- Пд
Имам клима уреџај, шташ више? :)
- n
Klima u toku dana, promaja predveče da se proluftira.
'ladna "Jana" u frižideru i neko voće.
Adidas trenerčice i majice ClimaCool® i japanke neke, prijatno skroz, pa napolje kroz čika Ljubinu do Coffie Dream-a na freezer od jagodice.
Упала плућа преко$утра, закажи одма', или главобоља :ДНишта од тога. А упалу плућа у животу нисам имао. :) ФАК ЈЕА!
Брате, мислим да је најбоље рјешење да трипујеш тј да убиједиш себе да није вруће, и нећеш се знојит, мислим да сам проба то пар пута и успио сам.Заправо, требало би мање течности да се уноси кад си унутра, и мање ће да се знојиш и испараваш. Много је битно да ваздух буде сув, ако већ мора да буде топао.
Отворен прозор, отворена врата од стана, отворен улаз од зграде. Функционише.E, Džimi izvini, ali to kad vidim po zgradi, stvarno popizdim! Pogotovo kada iz svakog stana izlaze miomirisi raznoraznih prženinih mesišta i zaprške za prebranac. A varate se da mokar čaršav ne pomaže. Dok nisam imala klimu to je bio carski uređaj.
Ништа од тога. А упалу плућа у животу нисам имао. :) ФАК ЈЕА!Њааа, ни ја, отпоран сам на те болештине све :)
Него директно кад те бије промаја је опасно за главобољу у пм :)Заправо, требало би мање течности да се уноси кад си унутра, и мање ће да се знојиш и испараваш. Много је битно да ваздух буде сув, ако већ мора да буде топао.Тај рад.
Рецимо јуче ја се истуширао ладном водом, и почео да се спремам, изашао напоље, стао у хлад да чекам бус, код другара, морао је да ми донесе пешкир јер сам ја био скроз мокар, али скроз.
Збирка из математике. :/Лолок, извади интеграле, чуо сам да добро ладе :Д
A varate se da mokar čaršav ne pomaže. Dok nisam imala klimu to je bio carski uređaj.Хм... Океј, ако се варам, објасни ми физички процес који у том случају суделује у расхлађивању, онако научно. Капирам да чаршавом заклањаш сунце да не бије у собу, али зашто да буде мокар? Само се рапидно повећава влажност ваздуха и ствара се спарина. Зар не? :)
Mess, zar nećeš tom metodom preopteretiti bubrege?Koliko sam ja čula, bubrezima prija što veća količina vode. Ono što ih uništava su jaki začini ako se ne varam.
Nije pola litra vode na sat i po - dva mnogo leti. Jedino što ćeš da 10-ak minuta tog vremena provesti u wc-u. Mene voda koju unosim u organizam štiti od prokuvavanja, i ne znojim se uopšte mnogo, ni kad je napolju vrelac.
- P
Kutija od diska.

Инспирисали сте ме за дефку... http://vukajlija.com/reuma/380665 Ето ријешен проблем, добијете реуму, и врућина вам прија.

stiropor je dobra stvar. Od 2 cm debljine jedna tabla (1*0.5m) košta oko 40-ak dinara. Ureže se , ili uglavi u prozorska okna. Takođe se u farbarama može kupiti folija koja sa jedne strane ima aluminijum a sa druge one bobice što puckaju, strana sa aluminijumom se okrene ka suncu i vrućine nema, čak ni ne zamračuje prostoriju.
p.s.
Inače, ako nekom treba termoizolacija, ili savet neka me kontaktira na PVT jer se bavim prodajom toga :P
stiropor je dobra stvar. Od 2 cm debljine jedna tabla (1*0.5m) košta oko 40-ak dinara. Ureže se , ili uglavi u prozorska okna. Takođe se u farbarama može kupiti folija koja sa jedne strane ima aluminijum a sa druge one bobice što puckaju, strana sa aluminijumom se okrene ka suncu i vrućine nema, čak ni ne zamračuje prostoriju.p.s.
Inače, ako nekom treba termoizolacija, ili savet neka me kontaktira na PVT jer se bavim prodajom toga :PДиви га, Корле, што је наиван! :)
Прво скрене пажЉу људима на проблематику, онда суптилно понуди решење. :)