Забрањен "Национални Строј"
  • Л0Л

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/901954/Zabranjen+Nacionalni+stroj.html
    По мом мишљењу - ФАЛА КУРЦУ!
    Ваша мишљења су она која бих желео да чујем...

• Tračica

ФАЛА КУРЦУ! +1

• wava

Joj. Zabraniše Firera:)

• Лупус фром купус

Хм, класично продавање муда за бубреге... Забранили су строј који формално не постоји као група, док разне образе не смеју да забране...

• Mtanic

Rekao bih "napokon", al' koliko znam, svakako nisu registrovani...

• Bruce

Nije dobro. Do sad su barem znali gde se okupljaju pa su ih lako hapsili. Sad će morati da proveravaju svaku pivnicu...

• Earthworm Jim

Imbecilizam. Tu grupu ništa ne sprečava da deluje neformalno, ili pod drugačijim imenom. Samo jeftino skupljanje političkih poena, jer pobogu, svima idu na kurac ćelavi skinski. Mislim i meni, ali jbg kretenizam je zabraniti ih. Pohapsi govna kad naprave sranje i a u pičku materinu.

• S

ФАЛА КУРЦУ

• Ox

Mrzim to što govoriš, ali ću do smrti braniti tvoje šravo da to kažeš. To ili tako što je rekao Volter (ako se ja dobro sećam predmeta sa prve godine:). Ali, to što ti govoriš ne sme da ugrožava druge i da poziva na nasilje. Prosto kao pasulj.

Ovi majmuni su ga preterali. Pa imaju primer kako Nemci neonacisti deluju, a da ih ne zabrane. Još malo pa će i u parlament da uđu.

• бури

TAKO JE , GAMBY! 100% SI U PRAVU!

• Korle

Ma ja bih to sve poslao na radnu akciju, neka kopaju kanale. Šta koj kurac svaka grupa koja ima neki trip traži legitimitet u ovoj zemlji. Ko da njih pa zabole da ih država prizna, nastaviće da postoje.

• Скелетор

jebe mi se za nacionalni stroj i slične baš...

• brainiac96_Dio

ФАЛА КУРЦУ!
    +234

• Л0Л

Ma ja bih to sve poslao na radnu akciju, neka kopaju kanale.

Корлеоне идолу!!

• бури

Ma ja bih to sve poslao na radnu akciju, neka kopaju kanale. Šta koj kurac svaka grupa koja ima neki trip traži legitimitet u ovoj zemlji.

ja sam to davno predlagao...

http://vukajlija.com/forum/teme/24943-radne-akcije

• StefanBičBožiji

U pravom demokratskom društvu se ni jedan pokret ili organizacija ne sme zabraniti pa koliko god retardirani oni bili. Mogu ih sprečavati u kršenju zakona, ali zabranjivanje je odlika diktature. Polako prelazimo u jednopartijski sistem. Otišla je država u kurac.

• Лупус фром купус

Otišla je država u kurac.

Која држава? Ако мислиш на Србију, та држава не постоји од 1914 године...

• Earthworm Jim

Polako prelazimo u jednopartijski sistem.

Nadam se da je ovo zajebancija. Dechko, mi polako izlazimo iz toga još uvek.

• Mr. Moon

zabranjivanje je odlika diktature

Zabranjivanje je odlika zdravog razuma.

• StefanBičBožiji

Која држава? Ако мислиш на Србију, та држава не постоји од 1914 године...

Ja bih taj datum pomerio 4 godina unapred. :) Ipak smo u 1. svetskom ratu pokazali ko smo i šta smo. Od 1918. pa na ovamo postajemo sve veća i veća govna.

• Др Јанковић

Национални строј је курац од организације. Чак и они националисти који су им били верни иступили су када су видели колико је ту помешано баба и жаба и профитерства приде.
    Мешати национално осећање са СТРАНОМ идеологијом? Ма дај, то не пали.

• Лупус фром купус

Ja bih taj datum pomerio 4 godina unapred. :) Ipak smo u 1. svetskom ratu pokazali ko smo i šta smo. Od 1918. pa na ovamo postajemo sve veća i veća govna.

Па добро, може и тако да се каже... Од кад су се појавиле прве политичке партије у нас Срба, од тад смо постали говна на куб

• Earthworm Jim

Kakve transfere blama ja ovde doživljavam. Koliko je meni do jaja.

• Др Јанковић

Од кад су се појавиле прве политичке партије у нас Срба, од тад смо постали говна на куб

Било је много мирније под Турцима док нису почели да притискају. Онда збацимо Турке, па тек онда настаде крвопролиће.

• StefanBičBožiji

Nadam se da je ovo zajebancija. Dechko, mi polako izlazimo iz toga još uvek.

Vraćamo se ponovo. Postoji pun kurac stranaka ciji je jedini cilj da se dokopaju para iz budzeta za kampanju.

Mrmune, kao sto rekoh- treba da se bore protiv njih i da ih salju u Padinsku Skelu da okopavaju krompir i kukuruz a zabranom se ne postize nista.

• Лупус фром купус

Било је много мирније под Турцима док нису почели да притискају. Онда збацимо Турке, па тек онда настаде крвопролиће.

Што је доказ да нам терба диктатор који ће да нам се најебе кеве...

• StefanBičBožiji

Gambi, vidim da nemamo cak ni slicno misljenje i zato te molim da me zaobidjes. Ako se ne slazes sa mojim komentarima- u redu, tvoja stvar. Ali ne moras da se ponasas kao da si popio svo znanje ovog sveta.

• Earthworm Jim

Stefane Biče Božiji, žao mi je ako sam ti povredio osećanja. Evo, neću više, obećavam.

• Др Јанковић

Што је доказ да нам терба диктатор који ће да нам се најебе кеве...

Без краља не ваља!

• Korle

odmičete od teme, da podsetim...

• Цар

Те патриЈоте треба у војску, па кад им се надркани официр најебе кеве, да ви'ш 'оће ли после три сата лежања у блату да им пада на памет да стављају разне византијске крстове (истих оних Византинаца који су побили више десетина хиљада Срба) на срБску заставу...

• StefanBičBožiji

Stefane Biče Božiji, žao mi je ako sam ti povredio osećanja. Evo, neću više, obećavam.

Do sad sam plakao. Mnogo mi znaci to sto se saosecas sa mnom.

Elem, zemlja nam je otišla u kurac, njome vladaju drugi, prodali smo guzice i neće biti bolje bar još 500 godina, a sad zabranu jedne pišljive grupice predstavljaju kao da će sutra Srbija da postane svetska velesila, u svakom smislu te reči. Jebao ih stroj da ih jebe.

• Ox

Ne znam kako mislite da se zabranom ne postiže ništa? Do sada su imali vebsajt, dolazili organizovano tamo vamo, štampali negde materijal, pozivali simpatizere - sada toga ne sme da bude. Ali takvih govana ima u milion organizacija, obrazi, 1389, rasonalisti, naši i drugi. Sve mora da se zabrani i da se pohapsi.

• Earthworm Jim

да им пада на памет да стављају разне византијске крстове (истих оних Византинаца који су побили више десетина хиљада Срба) на срБску заставу...

Pa, na srpskom grbu se nalaze vizantijska četiri S na krstu. Drugo, to što su ih pobili i nije nenormalno jer se desilo u odbrambenim ratovima.

• Korle

U modernim zemljama bi ih pustli da postoje. Za načinjen prestup bi im bila naplaćena kazna od nekoliko desetina somića jevra, pa nek se kurče posle. Sve ima svoju cenu. A o našima ne bih da komentarišem. Pokazali smo kakvi smo po pitanju ugrednje slilikona, po pitanju homoseksualaca i sličnih škakljivih tema. Generalno, sve što radimo, radimo kako bi neko drugi video, a ne iz nekog ličnog interesa. Kurčenje nam je nacionalni sport, ma koliko besmisleno bilo.

• Ox

U modernim zemljama bi ih pustli da postoje. Za načinjen prestup bi im bila naplaćena kazna od nekoliko desetina somića jevra, pa nek se kurče posle. Sve ima svoju cenu.

Pustili bi - do neke granice. Nemačka bi ukinula NPD onog momenta kada bi udarili na državu i kada bi jedan policajac bio povređen zbog njih. Ovako, neka se kurče sa svojim modernim nacizmom i neka plaćaju kazne.

• StefanBičBožiji

U modernim zemljama bi ih pustli da postoje. Za načinjen prestup bi im bila naplaćena kazna od nekoliko desetina somića jevra, pa nek se kurče posle

TO! Zabranjivanje se protivi danasnjem poimanju demokratije.

• Триша

Ustavni sudovi imaju pravo da zabrane bilo koju organizaciju koja "preti ustavnom poretku zemlje i širenju rasne i druge mržnje". Nije demokratski al' ako kažeš da ćeš da rušiš vladu na nasilan način očekuje te zabrana.

• Луди Чак

Ustavni sudovi imaju pravo da zabrane bilo koju organizaciju koja "preti ustavnom poretku zemlje i širenju rasne i druge mržnje". Nije demokratski al' ako kažeš da ćeš da rušiš vladu na nasilan način očekuje te zabrana.

Kolega pravnik objasnio!

• Др Јанковић

А реални, шта би та банда направила да дође на власт? Ајд да чујем баш.

• Unfawkable

TO! Zabranjivanje se protivi danasnjem poimanju demokratije.

Demokratija je ionako sranje koju su Ameri izmislili da narod ima privid da ima neki uticaj na politiku.

• Стеван

Demokratija je ionako sranje koju su Ameri izmislili da narod ima privid da ima neki uticaj na politiku.

Брате...

• Francky Delevra

Mi nismo u stanju da zabranimo pišanje po ulici. Već vekovima.
    Tako da, kad pročitam da je neko ozbiljnije ljudsko delovanje koje ima sličnu konotaciju zabranjeno, samo se nasmejem.

• Earthworm Jim

Ovim sam završio sa citiranjem tvojih postova.

• Bojan extream

Da zato su mene terali da se izvinjavam slucajnim prolaznicima bas vidim kako je zabranjeno pisanje...

• Earthworm Jim

BojanBojanBojan

Da zato su mene terali da se izvinjavam slucajnim prolaznicima bas vidim kako je zabranjeno pisanje...

Pa ako si toliki ljakse da si pred gomilom ljudi to uradio trebalo je i kaznu da ti napišu.

• Bojan extream

jebiga i mi seljaci moramo negde da pisamo ne mozes se tek tako snaci u velikom gradu

• Bojan extream

pogotovo ako si pod raznim uticajima