- P
Komunjara secesionista!

Nikad! Ko je za nezavisnost Vojvodine, taj za Srpstvo nije! Samo je šteta što je na vlasti pička od čojeka, kako bih ja rasterao i te koji su za nezavisnost Vojvodine i Sandžaka, policiju i vojsku, pa udri pendrecima, ne pitaj ni za ime ni za godine. Srpske zemlje treba da su ujedinjene! Zajedno smo jači! Republika Srpska + Srbija + Crna Gora.
- Š
Republika Srpska + Srbija + Crna Gora=Srbija u prirodnim granicama :)
Protiv secesije,naturlich... - P
Lepo je rekla neka Ruskinja , sledeći zahtevi Amera su priznanje Kosova, pa nezavisnost Vojvodine ,Snadzaka i na kraju pravljenje pokrajine na jugu Srbije.
A da se pobunimo? Ono, organizujemo se svi iz cele Srbije putem Twitera i Facebuka i Vukajlije i da skandiramo "dole demokratija, dole obama, dole karla del ponte, dole mek donalds" (namerno sam imena stavila malim slovima) i da tražimo Kosovo nazad. A?Таман да амерска војска предахне код нас на путу назад из Афганистана.
- P
ONE TOUCH LOCK!
- H
Stultorum infinitus est numerus.
- H
Drugo je konstruktivna rasprava, a drugo je kada neki bot otvori temu i ispada troll, uostalom ja uvek napisem nesto pametno cak i kada sam svestan da to nikoga nece interesovati, inace voleo bih da navedes konkretnu temu.

Нема шансе да Војводина буде независна. Стичем утисак, причајући са људима да независност Војводине највише прижељкују људи који не живе у истој. Највећа заблуда је како Мађари хоће да се отцепе, а ти исти Мађари само живе и раде и боли их дупе да се отцепљују. Независност заговара онај дебели смрад Чанак преко "честитих српсих сељака којима Београд отима оно што посеју и пожању". Та чапри некако пролази у Бачкој и Банату, али у Срему нема шансе. 90% људи одавде има став да је Војводина Србија и да ће то тако да остане.

http://www.kodkicosa.com/knjiga_o_milutinu.htm
pročitajte, kad stignete....ima jako lepih delova o Sremu, Banatu, Vojvodini....i o tome kako je srpski seljak krvario čojane gaće da je oslobodi od Austrougarskog zuluma....
prodaju vam političari maglu, oće svoje kase, da mogu više da vam drpnu a vi se primate..kao mala deca...već imaju velika ovlašćenja, što ne podignu otkupnu cenu žita il suncokreta?...
a Mišković je već pokupovao zemlju u Vojvodini, trebali ste o tome da mislite juče...

VI IZ SRBIJE STE LJUBOMORNI JER MOGSHA IMA GRB VOJVODINE NA AVATARU
http://vukajlija.com/vojvodina/288538