Battle for Midle-Earth УПОМОЋ!!!!
  • madafaka sit

Ево данас инсталирах Battle for Midle-Earth кеца, крекујем и да уђем у игру, изађе ми она слика пише наслов игре и неки дворац или шта већ и то је то, само стоји тако.
    Уђем у таск менаџер, пише Нот Респондинг!
    И сетим се да сам пре једном пробао и други део, али да ми се десила иста ствар!
    Избрисао сам па сам пробао опет, питао ме да ли да направи изузетак за Фајервол, пробао сам и без тога и са тим, иста ствар.

Је л се дешавало ово неком? Гуглао сам, видим дешавало се, али не налазим решење нигде!
    ПОМАГАЈТЕ!!!

• Др Јанковић

Да ли си сигуран да си проверио да игрици, можда, не фали неки од оних системских елемената? Пробај да скинеш са неког другог извора, обриши овај, можда успе.

• АК

Ја је давно прешао, до јаја ствар. :) Боље ти је да за почетак будеш на ''злој'' страни, крша су бруталнији.

• madafaka sit

I nisam baš u mogućnosti da skidam, ne radi torent kod mene. Skinuo mi ortak, a ne mogu da ga cimam opet...

• Лупус фром купус

Имао сам сличан проблем са овом игром. Пробај да кад једном покренеш игру и стоји ти та слика, опет кликни на иконицу да је покренеш. Мени је бар тако радило, не знам зашто а нисам никад ни проверавао... Значи фактички покренеш је 2 пута одједном...

• madafaka sit

probao sam, ali neće...
    skinuo sam neki peč, pa ću da probam s njim...

• turtleboy

Da nisi instalirao onaj pec za onlajn igranje? btw ja nikad nisam brisao BFME, jos uvek ga cepam sa vremena na vreme :D

• madafaka sit

nije za onlajn, ali nije htelo ni pre peca...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.