Монтажне куће
  • Џими

Интересује ме шта мислите о монтажним кућама и да ли неко има конкретног искуства са њима, тј. да ли је неко можда живео у монтажној кући направљеној у Србији.

Пошто капирам да једно 45 година нећу моћи да зарадим паре за нормалан стан или кућу, а немам намеру да живим као подстанар или са родитељима, у једном тренутку ми је пало на памет ово решење. Видео сам да у последње време домаће фирме интензивно рекламирају монтаћне куће и тврде да су отпорније на земљотресе, имају бољу изолацију, па се као троши 50% мање струје на грејање, а цена им је јако мала - од 150е по квадрату (ако сам уводиш струју, воду и прикључке) до 400е (све одрађено - кључ у руке). Једино нису отпорне на торнадо, али сам скептичан по питању појављивања истог у Србији. :) Знам да се људи овде слабо опредељују за ове куће, али, ако су оне толико лоше, зашто онда оне преовлађују у Америци, а у последње време и у Европи, и људи сасвим нормално живе у њима.

Дакле, да ли имате нека искуства са њима или знате неког ко је имао добра/лоша искуства?

• obelix

Moj drugar zivi u montaznoj kuci. Isti djavo kao i obicna, a jedini zajeb su vetrovi koji kod nas ne prave probleme. Pitaj zyclona :D

• rockangel

Ja sam za!Hocu i to da probam jednog dana!:D

• rockangel

Kud bas analni seks!?Pa,ja ti o montaznim kucama i pricam!Kazem da cu probam da uzmem jednu montaznu kucicu cisto da probam da zivim u njoj!
    Smatram da sve treba probati sem droge!Pa i analni seks,ali ovde nije o tome rec!

• M

Džimi, ne znam ništa o montažnim kućama, ali jednu stvar znam, ja bi je sad odma' napravio da sam na tvoje mjesto.

• celt

Znam ljude koji su ziveli.
    Ako imas prostora, da ne moras da gradis uvis (a to ovde u srbiji i nije neki faktor), montazna kuca ti je super resenje. Kao i svaka obicna kuca.
    Ali, zaboravljas da treba kupiti i plac. A oni nisu jeftini, ako hoces negde u urbanoj sredini da zivis.

• tasmanijski djavo

ja znam da je garancija na montažnu kuću 100 god. i znam ljude koji već petnaestak godina žive u montažnoj kući i još joj ništa ne fali.

• Korle

Ако желиш могу да ти препоручим неке фирме које праве мотажне куће, које ја снабдевам са делом матерјала. Нису скупе, избор је велики, а могу и да ти помогнем , јер сам у том послу. Јави се, ако ти ишта затреба.

• Џими

Значи, да планирам. :)
    Корлеоне, шаљем ти ПВТ.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.