- M
Eto, i ovo postoji (nažalost). A sad pravila:
Pravilo prvo: prvo pravilo je da nema pravila
Pravilo drugo: je da mora da se poštuje prvo pravilo
Pravilo treće: nema oftopikovanja, mo'š samo da fališ i obožavaš http://vukajlija.com/recnik/autori/9667-a i njegov kurac.Krećemooo, uauaooeuaaaeou!!!
- M
Eternal, I am your bigest fan, can you slap me in my stupid face with your fat weiny cock? One more thing: Bači kurac, bači kurac da se igramoooo....
- M
Jedva čekam! Predviđam da ću morat' da mijenjam ovo "Jedva čekam!" u "Jedva čekamo!", jer će bit' minimum stotinu ljudi u ovaj fan klub.
- M
Ali Artemida nema ono što ima Eternal seljak. Eternal, isuči ga da ga vide.
- M
Važi onda. Mo'š li barem jednu sisu da pokažeš? Ili barem čmar?
- M
Viđi obrijane pikice! Napalih se, odo' da se ugasim nekako.
- dl
Ja bi se malo natakarila.
- s
molim da se razidje ovaj skup i svi licne karte na pregled.
- M
Samo se ti bucaj Tasmanijski sa Eternalom, ne ljutim se ja, i on mene daje da pijem njegovu rakiju, đe ćeš bolje trampe? :)
- M
Najgore u ovu trampu je prošla moja jetra, al' ko je jebe, neka nauči da se brže regeneriše.
- M
Da znaš da me otrova' rakijom, puna metil alkohola. Ali u redu tasmanijski, razumijem ako hoćeš da me ostaviš. Eternalu, idi i ti ako hoćeš, samo mi rakiju ostavi.

Gde nisi evo i sad se smejem.
Potsetnik
ES: ko e bre mene prijavio u ovaj klub.....briste moe ime s prve strane
RD: Avatar te je preporučio.
ES: molim vas izbrisite me s liste inace ce biti krvi....do kolena
EDIT: fala
Артемида: Сељо нема те на листи, који ти је? :)
Domina: hahahahahahahahahaha xD
JTU: Ко је уопште на листи:
Јелена Тихи Убица
Артемида
Добра Лоша Зла
Домина
Колач у чорби
Љижанин
БОГ
гамбу
Корлеоне
ко још?
Артемида:Корлеоне, Љиж...
ES: pa bio sam...to nie lepo od vas.....mislim stvarno......dobro je sto ste skinuli jer da niste zvao bi drugaricu d intervenise
Артемида:Ону гумену, на надувавање? Чула сам да је зајебана...
ES: to mi je bre zena......Milku Canic sam teo da zovem
RD: @ES
Ne znam da li se ovoliko smejem što sam neispavan ili zbog tvojeg pozitivnog ludila, ali :-)))))))))))))))
Zovi i mene ako ti zatreba vuča, vidim da si zaglavio u saobraćaju.
ES: Reservoir dog da samo znas kako je bilo meni kad sam video eternal seljak kucka....to bi mi bas sjebalo ugled koji sam gradio svih ovih godina.....moro sam popiem casu vode i kocku secera zbog toga....tako da cu verovatno tuziti ovu grupu i trazicu 2 i po dinara za kocu secera i casu vode i milion evra zbog pretrpljenog straha- e
Seljače, jel mogu ja u klub da te obožavam, jer mi baš nešto došlo da pripadam nekom klubu, a ne osećam se dovoljno snob da bih bila kučka :)?
- e
Hvala, Seljo, biću dobra ;)
- e
Sekretarica? Ja mogu da budem samo tvoja lična doktorka ;). Al' samo ako mi ES dozvoli :p