Nosite li naočare/sočiva?
  • Xantas

Da vidimo koliko ima ćoravih vukajlijaša.
    Da li nosite nešto od navedenog i kolika vam je dioptrija?

• Луди Чак

Nosio naočare tri godine, -1.50 na oba oka, sad sočiva posle godinu dana pauze, nisam ništa nosio, evo mi dioptrija -2 na oba oka.

• Sale d snajperist

Naocare - 0,75 oba oketa :D

• Šalabajzer

Sočiva, - 5,25 lijevo, - 5,50 desno, uzimam titulu najćoravijeg vukajlijaša! Lock!

• Butt

Не, али волео бих. Хтео бих сочива у црној (не браон, не неко зелењикаво говно) боји, без зајебанције. Ваљда зато што имам светле очи и онда су ми тамније очи привлачније (увек лепше оно што немаш).

• Хујо Смрад

Ćore, 1.5.
    Iskoristio bih ovu priliku da se pohvalim da imam i rej ban avijatorke, al' sa dioptrijom.Jebu.

• Tandrcak

Наочаре, око 3 диЈоптрија, чекам доТкорку да ми каже могу ли сочива па дузмем то полако.

• СМарко

Мени никад није било јасно зашто људи који треба да носе наочаре или сочива то не раде, и зашто је људе мука да их носе, стиде се, шта?
    Мени су наочаре за вид у 99% случајева кул, тј кул изгледају на некоме, мајке ми.

Ја стварно видим добро, ђевојка ми се крстила један дан јер сам видио јежа у мрак на хиљаду метара, а притом сам био пијан, тј није ми ни вјеровала док нисам пошао, узео га и донио га до ње :)
    Али зато ми ћаћа носи два дна од тегле :)

• Butt

Мени никад није било јасно зашто људи који треба да носе наочаре или сочива то не раде, и зашто је људе мука да их носе, стиде се, шта?

Оно што је иронија, неки од њих боље изгледају са наочарима.

• Хујо Смрад

Ja izgledam ko poslednji narkos kad skinem naočare.

• Урош

Ђозлуци, -1 диоптрија. Прво сам носио пар година ленонке, сад оне пластиканере. Све у свему кул, у старту сам паметнији од саговорника без наочара.

• Луди Чак

Све у свему кул, у старту сам паметнији од саговорника без наочара.

Nije što si pametniji kad nosiš naočare, nego su obično sagovornici toliko glupi, da sami pretpostave to :)

• bvdlga

И ја сам прилично ћорав...Фазон -4,50 лево, а десно -3,25... Носим сочива и наочаре,само што наочаре углавном увече пред спавање,а сочива већи део дана.

• don_brate

придружујем се слепој екипи!

-2 и -1.75, тако нешто...

• javio

nosim... -1.75 i -2...jebe me mioptija, nejednake dioptrije i onda ne vidim ćoškove..mala dioptrija ali zbog te razlike kad skinem naočare ne vidim skoro ništa...

• tonre

Nosim teleskope.

• Predražinjo

Desno oko -0.25, levo -2... naočare zonfa

Smarko, ja recimo iz klasičnih pubertetlijskih kompleksa, kao klinac baš dugo nisam nosio naočare iako je trebalo (zato mi je sad ovolika dioptrija na jednom oku). Bila ona fora, imam bubuljice, još da stavim naočare, pa ko će da me pogleda, majke ti :))

• bvdlga

kao klinac baš dugo nisam nosio naočare iako je trebalo

+1

Samo sto sam ja gore prosao... :)

• Хујо Смрад

Smarko, ja recimo iz klasičnih pubertetlijskih kompleksa, kao klinac baš dugo nisam nosio naočare iako je trebalo (zato mi je sad ovolika dioptrija na jednom oku). Bila ona fora, imam bubuljice, još da stavim naočare, pa ko će da me pogleda, majke ti :))

Najedi se, ja sam ih stavio. Preko bubuljica. A još sam i brkove imao.

• Bruce

ja imam 0 dioptriju, a od 39 godina života 15 buljim u računare... dve godine sam nosio naočari sa običnim staklom iz fazona dok mi ortak nije rekao da sam pederčina što ga zajebavam...

• wojtek

Минус два на оба ока. Провео сам пола пубертета са ђозлама и раздељком. Сада, у деведесет одсто случајева носим сочива, а у оних десет пијаца бренд наочаре.

• Christine

ja treba da nosim ali ih ne nosim.
    iz dva razloga.
    1. ružne su. 2. povećala mi se dioptrija.
    tako da izgledam odvratno a kao da ih i nemam.
    treba da odem do očnog. a mrsko mi je :)
    a i treba da kupim odma' nove, naravno :)

inače, momci sa naočarima su uber hot.

• Пд

Носим наочаре непуних 48 сати. Минус диоптрија, што значи да има да се наносим истих.

• Christine

uu peki, sad si fra'er :D

• Пд

А шта као, раније нисам био? :Р

• Christine

sad si uber fra'er, pardon :D

• Пд

Е, тако може. :))

• Фатман

На лево око једва да имам диоптрију, нешто смешно мало, ал' зато на десно око плус два или три.

Десно око ми практично и не ради, фура само периферни вид, јер је мозак све пребацио на лево око, па ми сада пуцају капилари у левом оку од напрезања па из левог полупрофила изгледам као наркић.

• rnrt-rain

Pocinjem da sumnjam da su i meni potrebne, mozda paranoisem, al' skoro nisam mogao neke drugarice da prepoznam na 10 od mene, ni znak STOP da razaznam, otici cu kod ocnog pa ce da vi'm.

• Урош

Јел си видео ову мачку горе?

• rnrt-rain

Koju? Kris? Nisam je vid'o jos od kraja školske godine. ČD

• Урош

Хујо погрешна тема.

• Хујо Смрад

Moram da demonstriram koliko su mi naočare kul.

• Butt

Jel mačka slepa?

(nedje sam pročit'o da su bele mačke svetlih očiju često slepe ili gluve)

• Урош

Могао си неку жешћу слику ал ае, маркетинг.
    Мислио са на ону белу мачку!
    :))

• Фатман

Ја сам негде прочитао да људи са светлијим очима боље виде у мраку од нас са тамним очима.

• Butt

Ја сам негде прочитао да људи са светлијим очима боље виде у мраку од нас са тамним очима.

To je zapravo tačno :)

Haha, bolji sam od vas :)))

• свjecна свега

Me too.:)

• Christine

jes vidimo.. ne palite se.. :D

• Warner von Latinsche

Заправо, људи са светлијим очима су осетљивији на светлост, тако да је исти курац.

• свjecна свега

Заправо, људи са светлијим очима су осетљивији на светлост, тако да је исти курац.

Ništa onda,doviđenja. :D

• Butt

:)

Treba da osnujemo društvo (nas što su nam babe bežale od Turaka).

Zajebavam se, zaista su mi prelepe tamne oči. Dopadaju mi se i ćilibarne. Evo vrlo zanimljivog teksta na tu temu.

http://wazzup-playjar-ism.blogspot.com/2008/04/rarest-eye-colors.html

• Christine

meni oči menjaju boju.. uglavnom se sve svodi na mešavinu plave i sive sa primesama tirkizno-zelenkaste.

:)

• Фатман

Ја сам баш леп човек, имам неке наслаге које негативно утичу на мој физички изглед, али генерално да сам женско свидео бих се себи.

• Warner von Latinsche

Treba da osnujemo društvo (nas što su nam babe bežale od Turaka).

Први турски председник, Мустафа Кемал Ататурк, је био плаве косе и плавијех очију. :)

• Фатман

Ееех, кад је то било боктејебо још пре 88 година.

• Butt

Janyicar khleti.

Ја сам баш леп човек

Ja sam veoma ružan, pa mi ljudi iz sažaljenja kažu da imam lepe oči.