NATO u Srbiji od 13. do 15. juna 2011.
  • Sajsi

NATO je na svom sajtu objavio da će u junu održati jednu od najvećih konferencija u svojoj istoriji, i to u Beogradu http://www.act.nato.int/smpc ! Iz nekog razloga se o ovom skupu ne govori javno u Srbiji.
    Eto ja samo da vas obavestim.. Ima na fejsu i grupa o tome, pa ako neko hoće da protestuje nek je lajkuje, biće objavljeni termini.

• Скелетор

idemo u NATO ondaK lololo!

• Bruce

Prilika da im svima odjednom pljunemo pod prozor...khm, da pokažemo istorijska globalistička htenja srpskog naroda i da kažemo jednom za uvek, glasno i jasno: "Čiko, je l` sav ovaj lebac tvoj?"

• Др Јанковић

Предвиђам неко велико срање. Препоручујем грађанима да на време припреме барикаде и да прибаве залихе.

• Др Јанковић

Предлажем грађанима да на време припреме залихе и забарикадирају прозоре, јер ће опет бити вееееелико срање.

• Tom Ripli

Лепа прилика да им се извинемо.
    Само да средимо разрушене зграде генералштаба, да им не приређујемо непријатности.
    Нисам знао за то, добар пример колико су медији у Србији отворени....

• nem0

Ма бомбу и све у пичку матер'ну.

• Earthworm Jim

Pa, jedino što je zabrinjavajuće jeste što toga nije bilo u vestima. Iskreno, zabole me baš što dolazi NATO, jedino što će da bude problem jeste opstrukcija saobraćaja i vrlo verovatna lomljava grada prilikom protesta protiv dolaska NATO-a. Lako je Dačiću da se kurči kako je uspešno odbranio grad na Mladić-mitingu, kad su miting pravili radikali.

• Petar Pan Pezo$

koje smo mi Srbi pičke, nemam reči. Pa zar njih u kuću da pustimo...

• Bruce

freek - pogledaj moj post pa se seti filma:

Slinavi klinac: "Čiko, je l` sav ovaj lebac tvoj?"
    Petre Prličko pekar: "Jeste, pa šta?"
    Slinac: "Pa što ga onda ne jedeš, čiko?"

Volim ja moju Srbiju više nego svu planetu, ali reci iskreno - Misliš li da se mi išta pitamo?

• Bruce

Zeleni Zub prezire slavu! Ali voli slavski kolač...

• чкама_лама

А који су се курац наврзли више на овај напаћени Балкан?!
    Што нисмо нека јебена тунгузија да починемо и од Европске Уније и од НАТО-а и од осталих курчина ааааааааааааааааааааа!!!

• Warner von Latinsche

Лепо од њи' што нас посећују. Добро нам дошли!

• P

Zato što smo kao i srednja Amerika na zajebanom mestu i onda su morali da nas iscepkaju da lakše kontrolišu.

• Борко

БГ је мој град. Радије бих да је га ја уништим, него они да се курче како је све прошло без фрке. Ал јбг, немам ја томахавке, касетне бомбе и авионе.... Ипак они то раде профи зар не?

• Стеван

Је л' знају они да ја имам испит 15-ог?

• Триша

Neredi će da zavise na kraju od toga koliko će određene figure iz policije zatvoriti jedno oko na ovo za NATO.

• _

Лепо од њи' што нас посећују. Добро нам дошли!

Слажем се. Јебала вас малограђанска затуцаност и великосрпске претензије. ДОСТА митоманске политике!
    Сви наши пријатељи су добро дошли а НАТО је данас наш пријатељ.

• Earthworm Jim

Слажем се. Јебала вас малограђанска затуцаност и великосрпске претензије. ДОСТА митоманске политике!
    Сви наши пријатељи су добро дошли а НАТО је данас наш пријатељ

http://media.moddb.com/cache/images/members/1/431/430462/thumb_620x2000/TrollFaceDancing.gif

• Sajsi

uopšte nije poenta u velikosrpsvtu, već u poginulima i povredjenima tokom '99. kojih je bilo raznih nacionalnosti. I broja obolelih od raka koji se od '99e usedmostručio, kojih je takodje raznih nacionalnosti.

• Earthworm Jim

uopšte nije poenta u velikosrpsvtu, već u poginulima i povredjenima tokom '99. kojih je bilo raznih nacionalnosti. I broja obolelih od raka koji se od '99e usedmostručio, kojih je takodje raznih nacionalnosti.

Jbg, to stoji, ali tom logikom ni sa Švabama ne bi trebalo da imamo nikakvu saradnju (niti da imamo tamo gomilu gastarbajtera), niti da Japanci imaju bilo kakav kontakt sa Amerima.

Jbg, bilo - prošlo. Lepo kaže onaj lik iz Munja, što ulaziš u frku kad si slabiji.

• Цар

Ја прочит'о данас летак на једној бандери. Изем ти ја медије, кад су толико информативни.

Елем, на том летку стоји сајт: http://antinato.in.rs/

• ЏелА

Jbg, to stoji, ali tom logikom ni sa Švabama ne bi trebalo da imamo nikakvu saradnju (niti da imamo tamo gomilu gastarbajtera), niti da Japanci imaju bilo kakav kontakt sa Amerima.

Ali to je bilo odavno i ljudi koji se sećaju toga ima relativno malo, bombardovanje se desilo skorije i još uvek se vide ožiljci svuda po Srbiji, nije lako zaboraviti sve nakon 10-ak godina.
    Ali kao što si rekao u prethodnom postu, nije zabrinjavajuće to nego činjenica da niko nije smeo da objavi na vreme, mada ih i podržavam delom, bolje ostaviti što manje vremena za pripremanje protesta i nereda nego čistiti posle toga.

• Sajsi

nije bas bilo pa proslo, ljudi i danas masovno oboljevaju od raka, i sutra ce, ako udjemo u nato nasi momci da ginu negde tamo bez razloga.

• Др Јанковић

ljudi i danas masovno oboljevaju od raka

То не може никако да се припише САМО Нато алијанси. Океј, они јесу рапидно убрзали процес, али нису они једини узрочници. Та тврдња баш не стоји.

• musssashe

sve mi to smrdi da ce opet biti "bolje rat-nego pakt"
    E sad. Pitanje je jesmo li se vec jednom zajebali il ne.

• _

Руси су нас издали и '91 и '95 и '99 а у Србији је и даље укорењено мишљење да су нам они браћа. Наш народ слабо памти. НАТО данас није НАТО од пре дванаест година зато што Србија није она Србија од пре дванаест година. Друге су карте подељење битно је да одиграмо прави потез док имамо времена.
    Морамо да прихватимо партнерство и заувек се курталишемо ратних претњи. Сигуран сам де ће бити проблема. Србија је одбила један Зе4 а данас у Книну има више муслимана него Срба

• Sajsi

Океј, они јесу рапидно убрзали процес, али нису они једини узрочници

pa zar je rapidno ubrzanje mala stvar?

• musssashe

rusi su dali zeleno svetlo 99

• Sajsi

rusi su picke prema nama, to stoji

• Др Јанковић

Није мала ствар. Али, само желим да кажем да је малигних обољења било и пре и после бомбардовања.

• Sajsi

"bolje rat-nego pakt"

rat je jos vece govno, ali i ako pristupimo paktu podrzacemo rat, samo malo dalje od nas. jedino mislim da nije uredu sto se to tako taji od gradjana, ako vec razmisljaju da pristupe, trebalo bi da naprave referendum. ne verujem da bi nas bas bombardovali ako ih odbijemo

• Baron011

A krompiri su zlato a ne NATO!

• industrial

Ne znam, ali znam da je nedopustiv pleonazanm.
    A ima li ičega goreg nego kad se nepismeni private politike?

• Јова

Mene interesuje kako uopšte mogu praviti takvu konferenciju u Beogradu kad Srbija nije u NATU. Mislim, znam argument - može im se, ali ipak, nejasno mi je, mora biti razlog zašto u Beogradu, i moralo je biti odobrenje srpske vlasti.

Koliko ja znam, zvanični stav Srbije je vojna neutralnost, ili sam i ja već neobaviješten kao Voja, možda su u međuvremenu promijenili stav.

• Сантјаго Коровјов

E meni ide na kurac sve to. Opet će sjebati grad. Opet će žgadija da jede govna po centru, opet će blokirati ceo grad i to zbog raspalih govnara odande. Ne kapiram koji kurac traže kod nas.

• Sajsi

izvini rambo, samo sam citirala
    trebalo je da stavim navodnike

• Bruce

Mene interesuje kako uopšte mogu praviti takvu konferenciju u Beogradu kad Srbija nije u NATU. Mislim, znam argument - može im se, ali ipak, nejasno mi je, mora biti razlog zašto u Beogradu, i moralo je biti odobrenje srpske vlasti.

Koliko ja znam, zvanični stav Srbije je vojna neutralnost, ili sam i ja već neobaviješten kao Voja, možda su u međuvremenu promijenili stav.

RTS Dnevnik 1
    "Predsednik Srbije Boris Tadić je u svom izlaganju povodom otvaranja konferencije NATO u Beogradu izjavio kako je u pitanju uspeh srpske politike u evrointegracijama i jasan signal svima koji smatraju da Srbija nije raskrstila sa prethodnim režimom.
    Ujedno, Predsednik Tadić je obavestio građane Srbije da izbora više neće biti jer su previše skupi za posustalu srpsku privredu, te će se ponovo održati tek po ostvarivanju dugoročnih ekonomskih ciljeva."

• S

Jebeni Srbi... Mi Srbi smo stoka najveca i nema nam napretka bez govnjive motke.

• Lutak iskrivljenog L

tadic ce da im se izvine sto su nas bombardovali, i ostalo

mozda tadic deluje samo pickasto, ali to sto radi je na neki nacin u duhu ove pesme

Ja
    kći Božja
    Srbija
    izjavljujem dragovoljno
    kroz lance i žicu
    pred svedocima
    Silom, Mukom i Nepravdom
    da kriva sam i da priznajem krivicu!

Kriva sam što sam neko
    a ne niko i netko
    Kriva sam što u doba
    opšteg Srbobrsta
    idem u pravoslavnu crkvu
    doduše, poretko
    i što se krstim ovako
    s tri prsta!

Kriva sam što jesam
    a treba da nisam
    Kriva sam odavno
    što stojim uspravno
    i gledam u nebo, umesto u travu
    Kriva sam što se drznuh
    protiv krivde
    kriva sam
    što opet slavim svoju krsnu slavu!

Kriva sam što pišem i čitam
    ćirilicom

Kriva sam što pevam
    smejem se i psujem
    (a ponekad i lajem)

Kriva sam, i priznajem
    da ne znam što znam, i da znam što,
    ne znam

Kriva sam i da završim
    s najvećom krivicom
    (pre nego što se zacenim od smeha)
    Kriva sam, tvrdoglavka
    što sam Pravoslavka
    i Svetosavka i što ne verujem
    u sveti zločin i oproštaj greha!
    Kriva sam i grešna, dakle što
    postojim
    i kad već postojim i još drsko stojim
    što bar ne priznam da ne postojim!

Ako to priznam
    da sačuvam glavu
    izgubiću časni krst i krsnu slavu
    Ako ne priznam
    crno mi se piše
    ceo svet će na moju Zemlju da kidiše
    Rulje bivših ljudi
    lopova i golja
    čopori robota i drugih monstruma
    kidisanje na moje voćnjake i polja
    i na moje bele kuće pored druma
    oko kojih, kao najlepše odive
    cvetaju trešnje, jabuke i šljive (...)

Moja ružna slika
    ozarena lika
    koju umnožavate u večeri i jutra
    to je slika vaše svesti i podsvesti
    To nisam ja, spolja
    to ste vi - iznutra!
    Mnogo smo važne
    Zemljo moja mila
    Ja i Moje sestre
    Istina i Pravda
    čim se na nas digla ovolika sila
    čim su na nas zinule krivda
    i nepravda

Šta će ovde džihadlije
    krstaši
    ameri
    koji Mi čerece sinove i kćeri
    Mora da su čule belosvetske bande
    da imamo zlatna Srca
    pa ih vade
    da ih presade u sopstvene grudi
    ne bi li i oni tako bili ljudi (...)

Ja se ne plašim smrti crne duge
    već ropskog života i bolesti duge
    Smrt je česta pojava medj nama Srbima
    kao što su proleće
    leto
    jesen
    zima
    I nije strašnija
    pogotovo danju
    od suše
    poplave
    zemljotresa
    mraza
    kad je čovek sretne na svome imanju
    okadjene duše i svetla obraza

Zlonamernici
    siti i maniti
    sve mi zabraniste u rodjenoj kući
    al ne može mi niko zabraniti
    da pevam i da se smejem, umirući
    A to se vama više ne dogadja
    ni kad svadbujete
    ni kad, vam se radja!

Poštedite me koca i konopca
    i razapnite me na vrhu planina
    kao vaši praoci što su mog praoca
    Isusa Hrista Nazarećanina

Ja ću da gledam
    a vi zažmurite
    Inače će vam se oči rasprsnuti
    od sjaja mog lica
    Samo požurite
    Što me pre razapnete
    pre ću vaskrsnuti!

• Л0Л

А сад озбиљно, ови моји су већ кренули у кампању против тога
    http://www.skoj.org.rs/22.html

• Johnny Kurajber

U ekstra, kada dođu na konferenciju sigurno će biti njihovih vojnika...pa kada izađu u grad uveče ala ćemo ih peglati po splavovima i klubovima...vrh...

• dzoni auditore

Kada NATO bude odgovarao za ratne zločine počinjene na našim prostorima kao što odgovaraju Srbi onda će biti dobrodošli. Niko ne može da me ubedi da Vesli Klark nije ratni zločinac, čovek je na javnom skupu prikazao bombardovanje železničkog mosta (čini mi se u Surdulici), kada su izginuli civili, i rekao je ovo "imamo priliku da vidimo odlično odrađenu akciju, nažalost, u tom trenutku je naišao voz, ali akcija je bila odlično izvedena". Kasetne bombe i kršenje raznih konvencija neću ni da pominjem. Oni su za svojih 3000 žrtava digli ceo svet na noge, a mi o našim žrtava moramo da ćutimo.

• kamikaza2

Jebem im majku agresorsku, klasično iživljavanje nad nejači, da pokažu kako su pobedili i sad ih dočekujemo kao Bogove. Tadić priča kako je to jasan znak evrointegracija, a oni nas realno neće u EU. Šta će im sirotinja, mažu oči kako bi plasirali svoje proizvode kao mesto nam je sa njima u EU, a sa druge strane postavljaju uslove koje ni jedan narod nije morao da ispuni. Sad odjednom je Hadžić postao tako bitna prepreka,e što je važan u p lepe m, kad njega damo tražiće da priznamo Kosovo, kad i to uradimo opet neće biti dosta. Zašto se truditi biti dobar sa nekim ko neće da budete dobri. 99-e nas vratili u srednji vek i sad nas kao oporavljaju, užas
    http://www.youtube.com/watch?v=Hi4vCxexofg

• Bruce

Tadić priča kako je to jasan znak evrointegracija

kamikazo, ja se zajebavam, nije to Tadić još rekao, tek će :)))

• [

Jebeni ktitori, kladim se da su oni organizatori tog skupa!
    Ozbiljno Džoni, mi smo povukli tužbu protiv NATO da bi ušli u Evropu i to je gotova priča. Kad budemo ušli u NATO, znaćemo da nas neće oni napasti više, a ako nas neko drugi napadne (Albanci recimo) imaćemo jaka leđa. I nemojte sad one priče "ali nećemo da šaljemo decu u Avganistan, Afriku itd" zato što ljudi tamo dobrovoljno idu i sad, niko ih ne tera pa odlaze. Kao prvo, velike su pare, kao drugo, verovali vi ili ne, postoje ljudi koji bi se pre ubili nego sedeli u nekoj kancelariji. Neki ljudi žele da budu vojnici, ceo život se spremaju za to i vole svoj posao.

• kamikaza2

nije to Tadić još rekao, tek će :)))

Pa šta će drugo realno i reći, možda znak pomirenja Srbije sa "civilizovanim" svetom. Ako se i pojavi negde sa njima jedino što može da im kaže oćete sa šećerom ili bez šećera, kao neki konobar