Интересује ме шта мислите о монтажним кућама и да ли неко има конкретног искуства са њима, тј. да ли је неко можда живео у монтажној кући направљеној у Србији.
Пошто капирам да једно 45 година нећу моћи да зарадим паре за нормалан стан или кућу, а немам намеру да живим као подстанар или са родитељима, у једном тренутку ми је пало на памет ово решење. Видео сам да у последње време домаће фирме интензивно рекламирају монтаћне куће и тврде да су отпорније на земљотресе, имају бољу изолацију, па се као троши 50% мање струје на грејање, а цена им је јако мала - од 150е по квадрату (ако сам уводиш струју, воду и прикључке) до 400е (све одрађено - кључ у руке). Једино нису отпорне на торнадо, али сам скептичан по питању појављивања истог у Србији. :) Знам да се људи овде слабо опредељују за ове куће, али, ако су оне толико лоше, зашто онда оне преовлађују у Америци, а у последње време и у Европи, и људи сасвим нормално живе у њима.
Дакле, да ли имате нека искуства са њима или знате неког ко је имао добра/лоша искуства?
- M
Džimi, ne znam ništa o montažnim kućama, ali jednu stvar znam, ja bi je sad odma' napravio da sam na tvoje mjesto.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.