Nezavisnost Vojvodine?
  • Burzija

Koji bi procenat bio za i kako biste vi glasali kad bi bio neki referendum?

• Vita

ЗА! Београдски пашалук Београђанима!

• бури

Za... boli me kurac za Vojvodinom i ovakvim pitanjima, kao da bi referendum nešto promijenio kad bi postojala mogućnost da se oni odcjepe...

• P

Komunjara secesionista!

• Pepe González

Nikad! Ko je za nezavisnost Vojvodine, taj za Srpstvo nije! Samo je šteta što je na vlasti pička od čojeka, kako bih ja rasterao i te koji su za nezavisnost Vojvodine i Sandžaka, policiju i vojsku, pa udri pendrecima, ne pitaj ni za ime ni za godine. Srpske zemlje treba da su ujedinjene! Zajedno smo jači! Republika Srpska + Srbija + Crna Gora.

• Burzija

Ja sam protiv nezavisnosti!

• bvdlga

Slobodno mozemo da preimenujemo sebe iz "Srbi" u "Glupi k'o kurac"....

• Давид

Тај ко је за проклет да је и он и сви његови

• Š

Republika Srpska + Srbija + Crna Gora=Srbija u prirodnim granicama :)
    Protiv secesije,naturlich...

• Burzija

@Luksdoc
    Leci svoju verbalnu dijareju negde drugde!

• Chavez

Ko god želi takvu nezavisnost je jebena kretenčina, toliko.

• Ox

Announ, šta oćeš ti ovde od nas? Kakav referendum? Znaš kad će biti referendum o otcepljenju Vojvodine? Nikad.

• Moćni Ming

Bolje da se otcepi nego da Mišković pokupuje vojvođanske oranice, što će se uskoro desiti. Jebali smo čvorka, cena hleba će biti 150 din...

• P

Lepo je rekla neka Ruskinja , sledeći zahtevi Amera su priznanje Kosova, pa nezavisnost Vojvodine ,Snadzaka i na kraju pravljenje pokrajine na jugu Srbije.

• Butt

Komunjara secesionista!

lol

• Burzija

@Oks
    Lepo sam rekao kad bi bio!

• Butt

pa udri pendrecima

Lol, zaboravio si vodene topove. mislim da bi jedan pozarevljanin bio ponosan.

• Цар

Чуј, да се отцепи покрајина са 67 посто српског живља. Мене чуди што је уопште аутономна.

• Vučica21

Otcepi se Vojvodina, otcepi se jug pa svi ostali okruzi i na kraju ostane Šumadija koja bi dobila ime Srbija. Jbm ti ja državu u kojoj bi pola Srbije želelo da se otcepi. Umesto da se držimo zajedno, mi bi da se koljemo i da osnivamo zasebne države. A to zapad želi. Protiv otcepljena!!!

• Butt

Чуј, да се отцепи покрајина са 67 посто српског живља.

Mene ne bi nimalo čudilo.

• Vučica21

A da se pobunimo? Ono, organizujemo se svi iz cele Srbije putem Twitera i Facebuka i Vukajlije i da skandiramo "dole demokratija, dole obama, dole karla del ponte, dole mek donalds" (namerno sam imena stavila malim slovima) i da tražimo Kosovo nazad. A?

• Цар

A da se pobunimo? Ono, organizujemo se svi iz cele Srbije putem Twitera i Facebuka i Vukajlije i da skandiramo "dole demokratija, dole obama, dole karla del ponte, dole mek donalds" (namerno sam imena stavila malim slovima) i da tražimo Kosovo nazad. A?

Таман да амерска војска предахне код нас на путу назад из Афганистана.

• sunglasses@night

Ne dam bre Vojvodinu! Razumiješ? Pomaže Đembeli braćo Srbi!

• Moćni Ming

http://i265.photobucket.com/albums/ii206/ClonanTheLabarian/Select%20Facepalm%20images/HomerFacePalm.jpg

• Šalabajzer

Za, Lale su smorovi, nek se smaraju sami sa sobom.

• Vučica21

A mi onda aktiviramo PVO. Jebala ih mirovna misija gde nedužni ginu.

• Vučica21

Ironija Ming. Ironija, malo šale. Što mora na svakom komentaru gde je šala da se stavi smajli?

• Цар

Немој бре Вучице да ми дираш демокрацију! Ја сам бре овде највећи борац за њу (види се по мојој слици на профилу)!

• Warner von Latinsche

Нисмо ми те среће.

• Vučica21

Nemoj da pustim TA peć na tebe :))) Dole demokratija! Živela sloboda! :P :)))

• Butt

Нисмо ми те среће.

Nismo ni mi, jebi ga.

• Цар

Нисмо ми те среће.

Nismo ni mi, jebi ga.

Aко ћемо искрено, нисмо ни ми.

• GM

Ово је једина тема која има потенцијал да престигне "религију" по броју инкарнација. Мада не могу да не приметим да, као и у случају "религије", враћа се у све тупавијој варијанти.

• Negroidno Govedo

GM objasnio...Ne, opet ove i ovakve teme.

• Hugocavez

Ово што каже ГМ, а мислим чак да је и била тема, и још 5 варијација на њу.

• GM

а мислим чак да је и била тема

Јесте. Ено га линк горе.

• Towelie_

Vojvodina nije krava muzara!!!!

• H

Stultorum infinitus est numerus.

• Warner von Latinsche

Хазе, ти си први имао прилике то да покажеш на покојим темама. :)

• H

Drugo je konstruktivna rasprava, a drugo je kada neki bot otvori temu i ispada troll, uostalom ja uvek napisem nesto pametno cak i kada sam svestan da to nikoga nece interesovati, inace voleo bih da navedes konkretnu temu.

• Moćni Ming

hahahhha vid' Srbiju kol'ka je, ljep te jebo... :D

• menijesamodosadno

Добро, бе, који курац више, отцепите се и аупичкуматерину. Ћу димам мањак можда.

• Лупус фром купус

Нема шансе да Војводина буде независна. Стичем утисак, причајући са људима да независност Војводине највише прижељкују људи који не живе у истој. Највећа заблуда је како Мађари хоће да се отцепе, а ти исти Мађари само живе и раде и боли их дупе да се отцепљују. Независност заговара онај дебели смрад Чанак преко "честитих српсих сељака којима Београд отима оно што посеју и пожању". Та чапри некако пролази у Бачкој и Банату, али у Срему нема шансе. 90% људи одавде има став да је Војводина Србија и да ће то тако да остане.

• Dub

No separejšn. Svi navijaju za Noleta.

• javio

http://www.kodkicosa.com/knjiga_o_milutinu.htm

pročitajte, kad stignete....ima jako lepih delova o Sremu, Banatu, Vojvodini....i o tome kako je srpski seljak krvario čojane gaće da je oslobodi od Austrougarskog zuluma....

prodaju vam političari maglu, oće svoje kase, da mogu više da vam drpnu a vi se primate..kao mala deca...već imaju velika ovlašćenja, što ne podignu otkupnu cenu žita il suncokreta?...

a Mišković je već pokupovao zemlju u Vojvodini, trebali ste o tome da mislite juče...

• dusan1001

VI IZ SRBIJE STE LJUBOMORNI JER MOGSHA IMA GRB VOJVODINE NA AVATARU
    http://vukajlija.com/vojvodina/288538

• JamesBond

ВОЈВОДИНА НИЈА КРАВА МУЗАРА !