Čudni snovi
  • urbanalegenda

Molim moderatore da obrišu temu

• Bioshocker

eexexe sxta je ow0 sa themom xexexeex xD LOL dqwdwq

• Kuzman92

lololo verovatno je lik napisao ceo clanak o ovome i video da postoji slicna tema ili slicno pa obrisao prvi post?xD

• THE KTITOR

Joj sto sam ja sanjao pre neki dan lud san: Kao gledam neki film u kom glumi Stiven Sigal i sad kao on je pandur kome gine partner na pocetku i za novog partnera dobija nekog delfina koji moze da govori i drzi neki rekord u plivanju sa drugim delfinima. A citav film se odvija u svetu u kom ribe zive u zajednici sa ljudima i pricaju i ponasaju se isto kao i ljudi. Cak se secam i da je naslov bio nesto u stilu "Na liniji ispaljenog metka" ili tako nesto!
    I probudio sam se taman kad je poceo film. Sranje. Bas sam zeleo da ga odgledam.

• d

sto urbani,dobra tema...ja stalno kad zaspem sanjam cudne snove,nekako je atmosfera cudnija od bilo cega,sve je jebeno precudno,samo se ne secam skoro nicega uvek i to me smara...99 posto tih istripovanih snova sam pozaboravljao,a i ti iz kojih pamtim neje detalje su preistripovani i havarija...Otaku,dobio si ideju za film,posalji Dejvidu Lincu,on pravi takve filmove

• Eclipse

sinoc sam sanjala da su se Gavrilovici preobratili u muslimane, i da je majka Gavrilovicka sva umotana ko bula.... bozeeeeee, sad se toga sjetih kad upalih tv a ono Gavrilovici, jos uvijek Srbi :))))

• SMAJ BOKE

ja sam jednom Tadicu jevrejcini ukrao akusticnu gitaru i bezao po Srbiji. On me jurio sa policijom i specijalce je cak poslao. Ja presao Bugarsku granicu i tamo su me tek uhvatili, dalje se ne secam.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.