http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/901954/Zabranjen+Nacionalni+stroj.html
По мом мишљењу - ФАЛА КУРЦУ!
Ваша мишљења су она која бих желео да чујем...- SФАЛА КУРЦУ

Mrzim to što govoriš, ali ću do smrti braniti tvoje šravo da to kažeš. To ili tako što je rekao Volter (ako se ja dobro sećam predmeta sa prve godine:). Ali, to što ti govoriš ne sme da ugrožava druge i da poziva na nasilje. Prosto kao pasulj.
Ovi majmuni su ga preterali. Pa imaju primer kako Nemci neonacisti deluju, a da ih ne zabrane. Još malo pa će i u parlament da uđu.
Nadam se da je ovo zajebancija. Dechko, mi polako izlazimo iz toga još uvek.Vraćamo se ponovo. Postoji pun kurac stranaka ciji je jedini cilj da se dokopaju para iz budzeta za kampanju.
Mrmune, kao sto rekoh- treba da se bore protiv njih i da ih salju u Padinsku Skelu da okopavaju krompir i kukuruz a zabranom se ne postize nista.
Stefane Biče Božiji, žao mi je ako sam ti povredio osećanja. Evo, neću više, obećavam.Do sad sam plakao. Mnogo mi znaci to sto se saosecas sa mnom.
Elem, zemlja nam je otišla u kurac, njome vladaju drugi, prodali smo guzice i neće biti bolje bar još 500 godina, a sad zabranu jedne pišljive grupice predstavljaju kao da će sutra Srbija da postane svetska velesila, u svakom smislu te reči. Jebao ih stroj da ih jebe.

Ne znam kako mislite da se zabranom ne postiže ništa? Do sada su imali vebsajt, dolazili organizovano tamo vamo, štampali negde materijal, pozivali simpatizere - sada toga ne sme da bude. Ali takvih govana ima u milion organizacija, obrazi, 1389, rasonalisti, naši i drugi. Sve mora da se zabrani i da se pohapsi.

U modernim zemljama bi ih pustli da postoje. Za načinjen prestup bi im bila naplaćena kazna od nekoliko desetina somića jevra, pa nek se kurče posle. Sve ima svoju cenu. A o našima ne bih da komentarišem. Pokazali smo kakvi smo po pitanju ugrednje slilikona, po pitanju homoseksualaca i sličnih škakljivih tema. Generalno, sve što radimo, radimo kako bi neko drugi video, a ne iz nekog ličnog interesa. Kurčenje nam je nacionalni sport, ma koliko besmisleno bilo.
U modernim zemljama bi ih pustli da postoje. Za načinjen prestup bi im bila naplaćena kazna od nekoliko desetina somića jevra, pa nek se kurče posle. Sve ima svoju cenu.Pustili bi - do neke granice. Nemačka bi ukinula NPD onog momenta kada bi udarili na državu i kada bi jedan policajac bio povređen zbog njih. Ovako, neka se kurče sa svojim modernim nacizmom i neka plaćaju kazne.