Srpski Rap & Hip-Hop
  • Verbalni GzV

BS,F4,THFC,FU93KRU,Struka,Demian,BlackRingCrew,DTcrew,De Facto,Ajzea,De Niro,Marlon Brual,Skabo Maestro,CYA,Sky Wikluh,Ajs Nigrutin,DJ Rahmane... Primetio sam da nema ni jedna aktivna javna tema o nasoj rap sceni . Koji su vasi omiljeni srpski hip hoperi i sta mislite o njima!? .. Po meni su najjaci Skabo, Ogi,Fedja.. Ceo BS !

• CrazyAjvar

Ne volem što kažu dinamičko recitovanje. Ali recimo ovi momci

http://www.youtube.com/watch?v=B-LC8_Z7frc&lc

LOL

• Verbalni GzV

Resio da se popisas po BG a !? xD

• CrazyAjvar

Nije to po BG-u već po lažnoj decentralizaciji i administraciji Srbije koja je slučajno u BG-u :P

• dusan1001

pogledaj bolje postoji već tema
    edit ne mogu da nađem a bilo je

• Verbalni GzV

Pa ja nisam rekao da ne postoji nego da nema nikakva aktivna tema jebi ga .

• Nash Bridges

Vau! Kako kreativne rime! Da nisam cuo tu i jos 500000000000000000 pesama o bedi i sirotinji, stvarno nikada ne bih saznao da je takvo stanje. Pa sta!? Bice takvo stanje sve dok nastavima da kukamo i prodajemo jedni drugima muda za bubrege

• Verbalni GzV

Brate ti izgleda nisi skontao sta je fora pesme.. oni pisu o sranju i pevaju o sranju , naravno da nece pisati placipcikaste pesme poput onih "ona me je ostavilaaaaaa" , sranja , nece pisati pesme o kamionima,avionima,kurvama,utokama,milionima kao oni juice i ostali a oni to ne poseduju , sto bi reko Marlon "NE STAVLJAM U IZLOG ONO STO U RADNJI NEMAM" Tako da im preostaje da pisu samo o stanju o drzavi.. sto u neku ruku i jeste zadatak svih repera !

• Verbalni GzV

I rime su kreativne , cisto da se zna...

• Лупус фром купус

Ових дана слушам Марлона баш много и мислим да је у самом врху домаћег репа, ако не и на врху... Ђус ми је исто скроз ок, мада се доста искомерцијализовао у задње време, али то је једини начин да у Србији узмеш неки кеш јер "НЕМАМ РЕПА ЗА ЛЕБА ЈЕР НЕМА ЛЕБА ОД РЕПА". БС је скроз ок, мада ми смета то што су политички пројекат, али кидају. Ма има доста добрих репера, сад да кренем да набрајам, пола би бих заборавио. До скоро сам мислио да је наша реп сцена отишла у курац, али ипак није тако. Нпр. највеће разочарење ми је Ша који изпрозива аутотјунце па после годину дана, и мање га гледам у неком педерастом фазону...

• TheVlajko

Мени је Марлон у самом врху, уз БС који кидају, иако су као што ти рече већ политички пројекат. Риме су му креативне, и по мени издваја се од осталих. Ову прву што сте поставили, бејбе (ти ниси тако добар), ми је омиљена. Једно време само сам њу слушала.

I rime su kreativne , cisto da se zna...

http://img850.imageshack.us/img850/8760/1309001135641.png

• shitbrix

http://www.youtube.com/watch?v=hz5bE6KAmys
    Ja ič ne slušam rep.
    Ali ovaj lik kobjašnjava.

• Млатони

Ајс и БС објашњавају. И Марчело, али он више није репер.

• Млатони

Влајко, који ти је курац? Ако ти се не свиђа тема, заобиђи.

• Давид

Ево нешто поводом данашњег дана-Видовдана.
    http://www.youtube.com/watch?v=BsBsKz8fWNY

• Nata4Mika

Влајко, који ти је курац? Ако ти се не свиђа тема, заобиђи.

• Фрањо Дивљак

Ајс и БС објашњавају. И Марчело, али он више није репер.

+5665, само без Марчела, лика не готивим ни мало, јебига срање су ми његове песме.

• Лупус фром купус

Марчела кад видим моментално ми се присере. Одвратнији ми је од Цвије и осталих малоумника....

• Verbalni GzV

Marcelo , ubedljivo najgori reper u nasoj sceni . Njegovo ime nisam hteo ni da navedem samo sam napisao "de facto" jer ima neke dobre obozavaoce pa je realno zasluzio , Ali ne moze da se poredi sa Marlonom , Skabom, Ogijem , Fedjom , Zoblom , Ajronom i ostalim likovima , sto se tice Prti bee gee momci su sve najbolje ali nisi oni jos BS liga..

• Petar Pan Pezo$

A od koje političke stranke je projekat BS?

• Nata4Mika

Мени Марчело скроз ок.. Има пар песама са онако баш добрим текстовима.

• NikaBez

Ovako, nas rep trenutno i nije toliko los. BS bez komentara, momci kidaju. A na sceni ima i gomila onih koji nisu losi: Marlon, Sick Touch, Sale tru, THCF iz te klase, a tu su i PRTI, FTP, Bauk squad, Blind Business i Ajs iz sprdackog repa i hardkora. Mnogima se ne svidja al ja gotivim i Monogamiju. Mnoge nisam naveo, al sve u svemu, srpski rep ima buducnost.

• Verbalni GzV

Brate ove dve prvi put cujem xDD ! Naravno da srpski rep ima buducnost jes da zvuci glupo al ja vise volim nas rep nego bilo koji drugi na svetu...

• Ј

Повраћа ми се, али ПОВРАЋА од целокупне домаће реп сцене, а и репа уопште. Највише ми планинаре по курчини бс и марлон брутал (не заслужују велика слова јер су сисачи курца), и сви ти што трипују као неку озбиљност. Једино што ваља је Прти Бее Гее, Нигрутин (и то махом старије ствари), Бед Копи (Орбод Mебеј и онај други албум, забораио сам му име), Бвана и Блајнд Бизнис, јер су до јаја болесни. Свим осталима реперима пишам по фаци и свршавам у капуљачу.

http://www.youtube.com/watch?v=l6BVDYZFFQk&feature=channel_video_title

http://www.youtube.com/watch?v=dZ7E6ORx6YY

http://www.youtube.com/watch?v=1nvMbG7_ps0&feature=channel_video_title

• NikaBez

Prozivka iz kraja, andergraund foreva, likovi isto kidaju.

• Soad_psyho

Niko ne pominje Struku, Vip?:)

• Verbalni GzV

Aj provali ovog Jogurta sto spemuje xDDD Brate te klipove sto si obesio mozes da obesis o MARLONOV kurac ;)

• Petar Pan Pezo$

Napoleon i Tatula i daVid. Top 3.

• NikaBez

struku i pola bivseg basivitija uopste ne gotivim, iako ne poricem njiov znacaj za srpski rep

• Ј

Aj provali ovog Jogurta sto spemuje xDDD Brate te klipove sto si obesio mozes da obesis o MARLONOV kurac ;)

Је л' би волео да одеш на пикник са њим, да једете заједно сендвиче и тако то?

• Verbalni GzV

A , da li bi ti decko voleo da budes u sobi punoj Ajsovih gasova posto vidim preferiras da slusas njegovo podrigivanje.. ?!

• Ј

A , da li bi ti decko voleo da budes u sobi punoj Ajsovih gasova posto vidim preferiras da slusas njegovo podrigivanje.. ?!

Бих, што да не, нисам ја гадљив на те ствари. И сам упражњавам прдење и подригивање кад год имам инспирације. Него, ниси ми одговорио на питање.

• Petar Pan Pezo$

Meni je ovaj rep nekako klinačka muzika...i nekako mi sve proseravanje, poluinteligentni likovi kao otvaraju oči narodu kroz svoje pesme pevajući o problemima društva bla bla, otkrivanje tople vode.
    Al volim da slušam Ajsa kako se glupira, nije lako smisliti ni ono što on baljezga u pesmama, nekako me uvek nasmeje kad ga čujem, a ovi su mi svi nešto tmurni u pičku materinu ko da čitav život kopaju po rudnicima.

• Rosoneri

Meni je ovaj rep nekako klinačka muzika...i nekako mi sve proseravanje, poluinteligentni likovi kao otvaraju oči narodu kroz svoje pesme pevajući o problemima društva bla bla, otkrivanje tople vode.
    Al volim da slušam Ajsa kako se glupira, nije lako smisliti ni ono što on baljezga u pesmama, nekako me uvek nasmeje kad ga čujem, a ovi su mi svi nešto tmurni u pičku materinu ko da čitav život kopaju po rudnicima.

Odlicno sroceno.

• Verbalni GzV

Jogurt.. pa naravno da bih voleo tebra , mozda da pijemo sokic od narandze , pricamo o lepom vremenu , medjusobno se mazemo kremom za suncanje . A i ovaj sto misli da je rep samo prseravanje poluinTELEgentnih likova je izgleda slusao pogresne pesme.Postoje pesme koje nisu namenjene otkrivanju tople vode kaslj,kaslj,F4,kaslj,kasljs..

A ionako "Ako ne razumes ortak polako pa nema veze , pa nismo te pesme ni pisali mi za tebe nego za ekipu kad pije da se provede..." ;)

• Petar Pan Pezo$

^^^

e gari aj ćuti da te ne našamaram.

• Verbalni GzV

Psssssssssssssssssst.

• Роки Билбао™

Ovo me najviše podseća na pravi sirovi izvorni rep, naši momci ali totalno anonimni nažalost.
    http://www.youtube.com/watch?v=ROr3Rgcs_Rs&feature=player_embedded

• Petar Pan Pezo$

http://www.youtube.com/watch?v=Hd09zBwNKEE

Hahah, ovaj kantautor je do jaja...a što se ovako osušio sav? jel koristi neke droge?

• Verbalni GzV

Daj bre , ne zajebavaj sa Napoleonom decko je previse opasan da bih izdrzao njegov surovi pogled i predivnom sivilu mog monitorskog okvira .

• dusan1001

Повраћа ми се, али ПОВРАЋА од целокупне домаће реп сцене, а и репа уопште. Највише ми планинаре по курчини бс и марлон брутал (не заслужују велика слова јер су сисачи курца), и сви ти што трипују као неку озбиљност. Једино што ваља је Прти Бее Гее, Нигрутин (и то махом старије ствари), Бед Копи (Орбод Mебеј и онај други албум, забораио сам му име), Бвана и Блајнд Бизнис, јер су до јаја болесни. Свим осталима реперима пишам по фаци и свршавам у капуљачу.

Jogurt kobjasnio

• Verbalni GzV

A , sta je objasnio !? Ako ti se ne svidja zaobidji temu , zakljucaj se u orman i slusaj Zdravka Colica !

• Роки Билбао™

Повраћа ми се, али ПОВРАЋА од целокупне домаће реп сцене

Zašto misliš da nekom šište jaja zbog toga?