Tvoji strahovi
  • M

Od čega te stra'? Šta je to što ti ledi govno u guzicu? Od koje fobije patiš? Kad si se zadnji put prepa'?
    Takve i slične stvari postujte ođe.

Ja prvi: Stra' me od zmija, pauka, stonoga i tak'i' gadni' insekata. Stra' me od neprovidne vode i velike dubine. Stra' me od velike visine. Stra' me da letim avionom. Nije da me stra', ali ne volim skutere. U jebote, pa ja sam pička, viđi samo kol'ko strahova imam.

• rockangel

Mesjo progutao si slovo.Pitaj moda da ti ispravi.
    Ja se plasim sebe same sta mogu da uradim.

• M

Modovi, ispravite to.

A, jesam im reka' a?

• e

Ja se plašim ljudske gluposti i bezobrazluka. Plašim se bolesti koje ne možeš da spečiš, ma kako živeo pod konac, a ni da ih izlečiš (i to ne toliko za sebe, koliko za ljude koje volim i bez kojih bi mi život bio prazan i besmislen). Plašim se velikih džukaca, jer mi prvo prođe kroz glavu kako je besnilo neizlečivo. Ponekad se uplašim i kad sanjam neke loše snove, al se brzo razbudim, pa me prođe.

• .Vule

Plasim se konja, liftova i mostova.

• Џими

Плашим се:

- кловнова
    - јапанаца, нарочито њихове деце
    - пантљичаре и ехинококуса
    - четника
    - бркатих баба што, из неког разлога, увек хоће да ме изљубе кад ме виде
    - верских фанатика било које врсте

+ плашио се неких људи који су умрли, па их се сад више не плашим:

- Милош Жутић
    - Ташко Начић (због Давитеља)
    - Мајкл Џексон

• celt

u bre jimmy, ti bolje iz kuce da ne izlazis.
    mada, klovnove i ja ne volim.

• Zmia

Кловнова исто, јебо им пас матер
    Ивице Дачић
    Оних буба које лете па одједном падну
    Вожње преко моста код Бешке
    Масе људи било које врсте

• neobavesten

Samoce i Boga.

@Mesja - nosio sam zmiju u ustima, izleteo iz busa kroz prozor, ugrizao me pauk X puta, vijali me rotvajleri...i nista! :)
    @euglena - ljudi behu prema meni bezobrazni nebrojeno puta, ne bojim se toga. Sad se samo smejem.
    @Jimmy - klovna sam gadjao igrackama u vrticu, a brkate babe guram od sebe. :D
    @Vule - bio sam zatvoren jednom u liftu sat i po i citao sam novine, smorio se, dok nisu dosli po mene. :)

• e

@ Neo: je*a ti nama kevu svojom neustrašivošću :))

• Цыплёнок

"Stra' me od zmija, pauka, stonoga i tak'i' gadni' insekata. Stra' me od neprovidne vode i velike dubine. Stra' me od velike visine. Stra' me da letim avionom. Nije da me stra', ali ne volim skutere. "

Znači... Ne znam šta da ti kažem. Isto, ali skroz... :(

• neobavesten

Ja sam ipak Hrabri vitez Neja, Zelena. :D

• Ž

Plasim se visine,svih vrsta insekata,isto zmija,ljudi koji ne umeju da se kontrolisu,boleshtina i mnogo cega drugog...

• Christine

zašto su klovnovi toliko strašni?

• Ž

Zato sto imaju maske.

• En_Dotter

Плашим се земље а не висине.

• dl

Plašila sam se da je Dotter otišao zauvek sa sajta.

• En_Dotter

Ја се плашим да тог сајта више нема већ да сам дошао на неки други...

• Кир - Јеца

Ја се плашим да је Доттер у праву и да плашим се да ће зла престати да буде хот.

• Mr. Moon

Mene plaše vozovi.

• kkojot

Stra' me samo od jednog: da mi nebo ne padne na glavu...

• M

En Doteru, moram reć' da si u pravu, sajt je otiša' u pičku materinu onoga trenutka kad su snobovi i kučke počeli da nam pričaju nešto o kompleksima. Ali opet, kurcu dragome fala, biće gore.

• En_Dotter

Ја се плашим да не може горе... Зато увек кажем "може и горе" кад ме питају како је... Али овде тешко...

• Ludi Psihijatar

Ja se plašim modova, policije, tenjih službi i zlih nevladinih organizacija a i vlade a da plašim se i masona, Jevreja bankara, ilimunata, NWOa ljudova u crnom i satanista plašim se i crnih mačaka, Boga, satane, veštica, vanzemaljaca, demona, crnih magija, vudu magija, pakla i zlih duhova zlih žena i ludih baba plašim se života a i smrti, ženidbe i vojske, škole i bolnice pa i zubara i imam strah od nezlečivih bolesti, klovnova visine i dubine muvanja i raskida horor i loših filmova takodje se plašim od vampira i vukodlaka mraka i nevremena, grmljavine, poplave, smaka sveta, umnobolesnih ludaka, kriminalaca, pištolja, noževa, zmija, paukova, buva ma svih insekta i glodara neverovatno se plašim od svih životinja koje imaju oštre zube.
    Ustvari upravo se plašim da ne pomislite da sam kukavica

• En_Dotter

Ја се плашим :(

• seljak veseljak

mene plasi mrak i psi lutalice koji se kriju u njemu

• rockangel

Ja sam puna emotivnih strahova,dok recimo sto je jako cudno,nemam strah od osobe jace od mene ili od osobe koja je naoruzana.U stanju sam da krenem u obracun sa takvima.

• M

Rokejnđel, nisam zna' da si mudonja. :) A opšte je poznato da onaj ko ima pištoj u ruku ima najjači argument.

• rockangel

Ne plasim se!!!

• ~Artemida~

Ја се плашим неудобних ломача. :(

• Bushido

a ja raspeca na krstu od hrasta....samo me mahagoni smiruje.

• Che-Vu

Ja se plasim zaba i terasa bez ograde.

• seljak veseljak

takodje....pogotov terasa bez ograde

• Цыплёнок

Pa ako ćemo tako, i ja se plašim stepenica bez gelendera... :)

• tasmanijski djavo

ja se plašim svega i svačega:(

• rockangel

Uplasi me mesjo!Evo priynajem da se plasim stvari koje izlecu iznenada!Kao na primer ovo www.killerjo.net !!!!
    Kada me je drug zajebao,nisam mogla da se povratim.

• Crying Knife

Plasim se kad me kicma zulja...

• Granon

Ludaka. Nepredvidivi su.

• lady killer

Mene plase igle i pijane osobe. :/

• rockangel

Ja se plasim da mi neki kreten ne odgovori porukom na fejsu.Ne mogu ocima da ga vidim(otisao sa ovog sajta odavno).

• Granon

Silaženja niz strme stepenice.

• rockangel

Sto sam se strecnula kada sam posle dugo vremena uzela da gledam na vukajliji da gledam profil osobe koji davno nije bio tu i ono pise "poslednja aktivnost:juce"!!!
    Mila majko vratio se,moram da brisem sve ono po forumima.
    Leleeeeeeee

• Plazma_keks

Kebe
    Jer iza svakog grma, brega vreba Dragan Kojic Keba

• Ledeni

insekata,ne znam tacno zasto mora da sam se istraumirao kao mali....

• AbNoRmA1!!!

ubjedljivo se najvishe bojim visine...kao mali sam imao notjne more o tome..

• N

mene uvati straota od leptira.... najvise se plasim leptira.. :jeza:

• kapetan

Ja se samo Boga i moje mame bojim!:)

• Heller

Bojim se mostova