nedostaje mi.
  • Christine

a vama?
    mislim na staru vuku, mislim na određeni period, neke autore koji su otišli.
    slučajno naiđoh na ovu temu, ee, kul je bilo tad :D
    http://vukajlija.com/forum/teme/1506-sta-biste-uradili-za-ljubav?strana=1

te me je inspirisalo da pitam.. koje vam "vuka razdoblje" najviše nedostaje, i zbog čega?

• Vajskrstese

Nisam dugo na sajtu da bih diskutovao o tome ali sam se naslušao priča o boljim autorima, koji su odustali od vuke. Zanima me samo kako bi bilo sa njima sad.

• Christine

i da. nikada nisam pomišljala da napustim vuku, sem kada je otišao ujka vanja.
    taj lik je najkulji autor i najkulji čovek koga sam upoznala preko neta.

• BH

Nedostaje mi period kad sam se prijavio i kad sam imao 6 definicija dana za 15 dana i došao do treće strane posle mesec. :)

• Burzum

Опет Метузалем смарачина. Било је до јаја, ми смо олдскул. добре дефке, интелигентне и начитане њушке обитавале на сајту, ми нови смо криви што је све отишло у курац њањањањања. Што је било тога више нема, остала је само успомена.

• Christine

Nedostaje mi period kad sam se prijavio i kad sam imao 6 definicija dana za 15 dana i došao do treće strane posle mesec. :)

bleče, jedino sam tad mislila da si kul, onda si počeo jebeno da smaraš :)

• Пд

Онај прошли изглед сајта. Волео би да га бидим на пар дана, да ме прође жеља.

• Џими

Недостаје ми 2009. на Вуки, тад је сајт био најквалитетнији и није било клинчадије с Фејсбука. Тад сам почео да упознајем Вукајлијаше и било је кул јер још увек нико никоме није ишао на курац, нити је неко неког мрзео, а сад кад организујеш окупљање, мораш да пазиш да се не задесе неко двоје који се не подносе.

Недостаје ми Севаст да га зајебавам и да се прима на моје зајебавање, мртав озбиљан. :)

Недостаје ми Пиро на сајту, један је од најбољих аутора икад.

• Mr. Moon

Meni Cara... Nekako mi pusto bez njega. Vrati se Caro, svi te volimo.

• BH

Kris, i tad sam smarao, samo sam bio nov, pa nije bilo strašno. ;)

• Christine

da.. tad si mi i ti džimi bio kul :D

i meni nedostaju sevast i pipi..
    eto, da nije pipija sad bih spremala prijemni ili za antropologiju ili za istoriju umetnosti :D

• j

ko neki penzioneri jbt :D

nedostaje mi kominica ruza, zvaki smo je sljuta jer je imala bure na kome je to pisalo. kada sam odrastao skapirao sam da tu pise s.ljuta skraceno od sljivova ljuta rakija :D donica

• Роки Билбао™

Vracajte 2008/2009 pa makar ja bio banovan!

• Мatriks

Živo me zanima kako je bilo kada je kaizen omogućio registraciju na sajtu 2007.

• P

Meni fali onaj period kad je JTU vladao sajtom, fali mi stara Vuka, stara zelena boja, bez rankova i sranja, period kad je sve bilo jednostavnije, period kad su sve teme bile u aktivnim... :'(

• Пд

Мatriks
    Živo me zanima kako je bilo kada je kaizen omogućio registraciju na sajtu 2007.

Да не поверујеш, али кад је Каизен омогућио регистрацију, људи су могли да се региструју. Имали су своје налоге и били регистровани.

• Culle.haha

"Najomiljenije danas" i mali prst. Uvek je postajao jebeno duhovit lik negde oko 04:00 na četu.

• Ј

Недостаје ми МОГША.

• bicebice

nedostaje mi opuštena varijanta..nije je nikad bilo, ali je ličilo da je ima...nekako je sujeta bila manje izražena....ili sam bijo glup pa nisam primećivao...

i realno, nedostaje mi Cara...već...

a najviše mi nedostaje Dankan...i one zajebancije s njim...prženje majmuna mladih......ne bi mu baš dao rč, al bi voleo da se nekako vrati to vreme...

• Christine

e da, fali mi da budem najaktivnija na četu i igrama na forumu, kad smo barra i ja spemovali kao nenormalni i imali najviše postova u jednom danu, fak jea.

• Predražinjo

Nedostaju mi Insolentna i Euglena... i njihovi "blizanački" postovi... ponekad sam imao utisak kao da jedna piše :)
    Nedostaju mi Igre na forumu.
    Nedostaju mi komentari Iskusnog interpretata.

• Christine

Kris, i tad sam smarao, samo sam bio nov, pa nije bilo strašno. ;)

realno.. :)

• Мatriks

Да не поверујеш, али кад је Каизен омогућио регистрацију, људи су могли да се региструју. Имали су своје налоге и били регистровани.

Bukvalisto, mislio sam na to kako je izgledao i kakvo je bilo stanje sajta npr. od avgusta do decembra 2007.

Edit:

Nedostaju mi komentari Iskusnog interpretata.

On je još uvek na sajtu, rokao je komentare u zadnjih par dana.

• Earthworm Jim

Meni fali onaj period kad je JTU vladao sajtom,

Nedostaje ti period kojeg nikad nije bilo?

• Триша

Nedostaje mi kad sam bio Sonoftomorow... i... pa ne baš puno, jedino mi nedostaje što su mi sve defke bile sjajne kad sam prvi put došao a onda kako sam postajao sve aktivniji (i zavisniji) na sajtu počeo sam da tražim "kvalitet".
    Što se tiče članova, ja ne znam nikog iz tog perioda... jedino me interesuju likovi poput Ujka Vanje koji su bili baš baš na početku sajta...

• Christine

aa, kako je kul bilo kada su postojali i "traženi" termini, pa nemaš inspiraciju za definisanje, ti lepo odeš tamo :D a bilo bi fino to vratiti..

• Пд

Nedostaje ti period kojeg nikad nije bilo?

Као да је рекао да му недостаје период кад је Славко писао добре дефиниције. :)

• P

Nedostaje mi definicija dana, najomiljenije danas i taj takmičarski duh.

• Burzum

Бора Дрљача и кувајлија лолололо. Вирус15, се сећа неко те њушке.

• L@ki

Претерано серете ............

• Фејзбукманијак

Вирус 15 највећи дркаџија сајта. Како га се не сећамо!

• P

Ja sam njega viđao samo u momentima kad bi napravio sranje pa bio banovan. :)

• Burzum

Мени недостаје Плавањац. Озбиљно, лик је имао кило дефки од којих само по нека ваља, али та која ваља иако са много правописних грешака убоде жицу скроз.

• Л0Л

Недостаје ми мој живот пре доласка на овај сајт...

• Џими

Вирус15, се сећа неко те њушке.

Где не...Пејн ин ди ес за мене.

aa, kako je kul bilo kada su postojali i "traženi" termini, pa nemaš inspiraciju za definisanje, ti lepo odeš tamo :D a bilo bi fino to vratiti..

То и даље постоји, само нема линка који води дотле. :)

da.. tad si mi i ti džimi bio kul :D

Немаш појма. Џими је сад никад куљи.

• Фејзбукманијак

Недостаје ми Цара. Ал ми драго што је КОБЈАСНИЈО! И отишао као легенда. Ма јебено је ЦАР!

• Christine

Недостаје ми мој живот пре доласка на овај сајт...

to postoji? o.o

• Стеван

Burzum

Мени недостаје Плавањац. Озбиљно, лик је имао кило дефки од којих само по нека ваља, али та која ваља иако са много правописних грешака убоде жицу скроз.

+1

• musssashe

sa elennom nadmudrivanje slikama, nocni cet sa merci, mesjom...lingvistickog praseta komenti...interesantnije definicije, umniji posteri, pametan forum, ...plavjanaca zaboravih..sto pomenu burzum..

• Earthworm Jim

Meni nedostaje subota... Doduše ne cela, samo neki fragmenti.

• Christine

i gospodža, njene defke su prajsles.

• Триша

Nedostaju oni seksualni manijaci koji su bili prave Bitches and Snobs...

• Пд

Мене првог нервира кад крене кењање о било чему на тему "раније је било до јаја, сад је све срање", али што јес јес - било је боље. Што рече неко малопре, није било клања по сајту као сад.

• Mr. Moon

Вирус15, се сећа неко те њушке.

Tu vam je Virus. Piše defke...

• Christine

peki, relano, meni je sada najlepše :)))
    ali, eto.. i tada je bilo sasvim ok.

• Tulumbac

Meni nedostaje Murbi car. Sve ostalo, njah...

• Korle

Nedostaje samo kvalitetno zezanje, ništa više od toga. Sad je sve mnogo ubrzano, svi nešto jure tu jebenu popularnost i čekaju da prođe 24 sata kako bi postavili još jedan bezvezni poster.

• javio

nedostaje mi Dankan...i Ko poslednji pobednik....

• Burzum

Било нас је мање. Људи једнако говна, више гована једнако септичка јама се ПРЕЛИЈЕВА!

Овај сајт је као крчма на путу између две вукојебине, ту долазе уморни од живота не би ли се одморили, остану како коме колико треба, напишу неке добре дефке, праве срања по форуму, небитно. Е сад, многи се дигну из бедака, или скупе животна муда, у међувремену се консолидују и изграде своју личност, запале са сајта и не врате се више (или наскоче на превише курчева, или пробуше превише пички па баш и није паметно да наставе боравак овде).

Нема везе, они оду, дођу нови пацијенти, и они имају шта да оставе иза себе. Заправо, само ми највеће специјалчине без перспективе, јебене лење мешине седимо овде, и даље смо активни још од 2007, 2008 или 2009. године. Многима је овај сајт био део свакодневних активности, неким новим људима ће бити, али ми смо се синови и кћери баш навукли. Запитајте се да ли постоје бољи начини да утрошимо своје слободно време.

• Christine

i Ko poslednji pobednik....

pozdrav od prve, prave i jedine pobednice te igre ;)