Сех и Град СПИНОФФ
  • Surovi

Дакле, имам идеју да напишем сценарио за сех и град спиноф серију која ће се звати Дркање и Село. Или Бацање и Предграђе. (велики ми је проблем да пронађем ПРАВИ назив, али схватили сте поенту из ових недовољно добрих примера)
    Серија не пуца на високо, већ ће бити ту чисто ето, разоноде ради. Као и поп музика. (ваљда ће бити занимљивија од срећних људи)

Радња се дешава у неком српском селу, где живе 4 најбоља друга. Главни лик има фацу као стопало(у даљем тексту ->стопало) и коврџаву косу, ради у сеоским новинама где пише колумну о свом животу. Има једног риђег друга (у даљем тексту као риђи), једног смеђег(смеђи) који је ожењен и једног плавог(плави) који је старији од свих њих 40 година.

У свакој епизоди(која год да је радња) они онанишу барем једном.

(осим плавог, који то обави пар пута, а такође практикује и анимал сех са кокошкама, прасићима, козама, магарцима итд.)

(као што плави то ради више пута, риђи обично не успе то да обави ниједном, осим у епизоди РИЂИ, у којој ће он то радити једно 75 пута)

(смеђи ће у свакој епизоди барем јдном дркати, али ће пре сваког чина имати један кратки монолог у коме ће испитивати моралност свега тога и осећати грижу савест што није у стању да дрка на своју жену него на комшиницу, или пак неку краву)

(стопало ће упражњавати ову радљу минимум једном по епизоди, али ће сваки пут осетити неко дубље значење у свему томе, што ће представљати тему сваке епизоде)

Поред дркања, када се осете депресивно, ићи ће у групну набавку најновијих опанака, који су за своког од њих страст. Иако се у селу већ одавно опанци ретко носе, они имају потребу да их поседују што више.

Такође ту је присутна и њихова добра другарица -> брката Стана, која разуме њихов мушки свет и често блеји са њима.

Седе у локалној кафани и напијају се до бесвести и обично покушају да приведу неку од румених сељанчица из оближњег школског дворишта, увек без успеха.
    (они су наравно у касним 20им и раним 30-им, док је плави одавно сед, и има унучиће)

Суочени са неуспехом одлазе кућама, где се на крају сваке епизоде даје наговештај шта ће да раде... (увек исто)

Мислио сам да буде нека као ББЦ серија од 6-7 епизода по сезони. У тих 6 епизода треба проћи кроз основне проблеме са којима већина може да се поистовети блабла...
    --

друга сезона треба да представи 4 млађа момка (3 и један матори) у предграђу (дакле мало урбанијој средини) који пију у паркићу или испред зграде, дрогирају се и наравно дркају :)

--
    ово овде пишем зато што ми треба:
    1. Адекватан назив
    2. ваше мишљење о свему томе
    3. помоћ? што у идејама за епизоде, што у можда активној сарадњи :))
    ---
    ето мало зајебанције...

• wojtek

1.Мислим да би по некој аналогији серија требала да се зове "Маструбација и Село", ал није нарочито звучно.
    2.Мислим да је идеја феноменална.
    3.Каква ти помоћ треба?

Јел читаш ЦКМ или гледаш Фемили Гај?

• gospodžo-zgaziš-me

Бојим се да ниси 100% оригиналан... Већ постоји позоришна представа "Секс и село", не знам да ли си чуо.

• Surovi

@gzm
    nisam čuo za predstavu. ništa od svega ovoga onda :)
    ovo je trebalo više da liči na neke seoske nepristojne ljude, ali jbg... ionako nikad ne bi ni bilo realizivano :)) možda kao internet zajebancija :) kačimo na jutjub i slično...

a to seks i selo jel si gledala? čini mi se kao da je veroatno loše.

--
    @ wojtek
    mrzim ckm i ostale muške časopise zato što furaju neki fazon koji je meni potpuno gej i neduhovit, a femili gaj mi je izuzetno nezanimljiv (tačnije dosadan).

(da se razumemo, nisam jedan od onih koji veliča sautpark a spušta femili gaja, ameriken deda ili simpsonove... meni je sve to sranje, osim što mi je sautpark malo originalnije sranje od ovog ostalog sranja)

sad mi više ne treba pomoć, pošto mi je gospodža sjebala koncepciju :)

• dovlinhos

Ma nek se zove Drkačina i Vukojebina. To bi jebalo mamu Seksu i selu. Ne odustaj, Surovi, ovo je mnogo dobro! Niko do sad nije propisno isprozivao Sex i Grad, a treba ga prozivati. Glavna fora bi bila da bude slična latino-džez muzika :) Što se tiče težine izvodljivosti, ne mora to da bude serija. Napravi kao jednu epizodu, tj. kratak film. Mogu ja da pomognem s čim treba, svojevremeno sam se pomalo pačao u sve što ima veze sa snimanjem (prevashodno režija, ali i sve ostalo, uključujući i glumu).

• Surovi

:))

udahnuo si mi život u projekat :) mora da bude serija. pa makar i 3-4 epizode po 5 minuta :)

( može mnogo više)

mora da bude serija, kako bin kasnije snimiili film :))

kurd može da bude pandan onoj plavoj što se jebe iz dana u dan :)

• dovlinhos

A možda bi bila fora da se likovi zovu identično kao ribe iz Sex i Grada: Keri, Šarlot, Miranda i Samanta?

• gospodžo-zgaziš-me

Што си се бре одма издепримирао Сурови? :)
    Представа је онако, није ништа посебно, и била је само делимично прозивка С и Г, а не овако big guns прозивка. Само сам скренула пажњу да нешто хумористично а инспирисано С и Г већ постоји. Они су се више залуђивали разликом између опанака и чизама.

Латино-џез музика :)))) АААахахахаха, савршено.

Некако мислим да би ово био бољи цртани него серија. Је л зна неко да програмира у Флешу?

• Gvozzden

Mislim da definitivno treba snimiti i *about the movie* parodiju.Ono kad glumci pričaju kako je sjajno bilo raditi sa tim i tim rediteljem a gej reditelji i producenti prepričavaju zgode i nezgode sa setova.

• Surovi

ja imam negde nekih stotinjak kratkih crtaća u flešu :)
    al ja bih ipak igranu seriju pošto ne umem tako dobro da crtam da to ispadne kako treba :)

• gospodžo-zgaziš-me

Ако треба, сви ће ти помогнемо сас цртање. А што се глава тиче, само одсеци главе овима из серије пошто је ионако прозивка, зар не би било сјајно :) Теби у суштини за 1 цртани треба неколико позадина, главе и једноставна тела и опанци, наравно.
    Мени се чини да би цртани био бољи... смешнији...
    Плус што серију може да сјебе и глума ако није добра - мени је увек смешнији смешан цртани него не знам како смешна глума, треба ти гомила реквизита, место за снимање, да окупиш људе, па термин... а и теби је лакше да правиш цртани - то можеш да завршиш сарађујући и преко интернета са људима ако ти треба помоћ.

• gospodžo-zgaziš-me

П.С. можеш успут да испрозиваш аниме правећи сцене ко што они праве, што би ти додатно олакшало посао :)

• Surovi

ja generalno nisam za crtani, zato što to nije vrsta humora koju želim da postignem.

ako samo nakačim slike, to će izgledati kao džet set recimo.
    ono što sam ja prvobitno imao na umu je da o deluje kao da je ozbiljna serija, sa ozbiljnom radnjom i svim tim čudima. Ta ozbiljnost koja će predstavljati potpuno odsustvo sa razumom, meni deluje kao nešto zabavno. ne želim da se rugam originalu na taj način, želim da uđem dublje u srž problema... i to sve koristeći potpuno neozbiljne metode... ako me razumete.

slažem se da je problem kostima, glume, generalno ljudstva i para. ali to je baš ono što mi je potrebno. očigledan nedostatak rekvizita može da bude na našoj strani.

gledao sam neku emisiju o onom festivalu u NS-u što je bio sad krajem juna, i neki reditelj je dobio nagradu HD kameru. i pita ga voditeljka da li će munova kamera pomoći u nekim novim projektima, a on kaže kako bi je najradije prodao i za e pare kupio filmsku traku, jer on nema nameru da snima male filmove celog života.

Zači ja to kad sam čuo hteo sam da gađam tv daljinskim ili čime god :) taj će sigurno snimiti VELIKI film, čim mu je potrebna "oprema".

ne bih da zvučim isuviše glupo, ali ako postoji želja, i ideja, a naročito volja, koliko god loši uslovi bili, koliko god loša oprema bila, ako je poruka ta koja je uspela da prodre do publike, onda...

zastranio sam i zaboravio zašto sam ovo hteo da kažem :)
    nisam zaboravio ali ulazim polako u neki oftopik...

dakle ono što htedoh reći je... nebitno dal' je crtana ili igrana serija, bitna je priča.
    :)

• gospodžo-zgaziš-me

:...док сам читала, имала сам у глави ону кесу из Америчке лепоте...:

Убедио си ме, све што си рекао је на месту. :)

• Surovi

(ta kesa je jedna dobra kesa. jedna odlična kesa)

• gospodžo-zgaziš-me

Ма сјајна је кеса. :) А био је тако некакав штимунг, звучао си у стилу "хајде да се боримо за праву уметност".
    :овације:

• Surovi

haha i to ni manje ni više nego spinofom za seks i grad :)))
    može li biti bolje?
    :)

• Dragisic

Izuzetna ideja, ili ti ideja koja moze da se realizuje. Evo predloga:

- Ne moras da snimas bas na selu. Predlazem ti da snimas u Apatinu. Imas pivaru (jedinu pravu ljubav sve cetvorice), sa tim da ti stopalo moze biti zaljubljen u tehnologa piva, koja je udata, ali se za vece praznike sa strane ubode na stopalo. Takodje imas fk Mladost, za koju ljudi tamo navijaju, a ujedno navijaju u salovima zveze i partizana... sto je opet sjajno! Mogu da se bave sportskim ribolovom... odnosno pecanjem. Tacnije mogu svakodnevno, kao sto se ove kokoske nalaze na posnevnom rucku, da se nalaze na poslepodnevnom pecanju. Zavaljeni u stolice, gledaju ustapove i vodu, ciliraju, piju pivo, i pricaju kako se ko ispi... e to cu reci kasnije. A ova Sarlot (muski sarlot) ti moze biti inzeinjer masinstva ili elektrotehnike... koji nema sta da radi u Apatinu. Novinarsko stopalo, moguce da vec imas u Apatinu. Lokalne novine se zovu "Glas Komune" i tamo verovatno mozes da pokupis nekog ko lici na stopalo. E tu sam vec uleteo u temu naslov: posto je po orginalu naziv, sex&city=(seks&metropola),a ne sex i grad, ovde mozes da nazoves kolmunu, seriju i film, pisanje&komuna. A daaaaaa.....
    Umalo da zaboravim. Ja sam malo divergirao od ovoga seksa i smislio da je bizarnije da pricas ljudima kako se ko od njih ispisao, posto ce stalno da locu pivo, a posto posle piva, nastane zbrka gde... sta... moraju negde da izvines da puste vodu... ali to za razliku od obicnih ljudi iz grada... ovi pajseri ce uzivati da komplikuju sebi zivot pisanjem na javnom mestu u pijanom stanju.
    Zurke:
    Apatin ti nudi sirok izbor mesta za islaske. Na svu srecu ima i diskoteku i plazu i birc i gori birc i romski birc i birc u kom ne znaju srpski i luksuzni birc i bar na plazi... pa ti biraj gde ces da snimas izlazak. Sto se tice mesta za pisanje... e to tek ne moras da se brines.
    Obuca:
    Dosta dobra ideja za biranje cipela. Ovde mozes da upotrebis cinjenicu da likovi koji nose broj cipela 48, 56 i tako te rasne noge, ne mogu sebi da nadju cipele. Tako da tvoji likovi su se nasli neozenjeni i nesretni, jer ne mogu sebi da nadju cipele i stalno idu okolo u balim carapama i plasticnim papucama, a kada neko oces da smuva ribu, onda imaju jedne cipele u kojima im je neprijatno.
    Aj jos jednom da ti pregledam likove:
    (stopalo tj. keri)- novinar glasa komune, kovrdav, sa duzom kosom, ko zbun
    (sarlot) - inzinjer u provinciji
    (samanta) - on moze da bude agronom ili gradjevinac (obrazovani gradjevinac, arhitekta ili gradjevinski inzinjer), i da se obavezno bavi muzikom, i da ima para uvek od muzike
    (miranda) - seoski advokat... ko bog
    Mozes da uredis i da svi oni se bave jos i malo muzikom, cisto da ti likovi ne bi bili gladni u Apatinu. I neka je neko od njih celav.
    Prevozno sredstvo im je biciklo.
    Mislim da nisam nista mnogo zaboravio. Sad me samo malo mrzi da formatiram tekst i da ti ispricam sve redom.
    Sad dok je leto, ako si student ili srednjoskolac, mozes da skoknes do apatina. Mozes tamo da zivis u satoru. Objasnice ti sve lokalci. Mozes cak i da snimis pilot sa svojom opremom.
    Od sve glumaca ti trebaju 4 glavna lika, a ostale ljude jednostavno casti pivom i imaces saradnju.
    Mozes da snimas epizode leti, posto je zimi Apatin, malo slab sa zabavom.
    I naravno... otvara ti se jedan veeeeliki sponzor :)

• quujabaar

Ja podržavam projekat i pošto mi je već to zanimanje, mogu da pomognem oko režije, kamere, montaže, scenarija i sl. Jedino je problem što sam ja slobodan za ovu zajebanciju tek u avgustu. Sviđa mi se ideja, ali moram da napomenem da nije lako iskarikirtati likove i situacije, a da se prepozna originalna ideja parodije. Možda bi bilo najlakše uraditi sitkom varijantu gde bi kroz živopisnost likova, scenografije i kostima uspeo da dočaraš ono što si u startu želeo. Ići negde na teren da bi snimio neprofitnu pilot zajebanciju neće niko normalan podržati. Mislim, finansijski... A ko ima sredstava da spička na bar sedmodnevno snimanje ničega daleko od mesta gde živi? Scenaristički predlozi, iako na nivou sinopsisa su odlični, ali, naravno, to treba još razraditi. Posebna stavka u scenariju ovog tipa je karakterizacija, odnosno tipizacija likova, što uopšte nije lako i podrazumeva poznavanje zanata i pisihologije. Ne kažem da treba odustati, naprotiv. Kažem da ako hoćeš da radiš, pa makar i za jutjub, moraš ozbiljnije da pristupiš problemu. A problem je dosta zanimljiv. :)))

• Surovi

ja rado prihvatam quujabaarovi nesebičnu ponudu :)

takođe se slažem da je izuzetno teško ikarikirati likove i situacije tako da budu budu zadovoljni i autori, a i potencijalna šita publika. da bi se to postiglo potrebni su kompromisi koji su generalno veoma pipave prirode. I ja isto mislim da je potpuno nerealno i pomišljati na neko bitno finansiranje. čak je poprilično nerealo i ovo sitno :)

znam da problemu moram ozbiljnije da pristupim, a to je i najveći problem, pošto generalno nemam vremena, jer ovo leto za mene ne bi trebalo da postoji :)))

možda da bude kao u američkim sitkomima, da se prvo osimsli kostur, karakterizacija likova, generalno razrađeniji sinopsis i onda da svaku epizodu drugi čoek piše...

• brankaja

ja podrzavam takodje projekat mada surovi osporava mnoge moje projekte....mala primjedba ...ima li neko da ne drka u svoj toj prici?hehhehe...salim se...sve naj naj...ako zatreba pomoc tu sam...

• selenijum

Kongredzilejshns na ideji.
    Odavno je trebalo tako neshto odraditi....i to ne samo na tu seriju....

• Surovi

može i to:D to bi bila druga sezona, tj spinof spinofa hahaha

• Ministar_za_RnR

jelena covece, smorio si vise sa likovima srpke televizije i sranja...

• .Vule

Necro post

Samo zato sto je ideja dobra

• L@ki

ja sam napiso jednu fantasticnu pricu u ovom fazonu.......pa kaze:
    Bio jednom jedan car I imao je osamnaest sinova I dvadeset osam kceri.Kako je kraljevstvo bilo malo,a mladih ljudi malo,kraljeva decica su pocela da se pare medjusobno.Kralju se to bas I nije svidelo I resio je da ih sve kazni.Kako sam to nije mogao resio je da dovede tim ljudi koji ce ih kazniti.I doveo je silne ratnike I heroje pod imenima:
    Dzet Li,Azis,Milan Stankovic,Perica Ognjenovic,Cak Noris,braca Grim I Hulk Hogan.
    Medjutim ova sjajna ekipa je bila hiljadama mija daleko,na drugom kraju sveta tako da im je trebalo dosta vremena da stignu da razruse zmijsko gnezdo razvrati i bluda u kraljevstvu matorog jebaca(koji izgleda nije imao sves’ kad je napravio cetres ses deteta).
    I pocele su avanture ove krajnje vesele I nevine druzine.Na samom pocetku putovanja mladi Milan Stankovic,koga je druzina od miloste nazvala Milance,je poceo da oseca nostalgiju za svojim raspevanim kraljevstvom zvanom Grandisimo.Tamo je ostavio svoju kraljicu Radu I mnostvo freneticnih podanika koji bi svoje izblajhane kose zapalili za svog anoreksicnog lorda.Jedne kristalno vedre,prohladne noci,Milanu je u sator dosao drustveljubljivi Azis sa samovarom punim toplog caja,jer prohladno je vreme na planini Midorijama.Uz opusten razgovor Azis,mladic krajnje optimisticnog karaktera,pokusavao je da opusti depresivnog I nostalgicnog Milanceta.Posle mnogih I brojnih raznovrsnih tema kao sto su botanika,Sezan,znacenje zivota,najboji fenovi za kosu,mladi Milana kao da je zaboravio na svoje brige.Povratio mu se na lice taj decacki osmeh I taj bezbrizni nevini izraz lica pun poverenja I ljubavi.Odjednom mu se bas prispavalo.Poslednji treptajem je video naglu transformaciju Azisovog lica iz vesele I nevine osobe u zlosutnu osobu punu gneva I neceg sto ce razumeti tek kasnije.Azis ga je drogirao.Bespomocni Milan se stropostao na ceban pored sebe a raspomamljeni Azis ga je pogledao seretski sa isukanim debelium kurcom u rukama.”Jebacu te mali,hahahah,to sam od pocetka zeleo,ali tezak je put do srca(dupeta) mladog emovca kao sto si ti Milance”.I uzasni cin je poceo Azis je strgao sa Milana njegove Armani pantalone I Versace gace I poceo da ga SILUJE.Zadihan I oznojen kao mladi vepar,u zanosu debeli bugarin je silovao mladog,bespomocnog Milana koji je lezao nepomicno ali se agonija desavala u njemu,oci su mu vristale ali se zvuk iz njegovih usta nije cuo.Zvuci uzbudjenja podrhtavali su Azisovo telo sve dok nije dosao do vrhunca I svrsio u ekstaticnom zanosu.Stropostao se kao vepar pored mladog,nepomicnog Milana.Zapalio je cigaretu marke Drina I odmarao.Rekao je Milanu da ce uskoro da ode.Ali ne,posle par minuta je ponovo silovao Milana I to ponovio nekoliko puta sve do zore.Tada prvi koji je ustao od ostale druzine koja je spokojno spavala, dolazi do Milanovog satora I zatice stravican prizor.Hulk Hogan je zatekao Azisa koji se odmarao od dvadeset prvog silovanja I Milana koji se odavno predao.”Zar ces tako da dajes primer kraljevoj deci koju treba da spasemo od razvrata,besramnice jedan,izlazi odavde,razgovaracemo kasnije pred celom fruzinom o ovome gde cemo ti I suditi”.Hogan je pomogao mladom Milanu da se povrati od droge koju mu je Azis dao I od lancanih silovanja koje je proziveo od strane masnog gmaza Azisa.Po izlasku od satora pred zaprepascenu druzinu,Milan vise nije mogao da hoda od bolova u svom razvaljenom dupetu.Dzet Li je prisao Hoganu I pomogao mud a prenesu mladog Milana do logorske jutarnje vatre.Bilo je to maglovito,prohladno.planinsko jutro.Vatra koju su zalozili braca Grim polako se razbuktavala,sve je vise pocela da besni I guta suve grancice koje su brizljivo skupili Perica Ognjenovic I Cak Noris.Mesto za vatru je bilo divno,planinska mala visoravan,ravna zelena livada meke trave prozeta zutim maslaccima I poljskim cvecem.Na obliznjem drvetu videlo se njihanje lisca.Bilo je tek dobilo onu bronzanu boju,boju jeseni koja je dolazila.Poneki list I otpadne sa tog vekovnog drveta,koje stoji tu,u toj jednolicnoj ledini kao spomenik I svedok nekih proslih vremena.Padao je polako,taj otpadnik,njihao se na strujama vazduha polako I dugo,kao da nije zeleo da se odvoji od svoje porodice.Pao je.Svi su bili zagledani u ovaj naizgled obican dogadjaj.Prolaznost,sve je krhko I slabo kada se odvoji od korena I centra.Zasto boze,zasto,zasto je sve tako prolazno I jadno.Misli behu prekinute mirisom dima sa logorske vatre.Perica je dodao sirova drva.Gusila se I pravila dosta dima,kao da se oslobadjala od tezine kojom je pritisnuta,taj bunt se osecao u jeziccima plamena koji je ponovo poceo da se oslobadja.Pucketala je I umirivala ljude oko vatre.Dim je dodavao I Azis svojm Drinom,smrdela je na katran I remetila reski,hladni planinski vazduh Midorijame.Nekoliko metara od vatre I drveta nalazila se litica sa koje se pruzao fascinantan pogled.Nepregledne povrsine ocekivale su nase hrabre ratnike.Svi su se okupili oko vatre.Milan je sedeo I cutao.To vise nije bio isti decak,nije to vise bio nasmejani decacic pun radosti,smeha I pesme.Ne.To je sad bio neko drugi,to je bio silovani Milan.Istraumitran I vidno potrese,sedeo je sklupcan,obavijen cebetom,pored vatre I grejao se.Gledao je u vatru nepomicno,u jednu tacku,I cutao.Nije progovarao ni reci.Svi su se osetili pogodjeni ovim nemilim dogadjajem.Cak Noris je cak I zaplakao,onako tiho necujno,uz povremene grcaje I jecaje.I sunce koje je neprimetno I povremeno izranjalo iz gustih oblaka se osecalo zlosutnim I tuznim.Jecaji Sunca.
    “u redu drugovi,svi znamo sta se dogodilo,tako da u ovoj nasoj zajednici moramo da odlucimo sta cemo I kako cemo”-rece Hulk.”A ko je tebe postavio za vodju a Hulce”-sa vidnim izrazom nezadovoljstva rece mladi Perica Ognjenovic.”Milslim da me niko nije postavio za vodju,sam sam se nametnuo,rodjene vodje se same istaknu iz mase I zauzmu svoj polozaj,tako da znas,ako imas neki bolji predlog reci”.”EJ bre ja sam igrao u Real Madrid bre el znas,stat i tu koji kurac meni pricas ko je vodja,ja sam zario I palio u Zvezdi,najveci talenat Srbije bre matori”-rece Perica ustajuci I unoseci se Hoganu u lice.”A ja sam najveca wrestling zvezda u istoriji tog sporta,Amerikan Hero,je bio moj nadimak,pobedio sam Andre the Gianta na Wrestlemania II,zato cuti I slusaj,jebo te Real,”.Dominantni Hogan je ocigledno zavrsio raspravu sa ponizenim Pericom.Trazeci pogledom po ostalima,Hogan proverava da li ima jo s pretebdenata na njegov tron.Posto ih ne nalazi ponovo zapocinje predjasnju temu.”Milance je silovan sinoc,sta da radimo.Azis ga je silovao.Predlazem da razmotrimo price jednog I drugog pa da pnda vecamo.Ti prvi Azise.”Azis zavrsava svoju drinu I baca pikavac u ognjiste.Kako se primicao centru vatre,Milan je poceo ekstraticno da vristi.oci sum u se iskolacile I razrogacile,vristao je jako kao ranjena zver,Hogan ga je zadrzavao,hteo je da bezi ali nije mogao da hoda,valjao se po travi I plakao.”AAAAAAAAAAA ne mogu da izdrzim ovaj pritisak AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA”- u panici uzviknu uplakani I vidno potreseni Cak Noris.Potrcao je Cak ka litici u nameri da skoci.”NENENENENENEENE”povikase ostali.Ali bilo je kasno.Cak je skocio sa litice u nepreglednio bezdan.OStali su se okupili na ivici kako bi ga nasli pogledom ali nista.Nije mu bilo traga.Zasto,pitali su se svi,zasto je to uradio.Ocigledno nije mogao da podnese sav taj jad I cemer u kome se nasao mladio Milan.Inace Cak je bio veoma osecajna osoba,godinama je pio lekove za eliminaciju emocija.Ali na Midorijamu ih nije poneo.Nagomilane emocije svih tih godina su se prelile iz pune case bola,jada,mizerije,nesrecnosti I ohola.Zazalio je za svaku slomljenu kost za svaki udaraca koji je naneo nekome,za svaki maslacak koji je zgazio.Vise ga nema,nestao je.Kao I list koji padne sa grane I on postaje prolazan,beznacajan I zaboravlje.”Ma oduvek je bio picka balava I placljiva,mamu mu jebem,ako je skocio,koji ce nam takva picka u sastavu,ovde opstaju samo najjaci”prozbori Hulk posle nekoliko minuta tisane.Tako je!!!!Pridruzili su mu se svi ostali u misljenju.Odose sa litice zaboravivsi na Caka picku I vratise se prvobitnmom problemu,silovanom Milanu Stankovicu.U nasim redovima ne zelimo slabice,svi moraju da izgrade jak I stabilan karakter,a ti Milane ne smes da places I cmizdris kao picka,I da zavrsis kao Noris.NE.Moras da budes jak,a to ces postici samo ako se celices,jer tako izgradjujes svoj karakter.Sta je to.moras to da podneses muski I sa stilom.Silovao te,dobro,izdrzi I teraj dalje a mi cemi da se pozabavimo tim problemom.Ali NE,ti places I ridas kao zena.Evo kako cemo da resimo ovo.Kako bi ojacao I pokazao se dostojnim clanom nase grupe,t ices Milane morati da naucis da prevazidjes svoje strahove,Tako da cemo svi sad d ate silujemo ukljucujuci I Azisa,kome je ovog puta oprosteno.-rece Hulk.”Ali zar to nije strasan I brutaln cin,zaboga Hulce urazumi se”rekose mu u graji svi ostali.”NE,E I NE,mora da prebrodi to,inace ce biti kao Cak”.”Pa jes majku mu u pravu si,ipak je to za njegovo dobro”slozise se ostali.Itako oborise malog Milana na travu pored vatre I pocese jedan za drugim da ga siluju.U pocetku radise to nevoljno ali posle nekoliko krugova Im se dopade.Milan je samo posmatrao jednu tacku u vatri I cutao.Kada se zavrsili svi su uzeli po jedni cigaru od Azisa jer su videli da su bas dobre posle silovanja.Bese to jedno sumorno jutro.Kasnije tog jutra grupa se spakovala I krenula na put.Svi orni I puni pesme,pevali su,osim mladog Milana koji je cutao I hodao otezano.Pevali su pesmu ‘Bolje je kad si solo” od svog silovanog drugara,svi orni I nasmejani.U toku puta naidjose na jednu devojciu.Rece da se zove Snezana I da se izgubila u sumi.Vesela druzina,ohrabrena silovanjem svog druga Milana,dohvati ovu nevinu devojcicu I pocese da je siluju.Milan nije hteo iako su ga nudili.Azis je prednjacio u nabijanju kurca u Snezanu,jebao je u nevin cmar I cepao ga snazno.Kad su je dobro izjebali,Dzet Li je bio dovoljno milosrdan da je ubije jednim jednim dragon kickom u glavu.Nastavili su dalje.Isli su dugo,nekoliko dana bez vecih desavanja,dok se nisu vratli na istu poljanu I liticu sa koje su posli.Na obliznjem drvetu vise nije bilo lisca,svo je opalo.To je nekako imalo cudan efekat na druzinu.U sebi su pomisli kako jezivot prolazan,danas si ziv sutra nisi.”Ma ko jebe kralja I njegovu dementnu decu neka rade sta oce ionako ce se to samo resiti,idemo mi kuci za par dana pocenje svetsko prvenstvo u Africi””E I da znas ajmo eee””JEEEEEE,auuuuuu uraaaa”.
    I odose svi svojim kucama,samo Milan osta da misli o tome kako jedan nemili dogadjaj i solja caja moze da ti promeni zivot.Krenuo je stopama svog jedinog pravog prijatelja,ka litici........................
    Inace kraljeva deca su sva pomrla od side a kralj od starosti a narod se poubijao medjusobno oko toga ko ce na presto...........
    I ziveli su srecno Hulk Hogan,Dzet Li, braca Grim i Perica Ognjenovic........

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.