1. Кликнем на линк, који води отварању нове картице, умањи ми се слика. Морам да вратим уз помоћ цртл-а и плуса. Исто ми се дешава кад отворим нову картицу кликом на скрол колутић.
2. Нема ми оне цртице што трепери у било ком пољу за уношење текста. Тако да не могу да дођем до надимка на Вукајлији или мејла на фејсу, па морам целе да их куцам. То није неки проблем, страхота је што не могу да остављам коментаре на фејсу, бууууаааа! :((( Ни претрага ми не ради. На чету могу да куцам, али не могу да пошаљем, само ме спушта у нови ред. Не ради ми ни претрага на Вукајлији.
- S
Mešaj, manje će da boli. :)
- S
Pređi na Chrome. Brži je, jednostavniji i jebe nežno.

ja koristim neku 4.0.1 verziju i sve mi šljaka super, prethodna verzija nije baš nila najbolja, ali je i dalje lakše nego preći na novi brauzer - ranije sam koristio eksplorer i jedva prešao na FF, a sad ga ne bih menjao ni za nikl, a kamoli hrom...
stvarno nemam pojma šta je problem, ali ako si instalirao novu verziju pa te ona jebe, probaj da se vratiš na staru - možda proradi...
EDIT: Eto, i posle mi zajebavamo, a mod skida brusove :)))
- _
Ја скинуо Оперу пре неки дан и баш одлична је
- Smora da jebe nežno kad je hrombrus skinuo pre par dana
Vi niste normalni. :)
- lЈебе ме Мозила. Може помоћ?
jebi i ti nju ;)
si probao restart?
- lBanalno resenje je cesto dobro resenje.
skoro uvek. :)
Курац. И даље ме јебе смањивање слике.
Како си онда ову мозилу што сада имаш инсталирао?
Мислио сам да скинеш опет инсталер и инсталираш опет преко постојеће верзије. Остаће ти сва подешавања.А мислим да то умем. Кад ми тако кажеш. Ја се усрао од "инсталера"... :)
Мислим да ћу диспробам хром, видите да ми га предлажу бивши мозилаши.
Инсталирао Хром. И... ја не могу. Грозан је.
Тако да сам опет скинуо Мозилу и инсталирао је као да је нисам имао. Први резултати кажу да шљака како треба.
И да поновим оно са претходне странице:
http://2.bp.blogspot.com/-ag9dkZY2bok/TWUfrmPlXxI/AAAAAAAAMdA/fh0FqXrqlhs/s1600/Srecko+KATANEC+ancien+joueur+aujourd%2527hui.jpg
Е! Извини! Модератор, може један Срећко овде.- _
Ма што не пробаш Оперу?
Имам Оперу одавно. Не свиђа ми се. Навикао сам на Мозилу, па то ти је.
Банијац, какав ИЕ, шта ти причаш? :)
Зашто
http://cdn-wac.emirates247.com/polopoly_fs/1.288857.1283931667!/image/4092815001.jpg
не закључавају?
Leva noga mu je amputirana 21. januara. Nekoliko dana kasnije posetili su ga sinovi Žarko i Miša.
Prvog dana marta došlo je do naglog pogoršanja. Srce je počelo naglo da mu slabi.
U nedelju 4. maja prekinut je televizijski i radio program, a građanima SFRJ se obratilo Predsedništvo SFRJ i Centralni komitet partije saopštenjem koje je počelo rečenicom „Umro je drug Tito...“Meni ovo ne obecava...