Јебе ме Мозила. Може помоћ?
  • Стеван

1. Кликнем на линк, који води отварању нове картице, умањи ми се слика. Морам да вратим уз помоћ цртл-а и плуса. Исто ми се дешава кад отворим нову картицу кликом на скрол колутић.

2. Нема ми оне цртице што трепери у било ком пољу за уношење текста. Тако да не могу да дођем до надимка на Вукајлији или мејла на фејсу, па морам целе да их куцам. То није неки проблем, страхота је што не могу да остављам коментаре на фејсу, бууууаааа! :((( Ни претрага ми не ради. На чету могу да куцам, али не могу да пошаљем, само ме спушта у нови ред. Не ради ми ни претрага на Вукајлији.

• Šanzamm

Stavi malo vazelina... :)

• S

Mešaj, manje će da boli. :)

• S

Pređi na Chrome. Brži je, jednostavniji i jebe nežno.

• Стеван

Навикао сам на Мозилу. Синдром првог претраживача.

• Bruce

mora da jebe nežno kad je hrom... idi brate na mozilin sajt i skini noviju verziju - to bi trebalo da ti sredi problem...

• Lullaby

Zajebavate Stivena, a?
    Ne znate da pomognete pa vas blam što ne znate? Uhuh!

• Стеван

Брусе, скинуо пре пар дана.

Луло, очекивао сам зајебанцију чим сам ставио овакав наслов, али зајебанцију у пакету са корисним саветима.

• tasmanijski djavo

ja sam skinula novu verziju mozile neki dan ali nisam zadovoljna. ne znam koji joj je, tako da sam prešla na hrom i navikavam se polako, brži je dosta.

• Lullaby

Брусе, скинуо пре пар дана.

Ahah! Pročitala sam:
    brus skinuo pre par dana

Tema je stvarno provokativna :)

• Bruce

ja koristim neku 4.0.1 verziju i sve mi šljaka super, prethodna verzija nije baš nila najbolja, ali je i dalje lakše nego preći na novi brauzer - ranije sam koristio eksplorer i jedva prešao na FF, a sad ga ne bih menjao ni za nikl, a kamoli hrom...

stvarno nemam pojma šta je problem, ali ako si instalirao novu verziju pa te ona jebe, probaj da se vratiš na staru - možda proradi...

EDIT: Eto, i posle mi zajebavamo, a mod skida brusove :)))

• Стеван

Скоро к'о Стефан Костић.

• Стеван

Ово се односи на последњу реченицу из Лулиног поста. Едитовао бих, али не могу, аааа!

Брусе, немам појма како да је вратим... ма, биће најбоље да пређем на хром.

• Mjetalna lama

Hrom je moja preporuka, i mene je karala mozila žešće. Hrom se i mazi posle. :)

• Стеван

Океј, убедили сте ме. Збогом, лисице! :'(

• Bruce

idi na sistem restore, ali najlakše je da skineš negde sa neta FF raniju verziju, deinstaliraš ovaj koji imaš pa instaliraš tu što si skinuo... ili pređi na hrom, jbg

• _

Ја скинуо Оперу пре неки дан и баш одлична је

• GM

Пробај пре тога опет да скинеш инсталер па да инсталираш преко тога. Ништа те не кошта. Можда се нешто зајебало при претходној инсталацији.

• Jericho

Probaj ctrl + scroll tockic. I probaj restart Mozille, i restart kompa. Banalno resenje je cesto dobro resenje.

• S

mora da jebe nežno kad je hrom

brus skinuo pre par dana

Vi niste normalni. :)

• l

Јебе ме Мозила. Може помоћ?

jebi i ti nju ;)

si probao restart?

• l

Banalno resenje je cesto dobro resenje.

skoro uvek. :)

• Hugocavez

Мени су се сличне глупости дешавале, и обрисао сам скроз мозилу, па је опет инсталирао.

Можда звучи чудно, али моја мозила више не хрче!

• Bruce

Hugo, ja mu to predložih već :)

• Стеван

Пробај пре тога опет да скинеш инсталер па да инсталираш преко тога. Ништа те не кошта. Можда се нешто зајебало при претходној инсталацији.

Нумем.

Покушаћу ово Џериково, ако не помагне, инсталираћу хром. Чини ми се практичније него да бришем мозилу.

• GM

Нумем.

Како си онда ову мозилу што сада имаш инсталирао?
    Мислио сам да скинеш опет инсталер и инсталираш опет преко постојеће верзије. Остаће ти сва подешавања.

• Jericho

Durex play?

Ako ces vec da menjas, nemoj prelaziti na malo bolje resenje, predji na Operu. Chrome je bangav, samo mu ime kaze.

• Стеван

Чепркао сам мало и нашао и обрисао кукизе, и прорадило је. То сам видео пар пута да предлажу људи. Дивим се својој спонтаности.

• Bruce

ahahahahaha, navukao nas ladno :)

• GM

Признај да си висио по пр0н тјубовима. Углавном то од тога буде.

• Стеван

Курац. И даље ме јебе смањивање слике.

Како си онда ову мозилу што сада имаш инсталирао?
    Мислио сам да скинеш опет инсталер и инсталираш опет преко постојеће верзије. Остаће ти сва подешавања.

А мислим да то умем. Кад ми тако кажеш. Ја се усрао од "инсталера"... :)

Мислим да ћу диспробам хром, видите да ми га предлажу бивши мозилаши.

• Стеван

ГМ, па наравно. Требало је да знам да се иза црнкиње из Јакова крије нека превара.

• bicebice

Trpi bre, trpi..el si muško?

• Стеван

Инсталирао Хром. И... ја не могу. Грозан је.

Тако да сам опет скинуо Мозилу и инсталирао је као да је нисам имао. Први резултати кажу да шљака како треба.

И да поновим оно са претходне странице:
    http://2.bp.blogspot.com/-ag9dkZY2bok/TWUfrmPlXxI/AAAAAAAAMdA/fh0FqXrqlhs/s1600/Srecko+KATANEC+ancien+joueur+aujourd%2527hui.jpg
    Е! Извини! Модератор, може један Срећко овде.

• Električar 

Ma IE je dobar, ali preko njega vuka izgleda šlogirano u pičku materinu. Skini ovu 4.xx pa probaj ako već nisi.

• _

Ма што не пробаш Оперу?

• Стеван

Имам Оперу одавно. Не свиђа ми се. Навикао сам на Мозилу, па то ти је.

Банијац, какав ИЕ, шта ти причаш? :)

Зашто
    http://cdn-wac.emirates247.com/polopoly_fs/1.288857.1283931667!/image/4092815001.jpg
    не закључавају?

• Električar 

Pričaj ti šta oš, ali IE je napravila najjača softverska kuča na svetu. E sad što ima svojih mana, moš ga jebat ništa nije savršeno.

• Стеван

Навикао сам на Мозилу. И на ноћни живот. Ал' то није битно.

• selenijum

ŽIVIO HROM!!!

• Jericho

Bogami, selenium, nece dugo poziveti hrom, pitaj druga Tita!

• selenijum

Vidjećete vi nevjernici, samo malo pričekajte...

• Jericho

Leva noga mu je amputirana 21. januara. Nekoliko dana kasnije posetili su ga sinovi Žarko i Miša.
    Prvog dana marta došlo je do naglog pogoršanja. Srce je počelo naglo da mu slabi.
    U nedelju 4. maja prekinut je televizijski i radio program, a građanima SFRJ se obratilo Predsedništvo SFRJ i Centralni komitet partije saopštenjem koje je počelo rečenicom „Umro je drug Tito...“

Meni ovo ne obecava...

• Električar 

Titi je umro mnogo pre zvanične objave, a nije možda ni sahranjen tamo gde gomila ljudi dolazi da mu oda počast. I ajde lock na temu, dok ovaj nije zatrudneo od jebanja..

• selenijum

Ih bre, onda je eksploreru amputiran mozak.

• Стеван

Каква спрдња од теме. Браво ја!

• Električar 

Zemo al umeš da potpališ masu, baš ka pokojni Maršal.