Šta vi mislite o strankinjama, jesu li vam sehu? Koje vas najviše pale? Jeste li imali iskustva sa njima, da li vam je stari pričao kako je zviznuo neku Čehinju? Da li je istina da su Mađarice takve seksi mašine, kako se priča?
Iz pesme "Pišonja i Žuga":
"Moke je jos dodao
i to da se strankinje praskaju pravo
i da je u Zaostrogu u kampu
svaku noc drugu jebavo".....
ne smem da pricam, zena mi na sajtu, al ima...
iste ko nase, samo se nama cini da su strankinje jebodajnije zato sto ih upoznajemo po odmorima. i nase ribe su seksi nimfomanke koje daju picke svakom ko pita kad odu na odmor ili more... cisto da znate kad vam ode riba bez vas na more, pa makar i sa roditeljima :)

Када оде на море јебе се са другим, вероватно
Hvala, dr. :-) Meni se nekako čini da je sa strankinjama lakše, da su rukohvatnije i lakše za upotrebu, a te tvoje Irkinje i Engleskinje svakako prednjače, gaće na pod i udri. Bio sam prošlo leto bio blizuu Worchestera, jesu malo pomasne, ali vole da se talambasaju, if ju nou vat aj min.nije tacno, samo izgledaju tako. mozda kad ih upoznas na moru.

Ne vidim poentu u klasifikovanju riba na domaće i strane, barem po tom pitanju nimfonizma. Ako se jebe ko smrt, nikakvu razliku nacionalnost ne pravi.
Možda jedino taj momenat lažnog moralisanja ili male sredine. Pre će neka Ketrin da ti popuši na ulici u Njujorku, nego Gordanela na trgu u Budisavi.
- Š
Meni je velika želja da jebem neku crnkinju ili mulatkinju,zajebite bledunjave Engleskinje ili Irkinje,bio sam pre par godina u Londonu,ne mo'š videti dobru žensku sem ako nije strankinja.Aferim za ove što su pomenuli latino devojke.
- Š
Na kraju je i Kineskinja platila glavom,a? :)
- DP
Potvrđujem mit o Makedonkama...Čim čuju da si Srbin dovoljno je da sa obližnje terase čuju Tropiko bend i odmah sledi pitanje 'Sakaš da ti go ispušam na plažata?'
Sakam.
- Š
@LOL meni je purgerski naglasak kod žena neverovatno sexy,moraću da posetim Zagreb u bližoj budućnosti. :)
@Zapata i naše Srbijanke se opasno lože na Crnogorce kao što mi imamo prođu kod komšinica. :) - d
Strankinje vole srpsku kurcinu
Reče mi jedan čova da su Mađarice multipraktik žeMske, mogu se prilagoditi od opere do narodnjaka, fine a ujedno i perverzne, kuvaju, peglaju, rađaju decu, u krevetu tigrice... Ja od tada samo mislim o Mađaricama.Luksdoc, ono što ti lik nije pričao je da Mađarice ne vole da ceo život ostanu na jednom...
Slovakinje su odlične, ali znaju da smaraju na duže staze, teže da budu glavne i da vladaju...- Š
Ako voliš ljut has poput kulena,Mađarice su stvorene za tebe :)
- d
Cehinje se dobro jebu...
Ja mislim da mi Balkanci, ovako fizički golemi, hedonisti i napaljeni kao zverovi, imamo šta da im ponudimo. Većina muškaraca u Centralnoj Evropi su kao nerdovi iz američkih filmova, bulje u svoje Ajfonove i Mek računare, detinjaju se, voze trotinete i imaju šeset kila u sebi.To je i moja teorija. Jednostavno, nama je u genima da smo jebači ipo i to ove strane znaju.
Inače, moj strika oženio brazilku.- d
pa rekoh ja,vole strankinje Serbian dick...
- d
pogotovo cehinje
- K
Samo da potvrdim da su Makedonke slabe na Srbe.