ti imash protiv ustasha dechko?

• poltergeist

ja vidim odavde da ovaj forum nece dugo da ostane ziv.... nepotrebna vrijeđanja su pocela.... hahaha

• delija!

A sta da nemam ?!

• СМарко

Еве
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/8488-moj-izbor-gibson-les-pol

А и око овог мог је било муке на фејсбуку кад је каизен објавио јер је у одабраним
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/25340-znate-kako-je-propao-rokenrol

• kurator

Kizo je najbolji trol u svakom smislu

• Earthworm Jim

delija!

A sta da nemam ?!

Dechko, da ti nisi ćetnik?

• Vajskrstese

pa zashto onda mrzish nas ustashe, dechko?

• Earthworm Jim

Vajskrstese

pa zashto onda mrzish nas ustashe, dechko?

Pa srboćetnik najgori...

• Vajskrstese

Pa srboćetnik najgori...

Ćetniku nisi dobrodošao ovde kod nas

• poltergeist

http://i55.tinypic.com/11rzxiu.jpg

evo od maloprije... nes u stilu foruma.... jos je ona ziva al stavio sam je ovak jer ima 69 komentara... u pm kako volim taj broj.... lolololo

• Smirnoff_On_Ice

Poltergeist upokojila se pre nekih deset minuta R.I.P

• poltergeist

vidio sam, bas steta... al et ostao je dokaz..... :D

• Ognjetina

pa i nema bas nešto trolova na vukajlkliji.... pet u vrh glave ne znam čemu u zadnje vreme tolika polemika o tome...

• Skočimiš

Tačno to, mislim da ciljanih trolova ima nekoliko komada ali ništa strašno, ovo ostalo su imbecilnosti blago retardiranih ljudi kojima nije cilj trolovanje već ne znam ni ja šta.... Zato sam za akciju da se nalog na Vukajliji plaća 500 kinte i da se prilaže potvrda psihologa da si normalan i da nemaš nekih težih nervnih oboljenja.

• Ognjetina

E ti su najgori sto se saplicu samo o svoje postove i kontaju da torluju a realno gledano sami sebe troluju da znaju trolovat....

• Skočimiš

Ma ja bi sve to u rudnik ili da prugu grade, majku im bašibozučku!

• Pepe González

kizo, najsofisticiraniji trol ikad. Trolovski organizam kreiran od strane Skajneta, kome su ugrađeni ultrazajebani trolovski algoritmi, poslan u prošlost, trenutno lociran na predelu Bosne, misija: trolovanje na Vukajliji.

• wojtek

Најбољи трол је онај кога до сада нисмо извалили да тролује.

• Skočimiš

Koja je onda svrha tog trola?

• Ognjetina

to onda ustvari i nije trol nego neka budaletina koja se drzi svojih načela pa okle god da mu dune....

• Earthworm Jim

Pa trolovanje. :)

• Ognjetina

at gamby

to je kao da kazes da je svrha jebanja da ne svrsis,ali ne ono da se trudis dok ona ne padne u trans nego da UOPSTE ne svrisis....

• wojtek

Није сврха троловања да ти кажеш некоме "олололо, како си глуп, јебем те у уста, тролујем те". Не, већ да потпалиш људе да се међусобно кољу услед нечега што си ти урадио, а да не будеш окарактерисан као трол. То је дефиниција трола.

ЕДИТ : Ако ништа друго, то је дефиниција доброг трола. Али, сваки има циљ да побуди емоције у другима кроз прикривено глупирање или сарказам.

• Ognjetina

wojtek

ne druze to sto si ti napisao je osobina dobrog tj kvalitetnog trola... ali poenta je da se na kraju iz aviona vidi da si ih pomako iz šina....

• Skočimiš

A kako znaš da je trolovanje?

• wojtek

Исправио сам се. Мада о томе овде и причамо.

• wojtek

A kako znaš da je trolovanje?

Ако је трол добар, онај ко је тролован то никада неће сазнати.

• Луди Чак

Није сврха троловања да ти кажеш некоме "олололо, како си глуп, јебем те у уста, тролујем те". Не, већ да потпалиш људе да се међусобно кољу услед нечега што си ти урадио, а да не будеш окарактерисан као трол.

Pa da, to je znanje, a ne da dođeš i najebeš se nekom majke ili tako nešto, to može svako. Fora je naložiti ljude do koske, a da misle da si ozbiljan.

• wojtek

Суптилност је кључ!

• Skočimiš

Ако је трол добар, онај ко је тролован то никада неће сазнати.

Pa koja je svrha tog trola? Na kraju će te proglasiti idiotom zato što vučeš neke stavove niđe veze.

• Пд

Војтече, ај ти си искуснији. Колико је траја Дуњица пре него што је проваљено о чему се ради?

• wojtek

Добар трол ће оставити један почетни пост, а километарску тему иза себе. Сврха троловања није курчење другима како си их зајебао, већ лична сатисфакција услед ложења људи на релативну глупост коју си постовао.

• wojtek

Војтече, ај ти си искуснији. Колико је траја Дуњица пре него што је проваљено о чему се ради?

Ја сам се повукао са сајта једно месец дана пошто је Дуњица почела. Одличан трол, али то су били почеци и тако нешто никада сада не би прошло. Мислим да је потрајало два-три месеца.

• wojtek

Na kraju će te proglasiti idiotom zato što vučeš neke stavove niđe veze.

Опет, ако си добар, они никада неће доћи до тог закључка, већ ће се клати међу собом.

• Skočimiš

Ne kontam i dalje svrhu takvog trolovanja, mislim da je poenta da u neka doba kažeš TROLOLOLOLO i da se onda ovi iznerviraju. A to tvoje je glumljenje idiota sa čvrstim stavovima zarad lične satisfakcije, nema onu srž trolovanja.